herkes önceden iznini alıp tatilini planlamıştır. Ayrıca doğumdan sonra da izin kullanacaksa su an izin alması pek hoş karşılanmayabilir belki bu yüzden istemiyordur. Bayramda yet bulursanız bir kaç gün kaçabilirsiniz belki . Neden gidilmesin ki çok sıcağa maruz kalmadan doğumdan önce tatil yapılır bence.
Maalesef ki eşimin tatilde de izni yok.Ben de Eylül Ekim tatili tercih ederim. Ama sizin Eylül ekimde bebek çok küçük olacak. Rahat tatil olmaz. Şimdi gitmeniz mantıklı. 1 ay sonra ağırlaşabilirsin. 32. Haftadan sonra ben çok zorlanmaya başlamıştım. Eşin tatile gitmeyi hiç istemiyor mu?
Aa buz zararlimiymiş bilmiyordum teşekkür ederim6 aylıkken bizde gitmiştik. Doktorumun dediği saatlerce denizde durma 15 dk yı geçme. Çok fazla yüzücem diye kendini hırpalama ve kesinlikle buzlu şeyler içme. 3. Ayımda buzdan mikrop kapmıştım dameğerse buz en pis en mikroplu şeylerden biriymiş. Öylede yaptım çok yormadım kendimi. Normalde saatlerce yüzerim bu sefer serinlemek için girdim çıktım kitabımı okudum dinlendim.
Ankarada oturuyoruz sizce neler olabilir gidebilcegimizNerde oturuyorsunuz. Ic kesimlerde mi yani. Sahili olan şehirlere uzaklıgınız nedir
Doğum iznini kullanır o zaman da. Doğum yapınca napacaksınız?Ben eylülün ilk haftası doğuruyorum zaten gidemem ki.
Ben de fazla hareketin erken doğuma sebep olacağını düşünenlerdenim. Komşumla sohbete dalıp fazla yürüyünce gecesine doğum yapmıştım. Giderseniz de fazla hareketli olmamanızı tavsiye ederimBen 28 haftalık hamileyim 7 aya girdim yani daha bugün ve tatile gitmek istiyorum çünkü çok bunaldım denize girmek benimde hakkım bence.
Eşim hiç gitme taraftarı değil bir şey olur hamilesin diyordu sürekli bugün doktoruma yazdim bir sakıncası yok dedi gidebilirsin.
Şimdi de diyor ki iznimi nasil ayarlıyım 2 haftaya bende kızdım şefiyle konuşcak bugün güya hep iznini Eylül ekime aliyor ya herkes izinleri kapışırken eşim bakıyor bence öyle haliyle sinirlendim.
Eşimi tatile gitmeye nasıl ikna edebilirim 2 3 güne izin alamazsa küsme ve ağlama taktiğimi denemek istiyorum genelde hep başarılı oliyor ama ve tatile giden hamile arkadaşlar bir sorun yaşadinzmi acaba ?
Balıkesir düşündünüz mü hiç? Ben çok severim balıkesir kıyılarını. Erdek, edremit, burhaniye, akçay... antalya ya da bodrum gibi curcunalı değil. Nispeten daha sakin. Mesela burdaniyede uygulamalı bilimler yüksekokulunun uygulama oteli var (bubyo) Biz eşimle çok giderdik oraya çocuktan önceAnkarada oturuyoruz sizce neler olabilir gidebilcegimiz
Antalyaya geçen senede gittik zaten otele ama bu sene otel düşünmüyoruz zaten havuza girmemi tavsiye etmiyor doktor o yüzden .Balıkesir düşündünüz mü hiç? Ben çok severim balıkesir kıyılarını. Erdek, edremit, burhaniye, akçay... antalya ya da bodrum gibi curcunalı değil. Nispeten daha sakin. Mesela burdaniyede uygulamalı bilimler yüksekokulunun uygulama oteli var (bubyo) Biz eşimle çok giderdik oraya çocuktan önce
Denizi soguktur ama ege kıyıları hep soğuktur zaten. Havuzu da var. Kahvaltısı da zengindi. Akşam yemeklerini de bazen ayvalıkta bazen edremitte yerdik. Arabamiz vardi ve her iki lokasyona da yakındı. Ve fiyat olarak çılgın paralar ödememiz gerekmiyordu.
Odalari manzalarıydı. Burhaniye aksamlari da örende cıvıl cıvıl olurdu. Mutlaka çay içmeye çıkardık.
Ciddi bir konfor arayisiniz yoksa, otele bağlı kalmak istemiyorsanız ve en önemlisi arabanız varsa degerlendirin derim.
Antalya,marmaris bodrum... hepsini gezdim.
Hepsi çok güzel yerler. ama çok çılgın paralar dökmeniz gerekiyor.
Yaa ne çekmiş benim eşim soylermisinNe cekti be su adam.
ayrica ya sen tatildeyken kedin kelebek yerse?
Kediyi kime bırakıcanYaa ne çekmiş benim eşim soylermisin
Bence çok şanslı benim gibi karısı olduğu için
Esim de ben de hep kendimizi suçladık çok şükür ki bebeğimiz iyi , 2 ay küvözde kaldı miniğimBen de 17 haftalıkken Antalya, 27 haftalıkken Fethiye ve 30 haftalıkken memlekete gittim öyle gezdim öyle tozdum öyle yoruldum +2 çocukla. Denize girdim akşama kadar. Ne aktiviteler yaptım. Doktoruma sordum yamaç paraşütüne izin verdi ama gözüm almadı yapmadım. Sonuç 38de doğurdumHerkes aynı değil. Erken doğuma da sebep değil bence. Boşuna vicdan azabı çekmeyin derim.
Eşimi tatile gitmeye nasıl ikna edebilirim 2 3 güne izin alamazsa küsme ve ağlama taktiğimi denemek istiyorum genelde hep başarılı oliyor
Bence yaniliyorsunYaa ne çekmiş benim eşim soylermisin
Bence çok şanslı benim gibi karısı olduğu için
İzni ayarlamakta gerçekten sıkıntı yaşayabilir. Çoğu kurumda yaz izin listesi ayarlandı şimdiye kadar.Ben 28 haftalık hamileyim 7 aya girdim yani daha bugün ve tatile gitmek istiyorum çünkü çok bunaldım denize girmek benimde hakkım bence.
Eşim hiç gitme taraftarı değil bir şey olur hamilesin diyordu sürekli bugün doktoruma yazdim bir sakıncası yok dedi gidebilirsin.
Şimdi de diyor ki iznimi nasil ayarlıyım 2 haftaya bende kızdım şefiyle konuşcak bugün güya hep iznini Eylül ekime aliyor ya herkes izinleri kapışırken eşim bakıyor bence öyle haliyle sinirlendim.
Eşimi tatile gitmeye nasıl ikna edebilirim 2 3 güne izin alamazsa küsme ve ağlama taktiğimi denemek istiyorum genelde hep başarılı oliyor ama ve tatile giden hamile arkadaşlar bir sorun yaşadinzmi acaba ?
Bence sorun paradır malum bebekte geliyor.Ben 28 haftalık hamileyim 7 aya girdim yani daha bugün ve tatile gitmek istiyorum çünkü çok bunaldım denize girmek benimde hakkım bence.
kendini üzme bence. erken doğumlarda genelde altında başka sebepler oluyor. yorulmayla erken doğum olmuyor.Ben geçen sene 6 aylık iken Muğla tatiline gittim , asla durmadım, gezdim tozdum , yüzdüm herşeyi yaptım veeeeee sonuç 7 aylık erken doğumBazen sırf bu yüzden vicdan azabı çekiyorum..
Not: herkesin aynı olacak diye bişey yok ama bu benim deneyimim paylaşmak istedim
Sizde rezervasyon yapın gidin, ben gidiyorum ister gel ister gelme deyin. Ben öyle yapıyorum çok etkili oluyorBen 28 haftalık hamileyim 7 aya girdim yani daha bugün ve tatile gitmek istiyorum çünkü çok bunaldım denize girmek benimde hakkım bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?