Eşim beni tatile götürmek istemiyor mu?

Maalesef ki eşimin tatilde de izni yok.
İznini sormuş şefine de iki üç gün sonra haber verecekmiş amirle konuşup oda ayarlayabilirse gidicez artk

6 aylıkken bizde gitmiştik. Doktorumun dediği saatlerce denizde durma 15 dk yı geçme. Çok fazla yüzücem diye kendini hırpalama ve kesinlikle buzlu şeyler içme. 3. Ayımda buzdan mikrop kapmıştım da meğerse buz en pis en mikroplu şeylerden biriymiş. Öylede yaptım çok yormadım kendimi. Normalde saatlerce yüzerim bu sefer serinlemek için girdim çıktım kitabımı okudum dinlendim.

Aa buz zararlimiymiş bilmiyordum teşekkür ederim

Bende öyle yaparım zaten dikkatli olurum.

Nerde oturuyorsunuz. Ic kesimlerde mi yani. Sahili olan şehirlere uzaklıgınız nedir

Ben de fazla hareketin erken doğuma sebep olacağını düşünenlerdenim. Komşumla sohbete dalıp fazla yürüyünce gecesine doğum yapmıştım. Giderseniz de fazla hareketli olmamanızı tavsiye ederim

Ankarada oturuyoruz sizce neler olabilir gidebilcegimiz
Balıkesir düşündünüz mü hiç? Ben çok severim balıkesir kıyılarını. Erdek, edremit, burhaniye, akçay... antalya ya da bodrum gibi curcunalı değil. Nispeten daha sakin. Mesela burdaniyede uygulamalı bilimler yüksekokulunun uygulama oteli var (bubyo) Biz eşimle çok giderdik oraya çocuktan önce
Denizi soguktur ama ege kıyıları hep soğuktur zaten. Havuzu da var. Kahvaltısı da zengindi. Akşam yemeklerini de bazen ayvalıkta bazen edremitte yerdik. Arabamiz vardi ve her iki lokasyona da yakındı. Ve fiyat olarak çılgın paralar ödememiz gerekmiyordu.

Odalari manzalarıydı. Burhaniye aksamlari da örende cıvıl cıvıl olurdu. Mutlaka çay içmeye çıkardık.

Ciddi bir konfor arayisiniz yoksa, otele bağlı kalmak istemiyorsanız ve en önemlisi arabanız varsa degerlendirin derim.

Antalya,marmaris bodrum... hepsini gezdim.

Hepsi çok güzel yerler. ama çok çılgın paralar dökmeniz gerekiyor.

Antalyaya geçen senede gittik zaten otele ama bu sene otel düşünmüyoruz zaten havuza girmemi tavsiye etmiyor doktor o yüzden .
Teşekkür ederim ama Balıkesir olabilir eşimle konuşayım bir

Esim de ben de hep kendimizi suçladık çok şükür ki bebeğimiz iyi , 2 ay küvözde kaldı miniğim

İzni ayarlamakta gerçekten sıkıntı yaşayabilir. Çoğu kurumda yaz izin listesi ayarlandı şimdiye kadar.

Bence sorun paradır malum bebekte geliyor.
uygun bir yer bulursan kabul edecektir

kendini üzme bence. erken doğumlarda genelde altında başka sebepler oluyor. yorulmayla erken doğum olmuyor.

Sizde rezervasyon yapın gidin, ben gidiyorum ister gel ister gelme deyin. Ben öyle yapıyorum çok etkili oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…