- 18 Temmuz 2016
- 4.754
- 13.224
- 208
Kardesin var mi?şimdi direk reddeiyorum ailemin parasını almıycam dersem nasılsa bir gün alır der rengini belli etmez acaba şöyle desem anneme biri imza attırmış dolandırmışlar vs falan desem birşey kalmamış gibi inandırabilirmiyim acaba aklıma bu kadar saattir bu yol geldi
Kardesin var mi?
Eger kardesin varsa söyle de: Zaten bizim cocugumuz olmadigi icin, anneme tüm mal varligini kardesime devretmesini söyledim. Allah uzun ömür versin, yarin birgün bisey olursa anneme, kardesim evi zaten benden almaz. Bari kardesimin cocuklarina kalan kalir gibisinden biseyler desen....
Ailesine vermiyorsa bende news degilim....Onada izin vermiyor bana ver ben duzenliym dedim senin vaktin olmuyordur dedim sinirlendi
Sizin evinizde oturuyor,arabanızı kullanıyor ama sizi geçindirme kısmına gelince ben calışmanı istiyorum mu diyor?
Tuhaf.
Denemek için tamam çalışıyorum evi ve arabayı anneme devrediyorum deyin.hala ayni fikirde olursa saygi duyarım. Ama olmuyorsa orada bir sorun var.
Evi istemiyorsa kirayami cikacaksiniz. Kendi ailesinin yanında kalmayi teklif etti mi sana. Evi istemiyorsa kira mi kendi ailesi miBen bukadar şey yapmışken birde bana para kazan derse ne diyeyim sizce ?Annem ben çocuk yapayım istedi ev aldı bende istedim çocuk.Eşim ilk yıl istemedi bende o dönem 33 yaşındaydım ve yaşımın geçtiğini söyledim.Nitekim sonradan bende istemedim çocuk
Niyet o değil ki. Konuda yazmıyor ama aralarda geçmiş mevzusu kendi işini kur,annen neden evi üzerimize yapmıyor vb cümleler mide bulandırıcı bence. Konu sahibi bunu dese kesinlikle kabul etmez eşi eminim. Annesininde durumu iyiymiş onuda kar kapısı gördüğü aşikar. İşi kurdursa eminim işten ayrılır eşi,hazır işe konar. Gururdan yapan adam eşinin arabasına el koyup bir günlüğüne arabayı isteyince eşi kıyameti kopartmaz. Hatta eşi demeden kendi der işin var araba sende kalsın bugün diye. Adam resmen üstüne yatmış. Kendi arabasını vermiyor konu sahibine.Aynen öyle madem bişeyleri birlikte yapmak istiyormuş
Evi ve seni gecindirmek erkegin gorevidir.Seni calismaya zorlama gibi bir hakki yok ailesine maddi olarak destwk verecekse bile senden izin almak zorunda ayrica senin ailene yardim yapiyor musunuz?bence tam tersi gibi Bayram konusunda 1 2 gunu sikinti etme git bir sey derseler cevaplarini verirsin esinin kullandigini zannetmiyorum.Ama ailesine karsi seni korumasi lazim hakli okdugun yerdeKimseye anlatamadığım iki derdim var normalde akıllı geçinirim ama bu konuda bir türlü düzgün düşünemiyorum.
1.Evlenmeden önce çalışıyordum daha sonra ailem çalışıp yorulmaman için çocuk yaparsam kendim büyütebileyim diye evimi aldı.Ailem ev alınca ben işi bıraktım.Öncesinde arabamda vardı.Ben işi bırakınca arabamı eşime verdim o kullanıyor.Ben bir yere gideceksem yürüyorum yada taksiye biniyorum.
Eşim şuan çalışmam gerektiğini söylüyor ve bana baskı yapıyor.Bende ev ve arabayı aldığımı erkek olarak onunda evi geçindirmesini gerektiğini söyledim ben çalışan kadınla evlendim diyor.Evide istemiyorum biz kendimiz çalışıp birşeylere sahip olalım diyor.Ama babam yok biliyorki haklarım var ve gün gelince alacağım.
2.İkinci konu ise ailesi bir kaç kez maddi anlamda çıkar sağlamaya çalışacak şekilde laf edince bende haliyle çenelerini kapadım.Sonra bana tavır aldılar en son bana deli bile dediler bende araya mesafe koydum.Eşim onlar bunu söylerken beni koruyup sahiplenmedi bile.Bayramda bir gün ziyarete gidip dönüyorum.Eşim bu bayram onlarda iki gün kalacağımızı söyledi bende onun hatırına gittiğim ve birgünden fazla kalmayacağımı söyledim oda ben tek giderim dedi.
Ben eşimin istediklerini yaptırmak için bana alttan alttan baskı yaptıgını düşünüyorum ama bir yandan da bu konular dışında melek gibi sürekli beni memnun etmeye çalışıyor.Yemek yapmazsam sorun etmiyor ,panik atagım var sürekli acile gidiyorum herseferinde bıkmadan usanmadan hastane bütün gece bekliyor vs vs.
Ben paranoyamı yapıyorum eşim melek mi şeytan mı anlayamıyorum
Niyet o değil ki. Konuda yazmıyor ama aralarda geçmiş mevzusu kendi işini kur,annen neden evi üzerimize yapmıyor vb cümleler mide bulandırıcı bence. Konu sahibi bunu dese kesinlikle kabul etmez eşi eminim. Annesininde durumu iyiymiş onuda kar kapısı gördüğü aşikar. İşi kurdursa eminim işten ayrılır eşi,hazır işe konar. Gururdan yapan adam eşinin arabasına el koyup bir günlüğüne arabayı isteyince eşi kıyameti kopartmaz. Hatta eşi demeden kendi der işin var araba sende kalsın bugün diye. Adam resmen üstüne yatmış. Kendi arabasını vermiyor konu sahibine.
Sanki siz esinizi kullaniyorsunuz.
Evi siz degil babaniz almis, bu yuzden "evi ben aldim sen de omur boyu bana bakacaksin" demeye getirmeniz cok sacma.
Babaniz size ev aldi diye esinizi omur boyu evi tek maasla gecindirmeye mahkum edemezsiniz. Adam demek calisan kadin istiyor. nasil bunu beni kullaniyor muya cevirebildiniz gercekten anlayamadim.
Sanki siz esinizi kullaniyorsunuz.
Evi siz degil babaniz almis, bu yuzden "evi ben aldim sen de omur boyu bana bakacaksin" demeye getirmeniz cok sacma.
Babaniz size ev aldi diye esinizi omur boyu evi tek maasla gecindirmeye mahkum edemezsiniz. Adam demek calisan kadin istiyor. nasil bunu beni kullaniyor muya cevirebildiniz gercekten anlayamadim.
Aralarında geçen mevzulardan belli niyetleri işte. Baksana annen iş kursun,evi üzerine yapsın vs hep dillerinde. Aç gözlü olmasalar "Allah razı olsun annenden kızım" der geçerlerdi ama daha fazlasını istiyorlar o kadar aşikarki.Kv annen iş kursun diyecek cüreti eşinden buluyo işte aradaki en salak kişi kv açık ediyo planları
Neymiş annesi iyiliklerini istiyormuş çok istiyo madem kendi iş kursun oğluna
Aralarında geçen mevzulardan belli niyetleri işte. Baksana annen iş kursun,evi üzerine yapsın vs hep dillerinde. Aç gözlü olmasalar "Allah razı olsun annenden kızım" der geçerlerdi ama daha fazlasını istiyorlar o kadar aşikarki.Kv annen iş kursun diyecek cüreti eşinden buluyo işte aradaki en salak kişi kv açık ediyo planları
Neymiş annesi iyiliklerini istiyormuş çok istiyo madem kendi iş kursun oğluna
Baştaki konuya takılma davetsizkullanici çok sular geçti ordan. Adamın masum tarafı çoktan kırmızı kartı yedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?