Eşim beni kullanıyor mu?

Evlilik içindeyken mal edinmek, boşanacağım mal sahibi olayım demek mi ?
Bu koca sanki cidden bunu diyor gibi geldi bana

D dimplen81 yaşınız çok büyük değil, 40 tan sonra bile anne olabilirsiniz. Eşinize dikkat edin derim
Ki bu eş madem çocuk istemiyor, ayrılın başkası mutlaka çıkar karşınıza , en azından çıkar gözetmeden

evimiz ve arabamiz benim babam tarafindan alindi 5 yillik evliyim daha bir kere bile esime bununla ilgili yorum yaomadim ki birakin yaomayi suvyaziyi okuyuncaya kadar aklima bile gelmedi. calisiyordum hatta devlet memuruydum lakin cocugum okdu sonra daha iznim bitmeden hamike kaldim birakmak zorunda kaldim. esim hala der 5 yil gecsin cocuklar buyusun ise basla. yine beni kullandigini dusunmedim. bence senin kalbin temiz degil...

Ama ikinizin durumu çok farklı
Adam en başta kadını çocuksuzluğa mahkum etmiş. Kız çocuk yapacagim diye almış evi, ee hani çocuk? Yaş da 26 değil ki 36 daha bu kadın bu adamı niye beklesin, biyolojik yaş var. Siz yuva kurmuşsunuz. Eşin sana o güveni vermiş

belki de ev ve araba konusunu calisma konusunu bukadar agza alan dile getiren birine adam guvenmiyordur olamaz mi? niye tek tarafli bakiyorsunuz?; baba deme konusunda bisey diyeme ya da aile ile kavga konusunda ama konu sahibi bence iyi niyetle yaklasmiyor.
guven oyle tek tarafli olmuyor. o sana sen ona guven vereceksin ev dedigin dort duvar yuva olsun...

Bir de şöyle düşün, kız en son ki olaya kadar hiç bir zaman ev araba konuşulmadı diyor. Kız birşey için arabayı istediğinde kızıyor. Bu nedemek? Birde şirket bana araba verince bunu satarız demesi var.
Herşeyi ama herşeyi geçtim, sen bir kadınsın anne olmak istiyorsun ama eşin istemiyor(ortada benim ev, araba muhabbeti yok). 36 yaşına geldin ama eşin hala istemiyorum diyor ve sen ona sorduğunda hiç mi istemiyorsun diye belki ileride diyor. Bu ne demek? Bu cümle için bile ben o adama para göz , çıkarcı derim. Adam haklı 10 yıl 15 yıl sonra da baba olabilir ama kadının maalesef öyle bir şansı olmuyor. Sevmiyorum böyle adamları.

Ben bazi yerlerde sizi hakli buldm....
Sen calismak zorunda degilsin ki..
Mad3m bu adam sana bakamayacak ne diye evlendi??
Senin maasina mi guvendi..
Eviniz varmis arabaniz var daha ne istiyor esin..
Hersey para mi??
Yani hani eviniz olmasa ikiniz calisir birikim yaparsiniz diyecem de eviniz de var ??
Bence esin alilesine de para vermeknicin sana baskibyapiyor..
Bu arda esin askeri ucretle mi calisiyor da snaa baski yapiyor kac para aliyor??
Ben bunu cok gordum duydum..
Bazi erkekler calisan kadinlari altin yumurtlayan tavuk olarak goruyor bunda cok ciddiyim..
Bir tane tanidik bayan bana dedi ki etrafda bildigin calisan bayan varmi dedi akrabasi evlenmek istiyormus ama calisan bayan istiyormus..
Hemsire istemiyormus onun mesaisi varmis..
Sanki bana evlenmek yuva kurmak icin degilde para icin evleniyorlar..
Ne mantik ya calisan bayan..
Bence ahlak huy onemli anlasabilmek..
Calisan bayan ne??
Bazi insanlar gercekten paraya tapiyorlar..
Senin esindede bunu gordum biraz..

Su dogru bi laf demekki.. hic bir erkek calisan kadina ses etmez.. calismak kotu degil iyi birsey ama kendin sevmen lazim..ne demek evlendigimizde calisiodun? Cocukta yoktu evlendiginde? Ya da evlendiginizdeki saglik durumunun ayni kalacagini kim temin edebilirki? Esin sacmaliyo bence

Nihayet bi anlayan bayan cikti..
Bu kadinin arabasi var taksiyle gidiyor yazik degil mi??
Kadina deger verilmiyor ki..
Anca calissin eve para getirsin..
Yas 35 olmus cocuk yok..
Derdi para adamin..
Benxe bu esin sèni harcar..
Sakin calisma..
Calistigin paraya da el koyar buna eminn ol..

Gördüğüm en şanslı erkeklerden biri.

Bu erkeklere fazla rahatlik yaramiyo.. baban ev filan vermiycekti.. alcaktiniz krediyi kendi badina ne halt ederse etsin odesin kopek gibi.. bunlara bu yarar cunku.. adamdaki hayata bak yas olmussa 35 ya bosa bu adami ya da bi care bul.. para olmadigi icin tedaviyi yarim birakmak zorunda olanlar bile var.. ne yapcakmis parayi esin mezarina mi goturcekmis arkandan colugun cocugun olmazsa yemesi gereken? Adam oh gelip arada nefsini korlesin senle ama anne olma hakkini vermesin sana oyle mi? Gec kalmissin arkadasim simdiye kadar coktan bu ise baslaman gerekirdi..

Eger arabayi bi kez istediginde kiyamet kopuyorsa o zaman konus bence tatlim

Aman Allah im sadece konuyu okudum tıpkı biz. Benim de eşim dışardan sakin mülayim ozelinelecek biriyken bana çalışmadigimda laf sokuyordu sen evde yat ben calisim gibi ve tum ev esyalarimizi benim ailem almıştı. Acaba bunun altında kalıp utanıyorlar mi

Arabanizi esinizin kullanmasi cok normal. Cunku adam calisiyor. Siz evde oturuyorsunuz. Ondan daha az vesaite ihtiyac duyuyorsunuz.
Ailesi konusunda bir sey diyemem maddi bir konu acildi, cevao verdim aramiz.bozuldu diyorsunuz. Onlarada sorsak soylecek seyleri vardir eminimki.

Bir kadın evi var diye çalışmamali mi? Ben bu zihniyeti anlayamıyorum. Erkeğin evi olsun,yazlıgi olsun,arabasi olsun kadın çok güzel sahiplenir hiç sorun olmaz. Bazen de kadının evi olsun arabasi olsun çalışsın da.. Calissaniz çok daha rahat edersiniz nedir bu kadinlardaki çalışmak istemiyorum düşüncesi aklım almıyor.

bızde aılemın destegı ıle ev aldık kredısını ben oduyorum arabam vardı bozuldugu ıcın sattım dogum masraflarım evın bazı masraflarını o parayla hallettık ve aracı aılem almıstı bana hedıye ıdı , genelde maası yuksek olan taraf benım eee sımdı esım benı kullanıyor mu???
benım esım sorumsuzdur rahattır bana da guvenır ayrı mevzu ama bu kullanmak degıldır ortak yasıyoruz sonucta o evde...
sızde bence ıse gırın calısın hem kendınız ıcınde ıyı olur sosyallesırsınız cocukta yoksa henuz evde oturmanın maansı yok kı ev araba her sekılde alınır yanı....
bayram kısmında da sızın aılenız nerede? onlara da gıdecek mısınız? her daım oncelık esınızın aılesınde ıse ve bana karsı yanlısları oldu ıse bende tavır alırdım ama ha bır gun ha ıkı fark etmezdı pek... onemlı olan esımın benım aıleme gereken saygıyı gostermesı gereken zamanı ayırması ıkı gun onun ıcın katlanırdım..

Bana ailenin imkanlarını aldıkları evi verdikleri parayı eşinin başına kakiyorsun gıbı geldi hiç bir erkek kabul etmez bunu. Annen neden senin özel ihtiyaçlarını karsilasin ki. Eşin de bu durumda sana yetmediğini düşünür. Işe gir evden de çık. Biraz birikim yap kendine.genc yaşlarını çalışarak geçir sana da ıyi gelir hem çalışmak çok sağlıklı dusunmuyorsun gibi geldi

Ee gitmek istemiyorsun , eşinin annesi babası , ne yapsın annelik babalıktan red mi etsin? Gitsin görsün sen gitme işte. Karı kocayız diye göbeğimiz bir kesilmedi , ayrı ayrı takılabiliriz zaman zaman , çok da keyifli olabilir

benim evim arabam var diyorsunuz ama eşinizin değil
aileniz de böyle konuşuyordur belki kimbilir
veya eşiniz konuşacaklar diye korkuyordur ki bende olsam korkarım

çalılma baskısı çok farklı bişey siz isterseniz çalışırsınız
ben sizin yerinizde olsam çalışırdım.. Allah korusun dünyanın binbir türlü hali var
bir anda tek kaldığınızı düşünün Allah korusun ev ve arabayı mı yiyeceksiniz?

kp olayı ayrı bir muamma demek zorunda değilsiniz onlarında size deli demeye hakları yok
bayramda kendiniz istediğiniz kadar gidin

ben eşinizde bi problem göremedim. çalışmanızı istemekle haklı. sonuçta evi ben evrdim arabayı ben verdim çalışmıycam diyosunuz, ona karşı da böyle bi tavrınız varsa kırıcı.

kaldı ki kadınlar erkeğin malını mülkünü çok rahat sahiplenebiliyor. ama erkekler bunu yapamıyor. o evde rahat değil belli ki kendi kazanıp almak istiyor. ne var ki bunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…