Allah rahmet eylesin ama esiniz hic masum gelmedi bana lutfen ama lutfen asla evi ustune alma boyle bi olay gormuslugum var benim kizla zengin oldugu icin evleniyor dugunu filan hep kiz tarafina yaptiriyor sonra kizdan ayriliyorBabam gece gündüz çalışıp hiç kendine bakamadı erken yaşta vefat etti.Allah ondan bin kere razı olsun bizi kimseye muhtaç etmedi.Onun parasını eşim o niyette ise yedirmem tabiki anlamaya çalışıyorum o yuzden
3 yıllık evliyiz normalde aramız çok iyi sadece ailesi ve bu konuda sorun yaşıyoruzYa siz bu adamla nasil evlendiniz ? Hicmi belli etmemisti kendini ? Yenimi evlisiniz
Tabiki uyanık olmak gerek ama eşler arası çalıştı -çalışmadı, kandırdı -kandirmadi muhabbetleri çok çirkin ..ihtiyacınız yoksa neden calismaniistiyor ki ?yok sıkıntı çekmiyoruz konu çok karıştı yanlış anlamış olabilirsiniz.Ben mutfak masrafı dışında eşime masraf yaptırmıyorum es kaza borcumuz olsa zaten ben ödüyorum.Sadece eşimi anlamaya çalışıyorum haksızlık etmemek için kendimi kullandırmakta istemiyorum
Yeni okudum cocukta istemiyormus bence niyeti ortada mal sevdasi burumus gozunu Allah ıslah etsin3 yıllık evliyiz normalde aramız çok iyi sadece ailesi ve bu konuda sorun yaşıyoruz
36 yaşındayım eşim benim ailemin durumunu bilerek evlendi benle birde evlenmeden önce çocuk istemiyorum da demedi.bende onun ailesinin durumunu bilerek evlendim bu yuzden hiçbirşey istemedim evlenirken.Ben bu yaştan sonra yeniden başlayamam diye düşünüyorum sanırım hata yaptımÖncelikle bir anne adayı olarak bir erkeğin anne olmak isteyen bir kadından anneliği mahrum edip "ben çocuk istemiyorum" demesi kadar bencilce bir tavır göremiyorum. Neden istemediğini size mantıklı bir şekilde izah etmesi gerekirdi .Ha bu çocuk mevzusunu evlenmeden evvel konuşup gelecekte istemiyorum dediyse eşin o zaman başka. Eğer kadın erkekten güçlü vasıflara sahipse; genelde ülkemizdeki onurlu(!) erkekler kadının kendisinden güçlü olmasını gururuna yediremez. Bu nedenle çalışır, didinir, egoları gereği kadını sahiplenme dürtüsüyle üste çıkmaya çalışır.Sizin hikaye de eş te evlilik sorumluluğunu kaldıramayan bir bencillik ve onur eksikliği sezinledim ben. Sizi taşıyamamış çünkü. Bir kadın şayet beni sahiplensin eşim güçlü olsun istiyorum diyorsa sonuç budur.Ve en önemlisi bir sevgisizlik söz konusu hikayenizde. Bir anlayışsızlık var ortada... Ailesine karşı sizin yanınızda olmayışı anormal bir durum ayrıca. Sizi bu tür düşüncelere itmesinde onlarca sebep yaratması da cabası.Şayet maddi gücünüzü dile getirdikten sonra eşiniz evi istemiyorum dediyse tamamen blöf ve "bak ben umursamıyorum" mesajı... Sanıyorum 35-40 arası yaşlarda bir bayansınız. Çocuk için asla geç değil yaşınız. Hayatta istediklerinizden vazgeçmeyin lütfen. Eşinizin siz istememenize rağmen çalış diye diretmesinede bir anlam veremedim doğrusu.
Bence bana çalış diyerek iş kurmamı sağlayığ kendisi işi bırakıp benle çalışıcak düşünüyorum başka sebep bulamıyorum.Ailemede söyleyemiyorum bu durumuTabiki uyanık olmak gerek ama eşler arası çalıştı -çalışmadı, kandırdı -kandirmadi muhabbetleri çok çirkin ..ihtiyacınız yoksa neden calismaniistiyor ki ?
bende korkuyorum o yuzden hiçbirşey almıyorum üstümeAllah rahmet eylesin ama esiniz hic masum gelmedi bana lutfen ama lutfen asla evi ustune alma boyle bi olay gormuslugum var benim kizla zengin oldugu icin evleniyor dugunu filan hep kiz tarafina yaptiriyor sonra kizdan ayriliyor
Başka konularda melek adam bu konularda farklı yazık annem ben mutlu olayım diye uğraşırken bunları bilse yıkılır kadınYeni okudum cocukta istemiyormus bence niyeti ortada mal sevdasi burumus gozunu Allah ıslah etsin
E kendi kendine iş kuramıyor mu , niye böyle bir beklenti içinde ? Sanki gerçekten kullanılıyor gibisin ....Bence bana çalış diyerek iş kurmamı sağlayığ kendisi işi bırakıp benle çalışıcak düşünüyorum başka sebep bulamıyorum.Ailemede söyleyemiyorum bu durumu
36 yaşındayım eşim benim ailemin durumunu bilerek evlendi benle birde evlenmeden önce çocuk istemiyorum da demedi.bende onun ailesinin durumunu bilerek evlendim bu yuzden hiçbirşey istemedim evlenirken.Ben bu yaştan sonra yeniden başlayamam diye düşünüyorum sanırım hata yaptım
Gece gece aklim sizde kaldi ya inanin cok uzgunum Allah yardim etsin dogru yolu gostersinBaşka konularda melek adam bu konularda farklı yazık annem ben mutlu olayım diye uğraşırken bunları bilse yıkılır kadın
yok kuramaz kendi işini normal bir şirkette maaşlı çalışıyor.E kendi kendine iş kuramıyor mu , niye böyle bir beklenti içinde ? Sanki gerçekten kullanılıyor gibisin ....
36 yaşında istememe sebebini hiç açık bir şekilde söylemedi geçiştirdi hepeşiniz kaç yaşında. neden çocuk istemiyor. ilerde ayrılmayı düşünüyor olabilir mi?
Tartıştığımız konularda asla sonuca varamayız tartışırken yüzüme bile bakmaz birde hep bana yanlış anlıyorsun der benim kendimi sürekli sorgulamama sebep olur.Çocuk konusundada hiç net açıklama yapmadı aslamı istemiyorsun dedim belki ilerde fikrim değişir dediİnsan ebeveyn olmak için evlenir daha çok. Bunu size başta söylememesi büyük kabalık ve bencillik. Çıkarcılık var ortada. Eşinizle sakince ciddi bir konuşma yapıp tüm kaygılarınızı dile getirin. Hatta bu çocuk mevzusunu tekrar açın. Siz şuan istemesenizde kendisini daha iyi anlamak çözümlemek için yapın bunu.Buna hakkınız olduğunu anlaşılır şekilde dile getirin. Ne cevap verecek iyi gözlemleyin. Bakalım size ne tür bir açıklama yapacak eşiniz? Sizi tatmin etmiyorsa üzgünüm ama eşinizin maksadı farklı hanımefendi.. Ben böyle gözlemledim. Kaçırdığım noktalar varsa düzeltsin birileri beni. Topiğin hepsini okuyamadım.
aynı şirkette çalışırken tanıştık bir süre çıktık hatta ilk yılımızda ben evlenmeyi düşünmüyorum dedi sonra fikri değiştiannesinin tavrı çok çirkin. nasıl tanıştınız. paranoyakça belki ama bu devirde kimseye güven olmaz. ben üzüldm konunuza ya. ne bilim tanımıyorum da ama. aileniz o malı mülkü kolay edinmedi. uyanık birine yedirmektense yalnız olmak daha iyidr.
bunu bende düşündüm kafamda hep acabalar varSanki istedigi seyi size yaptirana kadar gonlunuzu hos tutuyor gibi...
Diger yonleri cok iyi olup da tek kotu yaninin bu israrciligi olmasi düsündürücü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?