Bu koca sanki cidden bunu diyor gibi geldi bana
Evlilik içindeyken mal edinmek, boşanacağım mal sahibi olayım demek mi ?
Kimseye anlatamadığım iki derdim var normalde akıllı geçinirim ama bu konuda bir türlü düzgün düşünemiyorum.
1.Evlenmeden önce çalışıyordum daha sonra ailem çalışıp yorulmaman için çocuk yaparsam kendim büyütebileyim diye evimi aldı.Ailem ev alınca ben işi bıraktım.Öncesinde arabamda vardı.Ben işi bırakınca arabamı eşime verdim o kullanıyor.Ben bir yere gideceksem yürüyorum yada taksiye biniyorum.
Eşim şuan çalışmam gerektiğini söylüyor ve bana baskı yapıyor.Bende ev ve arabayı aldığımı erkek olarak onunda evi geçindirmesini gerektiğini söyledim ben çalışan kadınla evlendim diyor.Evide istemiyorum biz kendimiz çalışıp birşeylere sahip olalım diyor.Ama babam yok biliyorki haklarım var ve gün gelince alacağım.
2.İkinci konu ise ailesi bir kaç kez maddi anlamda çıkar sağlamaya çalışacak şekilde laf edince bende haliyle çenelerini kapadım.Sonra bana tavır aldılar en son bana deli bile dediler bende araya mesafe koydum.Eşim onlar bunu söylerken beni koruyup sahiplenmedi bile.Bayramda bir gün ziyarete gidip dönüyorum.Eşim bu bayram onlarda iki gün kalacağımızı söyledi bende onun hatırına gittiğim ve birgünden fazla kalmayacağımı söyledim oda ben tek giderim dedi.
Ben eşimin istediklerini yaptırmak için bana alttan alttan baskı yaptıgını düşünüyorum ama bir yandan da bu konular dışında melek gibi sürekli beni memnun etmeye çalışıyor.Yemek yapmazsam sorun etmiyor ,panik atagım var sürekli acile gidiyorum herseferinde bıkmadan usanmadan hastane bütün gece bekliyor vs vs.
Ben paranoyamı yapıyorum eşim melek mi şeytan mı anlayamıyorum
evimiz ve arabamiz benim babam tarafindan alindi 5 yillik evliyim daha bir kere bile esime bununla ilgili yorum yaomadim ki birakin yaomayi suvyaziyi okuyuncaya kadar aklima bile gelmedi. calisiyordum hatta devlet memuruydum lakin cocugum okdu sonra daha iznim bitmeden hamike kaldim birakmak zorunda kaldim. esim hala der 5 yil gecsin cocuklar buyusun ise basla. yine beni kullandigini dusunmedim. bence senin kalbin temiz degil...bana hakaretler ettiler geçen bayramda ben nasıl eşimi kendi aileme karşı ezdirmiyorsam oda beni ezdirmemeli.Benim babam yok ben baba demiyorum babasına bu yuzden ben deliymişim.Baba demek zorundamıyım sizce ve bu konuda hassasiyetim var baba diyemem size dedim bana psikolojın bozuk delisin dediler.Sizce ben abartıyor muyum?
Ama ikinizin durumu çok farklıevimiz ve arabamiz benim babam tarafindan alindi 5 yillik evliyim daha bir kere bile esime bununla ilgili yorum yaomadim ki birakin yaomayi suvyaziyi okuyuncaya kadar aklima bile gelmedi. calisiyordum hatta devlet memuruydum lakin cocugum okdu sonra daha iznim bitmeden hamike kaldim birakmak zorunda kaldim. esim hala der 5 yil gecsin cocuklar buyusun ise basla. yine beni kullandigini dusunmedim. bence senin kalbin temiz degil...
belki de ev ve araba konusunu calisma konusunu bukadar agza alan dile getiren birine adam guvenmiyordur olamaz mi? niye tek tarafli bakiyorsunuz?; baba deme konusunda bisey diyeme ya da aile ile kavga konusunda ama konu sahibi bence iyi niyetle yaklasmiyor.Ama ikinizin durumu çok farklı
Adam en başta kadını çocuksuzluğa mahkum etmiş. Kız çocuk yapacagim diye almış evi, ee hani çocuk? Yaş da 26 değil ki 36 daha bu kadın bu adamı niye beklesin, biyolojik yaş var. Siz yuva kurmuşsunuz. Eşin sana o güveni vermiş
belki de ev ve araba konusunu calisma konusunu bukadar agza alan dile getiren birine adam guvenmiyordur olamaz mi? niye tek tarafli bakiyorsunuz?; baba deme konusunda bisey diyeme ya da aile ile kavga konusunda ama konu sahibi bence iyi niyetle yaklasmiyor.
guven oyle tek tarafli olmuyor. o sana sen ona guven vereceksin ev dedigin dort duvar yuva olsun...
1.Hayır zorlanmıyor ben onu zora sokmamak için ekstra hiçbir yük bindirmiyorum.Hiç borcumuz yok
2.Ailesi ben babasına baba demediğim için bana deli dedi annesi bana defalarca iftira attı bir sürü konu var ailesi ile ilgili hiçbirindede arkamda olmadı hep sessiz kaldı.
3.Eşim çalış diyene kadar hiç dile getirmemiştim ama o bunu söyledikten sonra dile getirdim
Eger arabayi bi kez istediginde kiyamet kopuyorsa o zaman konus bence tatlimevimiz ve arabamiz benim babam tarafindan alindi 5 yillik evliyim daha bir kere bile esime bununla ilgili yorum yaomadim ki birakin yaomayi suvyaziyi okuyuncaya kadar aklima bile gelmedi. calisiyordum hatta devlet memuruydum lakin cocugum okdu sonra daha iznim bitmeden hamike kaldim birakmak zorunda kaldim. esim hala der 5 yil gecsin cocuklar buyusun ise basla. yine beni kullandigini dusunmedim. bence senin kalbin temiz degil...
bızde aılemın destegı ıle ev aldık kredısını ben oduyorum arabam vardı bozuldugu ıcın sattım dogum masraflarım evın bazı masraflarını o parayla hallettık ve aracı aılem almıstı bana hedıye ıdı , genelde maası yuksek olan taraf benım eee sımdı esım benı kullanıyor mu???Kimseye anlatamadığım iki derdim var normalde akıllı geçinirim ama bu konuda bir türlü düzgün düşünemiyorum.
1.Evlenmeden önce çalışıyordum daha sonra ailem çalışıp yorulmaman için çocuk yaparsam kendim büyütebileyim diye evimi aldı.Ailem ev alınca ben işi bıraktım.Öncesinde arabamda vardı.Ben işi bırakınca arabamı eşime verdim o kullanıyor.Ben bir yere gideceksem yürüyorum yada taksiye biniyorum.
Eşim şuan çalışmam gerektiğini söylüyor ve bana baskı yapıyor.Bende ev ve arabayı aldığımı erkek olarak onunda evi geçindirmesini gerektiğini söyledim ben çalışan kadınla evlendim diyor.Evide istemiyorum biz kendimiz çalışıp birşeylere sahip olalım diyor.Ama babam yok biliyorki haklarım var ve gün gelince alacağım.
2.İkinci konu ise ailesi bir kaç kez maddi anlamda çıkar sağlamaya çalışacak şekilde laf edince bende haliyle çenelerini kapadım.Sonra bana tavır aldılar en son bana deli bile dediler bende araya mesafe koydum.Eşim onlar bunu söylerken beni koruyup sahiplenmedi bile.Bayramda bir gün ziyarete gidip dönüyorum.Eşim bu bayram onlarda iki gün kalacağımızı söyledi bende onun hatırına gittiğim ve birgünden fazla kalmayacağımı söyledim oda ben tek giderim dedi.
Ben eşimin istediklerini yaptırmak için bana alttan alttan baskı yaptıgını düşünüyorum ama bir yandan da bu konular dışında melek gibi sürekli beni memnun etmeye çalışıyor.Yemek yapmazsam sorun etmiyor ,panik atagım var sürekli acile gidiyorum herseferinde bıkmadan usanmadan hastane bütün gece bekliyor vs vs.
Ben paranoyamı yapıyorum eşim melek mi şeytan mı anlayamıyorum
Ee gitmek istemiyorsun , eşinin annesi babası , ne yapsın annelik babalıktan red mi etsin? Gitsin görsün sen gitme işte. Karı kocayız diye göbeğimiz bir kesilmedi , ayrı ayrı takılabiliriz zaman zaman , çok da keyifli olabilirkendi gitsin kalsında ozamanda ben kötü oluyorum ben gitmek istemiyorum gitmiyorum gibi oluyor.Ek olarak ben hatalı değilim ki ben kötü söz konuşmadım onlara hiç neden ceremesini ben çekiyorum biz karı koca değilmiyiz neden ayrı hareket ediyoruz bu bana haksızlık değil mi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?