Eşim beni kullanıyor mu?

Kaç senelik evlisiniz? Bu zamana kadar ailenin aldığı evde oturup çalışmayacağım deyince biz çalışıp yapalım demesi çok ilginç.
Bu evi geri verecek mi o zaman ailene yoksa yeni yatırımına mı ekleyecek? Tabiki ikincisi.
İstemiyorsan çalışma. Senin evin ve araban var zaten.
Ekonomik özgürlük kazanırken erkekleri yüzsüzleştirdik iyi mi?

Malesef iliğine kadar sömürmeye çalışıyorlar
Bana sorarsan bu düşünceye gelmen bilr emin olduğunu gösterir. Paran olmasa hastahaneye bilr gelmez benden söylemesi.

Bir evi satın almak için kaç yıl sizin maaşınıza dokunmadan biriktirmeniz gerek? zaten artık çiftlerin her ikisi de çalışıyorsa birinin maaşı geçinmeye diğerininki birikim yapmaya ev almaya kredi ödemeye gidiyor. zaten evin var, ev almak için işe başlamayın bence sadece çalışmak istiyorsanız başlayın. Başkalarının isteklerine mantıklarına göre yaşanmaz, mutlu olunmazki

Ev senden araba senden.üstelik araba her daim onda sen işin olunca bile kullanmıyorsun bence eşin fazla uyanık.ben olsam okadar şımartmazdım ev alıcam diyene kadar gitsin kendine araba alsında seninkini sana bıraksın bari.ailesinin laflarıda itici

Madem bizimkilerden kalan evi istemiyorsun annemin ya da kardeşlerimin üstüne yapalım evi o zaman çalışırım eve güveniyorum çalışmak gelmiyor içimden deyin
AK KARA çıksın ortaya

Aradaki yorumları yeni okuyorum.
maddiyatı iyi olmayan çoğumuz yıllarca çalışıp bir ev araba alabiliyoruz, biz 5 yılın sonunda ev alabildik, arabamız da ikinci el küçük bir şey, iyi de kazanırız halbuki ama hayat pahalı.
e sen evlenir evlenmez bunlara sahip olmuşsun, borç yok, direk maaşın sana kalıyor. bunları sana sağlayan eşin de çalışmak istemiyor, neden zorlarsın, bu mudur aile olmak peki?

bir de kadın erkeğin malını sahipleniyor denmiş, aslında çok doğru, bu meselede konu sahibi kendini tartmalı, hasetçe mi düşünüyor acaba diye.
kendi adıma eşimin maddi gücü varsa çalışmak istemediği dönemde onu zorlamazdım diyebilirim. Ki işsiz kaldığı bir dönem oldu, evi benim geçindirdiğim, hiç de acele etme, biraz dinlen diye teşvik ettim, ama tabi 2. çocuk geliyordu, bir kaç ay sonra ipleri eline verdim mecburen.

bence ne için çalışıyoruz diye düşünmeli, kimisi işini çok sever, sevdiği için çalışır, bu kişi zaten paraya ihtiyacı olsun olmasın çalışır. Kimisi de konforlu bir hayat sürmek için çalışır, o konforu sağladığında da mola vermek ister. konu sahibi yerinde olsam çalışmak istemiyorsam ve çalışıp edineceklerime zaten sahipsem zamanımı farklı şeylere veririm.

Malesef bana hic iyi nitetli gelmedi ,
Ev kiraniz yok ,gecim bi sekilde hallolur ,
Esiniz istiyor ki siz calisin adamin hic kaygisi kalmasin,
Kafasina gore takilsin,evin giderini karsilayin,
Oda para harcasin, ailesine versin ,kendine yatirim yapsin vs ,
Esiniz ailesinde kalmak isteyebilir ,siz sorun yasamissiniz kalmayin ,
Zorla baba diyecek halinizde yok,
En iyisi tabii calisirim kiraya cikalim sen kirayi ode ben masraflari veririm aravamida geri ver ise gidip gelirim deyin bakalim be yapacak ,
Siz fazla yuz vermissiniz

Adam da ailesi de alenen güven vermiyor bazı arkadaşlar hala bütün iyi niyetleriyle 'senin ayakta durabilen üreten bir kadın olmanı istiyor pasif olmanı istemiyor' diyolar

Erkeklerde hiç mi duymadınız şu lafı: Babanın zengin olmaması senin suçun değil ama kayınpederinin zengin olmaması senin suçun. Ben çok duydum her duyduğumda da iğrenirim.

Evi geri ver biz birlikte yapalım herşeyi falan hikaye bırakın o tırıvırıları. Blöf yapıyor konu sahibi de anlamış zaten bunu ki güvenemiyor. O kafadaki bi adam baştan elindeki imkanlarla evini çekip çevirir başkasının malına konmaz böyle. Ekmek elden su gölden iyi yere dükkan açmış bi de kendimiz yapalım herşeyi diye köylü kurnazlığı yapıyor aklınca. Manipüle ediyor düpedüz. Benzer şeyleri geçmişte yaşadığım için çok sinirleniyorum bu konuları okuyunca.

Allah hepimizi düzgün halis insanlardan eylesin karşımıza da bizim gibileri çıkarsın.

Konu sahibi de suan cocuk dusunmuyor? Yas demis ama olmasa bile tedavi var denemesi var. Bence bu evlilikteki guven problemi ikisini de cocuk yapma fikrinden uzak tutuyor olabilir. Ilk sene o istemedi simdi bende istemiyorum demis. Simdi istese esi ne dusunur hic mi istemiyormus bunu kacirdiysam duzeltin lutfen. Arkadas bi mesajinda simdi ayrilsam, baskabirine guven evlen bu yastan sonra diye demis ben mesala bunu bu kadar rahat dusunemem. Cok buyuk problemleri oldugunu dusunmuyorum neden bu kadar bosanma odakli suruyor bu evlilik?

Valla kendim yapmak istiyorum diyor iyi hoş da kadının arabasını kullanıp onu taksiye bindiriyor? Aldıkları evde güzel güzel oturuyor. Okadar da takılmıyor demekki aslında. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu yani

Konu sahibinin yazdıklarını okumadan yorum yapmışsınız. Güvenden bahsediyorsunuzda bu adam kadının anne olma isteğine en başında iken değil olaylar bu raddeye gelmeden evvel gem vurmuş bi kere. Eşi mantıklı açıklama istemesine rağmen adam bencilce hareket edip tek laf etmemiş. İlişkilerinin başından beridir kadın gücünü adama dillendirmemiş aksine hep yardımcı olmuş eşine. Kayınvalidesi tuhaf miras işgüzarlığı ile konu sahibine yaklaşınca haliyle kadıncağız tepki göstermiş. Kocası ise eşinin yanında olmamış.

Ama canım kadın yalvardım diyor istemiş zamanında ve adam ok dememiş insan mantıklı bir açıklama yapar. Bir kadının anne olma isteğine karşı çıkmak bencillikten başka bir şey değil. Kadın başlarda gücünü dillendirmemiş ki adam ekmek elden su gölden rahat rahat yaşamış. Dediğin gibi olsa konu sahibi en başında gücünü vurgulasa adamın onuruna dokunur çocuktan umudu keser evliliğine güveni biterdi. Ama bu adam çok işgüzar.

Üretken ol diyen adam niyeti sadece kadının iyiliğiyse ona göre davranıyor zaten. Karısının parasını evin parasına karıştırmayan, tamamen onun insiyatifine bırakan veya kadın için yatırım yapan adam gibi adamlar da var.

halledilmiyecek sorunlar degil bunlar

Eşim ben çalışıyorken bütün paramı alırdı zaten şuan 6bin lira maaş alıyor.Hatta kayınvalidem biz nişanlı iken evlenince paranı drek kocana verirsin ben öyle yapıyordum demişti.Kv nin söyledği okadar çok şey varkı yazdam destan olur.Benimle öyle bir oynuyorlarki gerçekten ben kendim paranoyamı yapıyorum diye kendimi sorgular hale geliyorum.
Birde bana hakaret ediyorlar ben yine insan gibi eşim üzülmesin diye bayramda bir gün gidip kalıyorum ama ben musade ettikçe eşimin istekleri artıyor iki gün kalalım diyor.benim aslında bu konuda takıldığım şey ailesi karşısından beni korumaması yanlız bırakması.Masada ben baba demediğim için deli diyorlar tepki göstermiyor ben kendim mücadele etmek zorunda kalıyorum.Acaba ben babasına deli deseydim eşim yine suskun kalacakmıydı.Bunları konuşmaya çalışıyorum dinlemiyor kafasında ne düşünüyorsa o biraz geniş düşünemiyor.
Hayatının her alanında böyle dikine gidiyor işyerindede öyle bu nedenle yöneticileride geribildirim veriyor hep ona azar işitiyor

Birde görümcemin eşi baba anne demiyor ona birgün laf söylemediler.Eşime söylüyorum bak görüyomusun o söylemeyince problem olmuyor ben demeyince deli oluyorum diyorum gülümsüyor yanımdan gidiyor

Bir keresinde minubusu deneyeyim dedim yanlış binmişim indim tekrar nakit para vermiyor bana zaten.Kredi kartını veriyot market alışverişi için.Şimdi diyprum ya ben nekadar salağım niye minubuse binmeye çalışıyorum

Bilmiyorum ben fazla iyi niyetli bakmis olabilirim ama bu kadar veriyle ben adam konu sahibini kullanmak icin birlikte diyemem. Ben de olsam esimin gelecek bi hakki varsa bunu beklerim isterim yani bu kullanmak degil ki. Ilk birkac sene cocuk istememek de dogal yas kac olursa olsun evlilik oturmadan istemememek normal. Ama simdi ve bundan sonra hala olumsuz bakiyorsa cocuk fikrine bu bile tek basina bosanma sebebi. Suanda karsilikli istememelerinin sebebi sanki bu evliligin ayaginin bi cukurda olmasi. Keske ikiside dengi biriyle evlenseydi. Para olsa bi dert olmasa bi dert. :)

Bilmiyorum ben fazla iyi niyetli bakmis olabilirim ama bu kadar veriyle ben adam konu sahibini kullanmak icin birlikte diyemem. Ben de olsam esimin gelecek bi hakki varsa bunu beklerim isterim yani bu kullanmak degil ki. Ilk birkac sene cocuk istememek de dogal yas kac olursa olsun evlilik oturmadan istemememek normal. Ama simdi ve bundan sonra hala olumsuz bakiyorsa cocuk fikrine bu bile tek basina bosanma sebebi. Suanda karsilikli istememelerinin sebebi sanki bu evliligin ayaginin bi cukurda olmasi. Keske ikiside dengi biriyle evlenseydi. Para olsa bi dert olmasa bi dert. :)

ben haliyle kuşkulanınca ve birde panik atak oldu bende bu sebeple çocuk istemiyorum.Eşim benimle çok ilgilenmiyorki çocukla ilgilensin işten geliyor yemekte konuşuyoruz 10 dakka sonra herkes kendi dünyasına dışarı çıkıp gezme tozmamız da yok ortak birşey yapmıyoruz hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…