Eşim beni kullanıyor mu?

Evliliginize esinize tam olarak guvenmiyorken en mantiklisi zaten. Bence o da ayni dusuncede. Ama bu sekilde de nekadar surer ki bu evlilik.

Evliliginize esinize tam olarak guvenmiyorken en mantiklisi zaten. Bence o da ayni dusuncede. Ama bu sekilde de nekadar surer ki bu evlilik.
Evet bencede oda güvenmiyor ama açık iletişim olmazsa birbirimize nasıl güveneceğiz.Ben onu birgün aileme ezdirmedim bunuda çok iyi biliyor ama onun böyle bir çabası yok .Biz olamıyoruz aile olamıyoruz diyorum anlamıyor beni onun için herşeyi düşünüyorum napım daha ne vereyim bunu onada söyledim yok anlamıyor

Minibüse binmeyi denemeyin bence bir daha.. iş kuruyormuş gibi sermayeyi de koymuşsunuz ortaya ama gelen bişey yok . Durumu olmasa kendi de arabaya binemez diye düşünüyorum, araba da masraflı birşey sonuçta. O zaman sizi de mağdur etmemesi lazım.

Esinin ailesine ses cikarmamasini hakli cikarmak benim yapacagim en son sey ama emin ol erkeklerin%99 boyle. Annesinin bana soyledigi bi kirici lafi demez diye savundu. Ben yalan mi soyluyorum peki yok sen yalan soylemezsin. Eee sonuc? :)) evlilik biraz daha oturup biraz daha biz olunca bu konu duzeliyor ama yine de erkeklerin ailesine cok fazla sesi cikmaz, biz kendi kendimizi koruyacagiz, onlarinkorumasini beklemeyecgiz benim boyle bi umidim kalmadi :))

Eşine eline vermişsin. Kolunu koparacak. Ama hata sende. Ev hazır , araba hazır. Bu kadar hazira alistirdiktan sonra , Kendi 6000 maaşıyla evi gecindirmek bile zor geliyor. Adam eline nakit para bile vermiyor.hem senin masraflarını neden annen karşılıyor? Anlayamadım. Evlenirken öyle mi anlaştınız? Bir adam karısının masraflarını nasıl karşılamaz? Adamı pamuklara sarıp sarmalamak nasıl bir duygu? Karga gibi gözünü oyar gibi geliyor. Çocuk bu adamlayken zaten isteme. Gelecek karanlık. Düşüncen doğru bence. Seni kıskirtip, iş kurdurup, sonra kendisi patron olacak.

3 yıldır evliyiz 10 yıldır beraberiz bilmiyorum ne zaman biz oluruz..Kulağınla duydugu seylere tepki vermiyor benimki ..ben kendi koruyunca hatalı oluyorum.Ne yapsam suçlu benim susup her istediğini yaparsam ozaman iyi olurum kesin

Panik atak olduğun için ailesi psikolojin bozuk, delisine bağlamış ve eşinin seni savunması gerekiyor o konuda haklısın.
Çalışan kadın aldım çalışacaksın mı diyor, yoksa evde kaldıkça bana sarıyorsun çalış kafan dağılsın mı?

Asla susma. Sustukca tepeye cikiyorlar. Sana delisin dediklerinde tepkin ne oldu. Kim dedi. Nasil bi cumleyle dedi mesala?

ev konusuna katılıyorum eşinize. bende eşimin ailesinin evini kabul etmedim.bi ton borca girip ev aldık birlikte ödedik bitti.

amaaaa siz eşinizi aşırı şımartmışsınız. arabayı vermeniz saçma değil mi.bence sizin daha çok ihtiyacınız var bayan olarak. eşinizin maaşı asgari ücretli gibi hatta maaşı yok gibi yaşıyorsunuz onunla. masrafınızıda anneniz karşılıyor.çok abartılı.

üstüne deli lafı.ben olsam hiç gitmem.

Evlenirken öyle anlaşmadık ama sürekli geçinemiyoruz vs diyince bende kendi masraflarımı kendim karşılamak adına annemden alıyorum sesi kesilsin yeterki dedim.Çalışıyor diye sürekli kafama kakıyor yetmiyor yetmiyor diyor bende anlamıyorum mutfak masrafı onun benzini fatura dışında birşey yok aklım
Yetmiyor gecinemiyoruz calis diyor ben onun hicbirseyine karisamam saramam ona izin vermez zaten

Asla susma. Sustukca tepeye cikiyorlar. Sana delisin dediklerinde tepkin ne oldu. Kim dedi. Nasil bi cumleyle dedi mesala?
Annesi bana laf sayiyordu o ara babasi aen bana baba demiyorsun dedi bende dedimki ben o konuda hassasim kimseye baba diyemem gercektende babami kaybedeli yillar oldu ama acisi hic dinmedi beim icin bunun uzerine sen delisin dedi babasi senin sorunlarin var dedi

Aklima bi fikir geldi bence siz evi ustunize almis gibi yapin yoksa bu seyle omur boyu yasayamazsiniz sonra onu gozlemleyin 4 ayda kendini belli eder zaten baktin niyeyi para gonderirsin

Nasıl yani hiç bir şeyine karışamam kazancını flan bilmiyor musunuz ev ekonomisini siz düzenleyin

Terbiyesiz. Hem de boyle bi konuda daha anlayisli olmasi gerekir. Keske haddinizi bilin siz benimle bu sekilde konusamazsiniz diyip cikissaydin. Oyle de sorun yasiyorsunuz boyle de en azindan kendinizi korumus olurdunuz.

Canim gecmis olsun ne olduda sana deli dediler ataklarini gecirdigin icinmi.simdj tam detayli bilmedigimiz isin esinin seni kullanip kullanmadigini bilemeyiz.ama sende evde skilirsan calis hem strese girmezsin hemde kafan baska seylere yogunlasir

İstersen baba dersin istemezsen demezsin . Zorla söylenen bir anne baba dan ne anlıyorlar anlamıyorum . Bence hak ediyorsa denilebilir ancak . Aileniz bir sürü şey yapmış ne zaman istiyorsanız ozaman çalışın çocuk 4 5 yaşına gelmeden bence çalışmayın .

Terbiyesiz. Hem de boyle bi konuda daha anlayisli olmasi gerekir. Keske haddinizi bilin siz benimle bu sekilde konusamazsiniz diyip cikissaydin. Oyle de sorun yasiyorsunuz boyle de en azindan kendinizi korumus olurdunuz.
Icimde kaldi o an keske defolup gitseydim ordan

o zaman evi ve arabayı ailenize verin bir işe girin. baksın bakalım hayat nasıl gidiyor. hergün çocuğu kreşe bırak al. hasta olduğunda yıllık izni alsın evde çocuğa baksın. akşam gelince öyle yemek falan olmasın pes eder yani.

Sakın iş filan kurmayın . Onun ailesi ne yaptı merak ettim . Evi geçindirmek onun görevi zaten . Yüz bulmuş astarını istiyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…