Eşim beni kullanıyor mu?

Allah rahmet eylesin ama esiniz hic masum gelmedi bana lutfen ama lutfen asla evi ustune alma boyle bi olay gormuslugum var benim kizla zengin oldugu icin evleniyor dugunu filan hep kiz tarafina yaptiriyor sonra kizdan ayriliyor

Tabiki uyanık olmak gerek ama eşler arası çalıştı -çalışmadı, kandırdı -kandirmadi muhabbetleri çok çirkin ..ihtiyacınız yoksa neden calismaniistiyor ki ?

36 yaşındayım eşim benim ailemin durumunu bilerek evlendi benle birde evlenmeden önce çocuk istemiyorum da demedi.bende onun ailesinin durumunu bilerek evlendim bu yuzden hiçbirşey istemedim evlenirken.Ben bu yaştan sonra yeniden başlayamam diye düşünüyorum sanırım hata yaptım

Tabiki uyanık olmak gerek ama eşler arası çalıştı -çalışmadı, kandırdı -kandirmadi muhabbetleri çok çirkin ..ihtiyacınız yoksa neden calismaniistiyor ki ?
Bence bana çalış diyerek iş kurmamı sağlayığ kendisi işi bırakıp benle çalışıcak düşünüyorum başka sebep bulamıyorum.Ailemede söyleyemiyorum bu durumu

Allah rahmet eylesin ama esiniz hic masum gelmedi bana lutfen ama lutfen asla evi ustune alma boyle bi olay gormuslugum var benim kizla zengin oldugu icin evleniyor dugunu filan hep kiz tarafina yaptiriyor sonra kizdan ayriliyor
bende korkuyorum o yuzden hiçbirşey almıyorum üstüme

Bence bana çalış diyerek iş kurmamı sağlayığ kendisi işi bırakıp benle çalışıcak düşünüyorum başka sebep bulamıyorum.Ailemede söyleyemiyorum bu durumu
E kendi kendine iş kuramıyor mu , niye böyle bir beklenti içinde ? Sanki gerçekten kullanılıyor gibisin ....

İnsan ebeveyn olmak için evlenir daha çok. Bunu size başta söylememesi büyük kabalık ve bencillik. Çıkarcılık var ortada. Eşinizle sakince ciddi bir konuşma yapıp tüm kaygılarınızı dile getirin. Hatta bu çocuk mevzusunu tekrar açın. Siz şuan istemesenizde kendisini daha iyi anlamak çözümlemek için yapın bunu.Buna hakkınız olduğunu anlaşılır şekilde dile getirin. Ne cevap verecek iyi gözlemleyin. Bakalım size ne tür bir açıklama yapacak eşiniz? Sizi tatmin etmiyorsa üzgünüm ama eşinizin maksadı farklı hanımefendi.. Ben böyle gözlemledim. Kaçırdığım noktalar varsa düzeltsin birileri beni. Topiğin hepsini okuyamadım.

Sanki istedigi seyi size yaptirana kadar gonlunuzu hos tutuyor gibi...

Diger yonleri cok iyi olup da tek kotu yaninin bu israrciligi olmasi düsündürücü

annesinin tavrı çok çirkin. nasıl tanıştınız. paranoyakça belki ama bu devirde kimseye güven olmaz. ben üzüldm konunuza ya. ne bilim tanımıyorum da ama. aileniz o malı mülkü kolay edinmedi. uyanık birine yedirmektense yalnız olmak daha iyidr.

Tartıştığımız konularda asla sonuca varamayız tartışırken yüzüme bile bakmaz birde hep bana yanlış anlıyorsun der benim kendimi sürekli sorgulamama sebep olur.Çocuk konusundada hiç net açıklama yapmadı aslamı istemiyorsun dedim belki ilerde fikrim değişir dedi

aynı şirkette çalışırken tanıştık bir süre çıktık hatta ilk yılımızda ben evlenmeyi düşünmüyorum dedi sonra fikri değişti

adam evi de geri ver dediğine göre demek gerçekten gözü para pulda değil, senin evde pasifleşmenden rahatsız olmuş olabilir. çalışmaya gelişme olarak bakıyor olabilir, yani felsefesi budur adamın belki. yoksa evde duracak arabada kalacak işe de gideceksin derdi.

ailesinin yanında fazladan kalmak istiyor olabilir, sen kalmak istemiyor olabilirsin. o zaman tek çözüm onun tek gitmesi, sana da ısrar etmemiş ne güzel işte , kendisi gitsin kalsın gelsin mis gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…