Eşim beni kullanıyor mu?

Kardesin var mi?

Eger kardesin varsa söyle de: Zaten bizim cocugumuz olmadigi icin, anneme tüm mal varligini kardesime devretmesini söyledim. Allah uzun ömür versin, yarin birgün bisey olursa anneme, kardesim evi zaten benden almaz. Bari kardesimin cocuklarina kalan kalir gibisinden biseyler desen....

+1

Aynen öyle madem bişeyleri birlikte yapmak istiyormuş

Evi istemiyorsa kirayami cikacaksiniz. Kendi ailesinin yanında kalmayi teklif etti mi sana. Evi istemiyorsa kira mi kendi ailesi mi

Aynen öyle madem bişeyleri birlikte yapmak istiyormuş
Niyet o değil ki. Konuda yazmıyor ama aralarda geçmiş mevzusu kendi işini kur,annen neden evi üzerimize yapmıyor vb cümleler mide bulandırıcı bence. Konu sahibi bunu dese kesinlikle kabul etmez eşi eminim. Annesininde durumu iyiymiş onuda kar kapısı gördüğü aşikar. İşi kurdursa eminim işten ayrılır eşi,hazır işe konar. Gururdan yapan adam eşinin arabasına el koyup bir günlüğüne arabayı isteyince eşi kıyameti kopartmaz. Hatta eşi demeden kendi der işin var araba sende kalsın bugün diye. Adam resmen üstüne yatmış. Kendi arabasını vermiyor konu sahibine.

Sanki siz esinizi kullaniyorsunuz.

Evi siz degil babaniz almis, bu yuzden "evi ben aldim sen de omur boyu bana bakacaksin" demeye getirmeniz cok sacma.

Babaniz size ev aldi diye esinizi omur boyu evi tek maasla gecindirmeye mahkum edemezsiniz. Adam demek calisan kadin istiyor. nasil bunu beni kullaniyor muya cevirebildiniz gercekten anlayamadim.

Evi ve seni gecindirmek erkegin gorevidir.Seni calismaya zorlama gibi bir hakki yok ailesine maddi olarak destwk verecekse bile senden izin almak zorunda ayrica senin ailene yardim yapiyor musunuz?bence tam tersi gibi Bayram konusunda 1 2 gunu sikinti etme git bir sey derseler cevaplarini verirsin esinin kullandigini zannetmiyorum.Ama ailesine karsi seni korumasi lazim hakli okdugun yerde

Kv annen iş kursun diyecek cüreti eşinden buluyo işte aradaki en salak kişi kv açık ediyo planları
Neymiş annesi iyiliklerini istiyormuş çok istiyo madem kendi iş kursun oğluna

Konu genelindeki hava bu

Baştaki konuya takılma davetsizkullanici çok sular geçti ordan. Adamın masum tarafı çoktan kırmızı kartı yedi

Kv annen iş kursun diyecek cüreti eşinden buluyo işte aradaki en salak kişi kv açık ediyo planları
Aralarında geçen mevzulardan belli niyetleri işte. Baksana annen iş kursun,evi üzerine yapsın vs hep dillerinde. Aç gözlü olmasalar "Allah razı olsun annenden kızım" der geçerlerdi ama daha fazlasını istiyorlar o kadar aşikarki.

Aralarında geçen mevzulardan belli niyetleri işte. Baksana annen iş kursun,evi üzerine yapsın vs hep dillerinde. Aç gözlü olmasalar "Allah razı olsun annenden kızım" der geçerlerdi ama daha fazlasını istiyorlar o kadar aşikarki.

Şüpheleriniz de çok çok haklısınız!
Bu şahıs sizinle sadece maddi gücünüz var diye evlenmiş...

1. Gerçekten seven, vicdanlı adam karısını ezdirmez ve hakaret ettirmez.

2.yaş olmuş 30 küsür, çocuk istememesi düşündürücü?? Eğer ki hiç baba olmak istemiyor, o zaman size evlenmeden önce söylemeliydi.

3. Israrla çalışmanızı istemesi, maddi olarak ihtiyacınız olmadığı halde ne kadar paragöz olduğunu gösterir.

Yerinizde olsam beni gerçekten sevip sevmediğini, ve sadece maddi gücüm olduğu için mi benimle evli, onu anlamaya çalışırdım, ona göre yolumu çizerdim.

Şuan topa tutulabilirim. Ama hayat musterek siz zaten onun calisip cabaladigini gorseniz bende calisayim sunuda yapalim dersiniz. Insan bi Allah razi olsun ailen sayesinde rahatiz ama daha iyi kalitede sursun hayat kosulumux der. Alismayan bunyede don durmuyo. Bunu yasayan bilir cidden hanimlar. Haa madem oylee erkekse versin arabanin anahtarini tutsun guzel bi ev sizde isinizi bulun calisin. Burdaki kastim para pul degil hayatta herkes kismetini yer ama uslubu duzgun olsaydi konuyu acan hanim da boyle seyler dusunmezdi.

çok üzüldüm canım senin adına, yorumların neredeyse tamamını okudum. eşin ve ailesi seni bezdirip yıldırım deli damgası vurup en sonunda da mirasa konma peşindeler bencede. 6000tl maaş ne demek, kira derdi araba kredisi yok vede, o parayla kaç tane aile geçinir. yazık etmişsin kendine bu kadar beklemekle bile, eve giren çıkan paradan bile haberin yok hiç, adam hayatı senle paylaşmıyor ki, eşinden gelen paran bile yok cüzdanında, insanın başına her şey gelebilir bu hayatta adam zaten tüm gün işte nasıl seni parasız pulsuz bırakmaya gönlü razı geliyor, bu adamda iyi niyet namına hiçbir şey yok.
13yıllık bir birliktelik ama paylaşım sıfır...

Sanki benim eşimi anlatmışsın, ve sanki sen de bensin.. Pes gerçekten bu kadar benzerlik olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…