arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım.kendimi çok kötü hissediyorum fikirlerinize ihtiyacım var.yaklaşık 2 yıllık evliyim
her ilişkide oldugu gibi bizim ilişkimzdede sorunlar olabiliyor tabi.bu aralar bende kendimi psikolojik olarak iyi hissetmiyorum
ama eşimin tavrı beni daha çok üzdü..dün akşam yaşadıgımız bir tartışmanın ardından bana birkaç gün annemlere gidip
kafamı dinlemem gerektiğini söyledi.ama ben onuda yapmak istemiyorum yanında kalmak istiyorum sizce ne yapmalıyım?
arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım.kendimi çok kötü hissediyorum fikirlerinize ihtiyacım var.yaklaşık 2 yıllık evliyim
her ilişkide oldugu gibi bizim ilişkimzdede sorunlar olabiliyor tabi.bu aralar bende kendimi psikolojik olarak iyi hissetmiyorum
ama eşimin tavrı beni daha çok üzdü..dün akşam yaşadıgımız bir tartışmanın ardından bana birkaç gün annemlere gidip
kafamı dinlemem gerektiğini söyledi.ama ben onuda yapmak istemiyorum yanında kalmak istiyorum sizce ne yapmalıyım?
maddi ve manevi sıkıntılarımız var tabi bunların onu bunalttıgını biliyorum çok iyi günler geçirdigimiz söylenemez dün akşamki tartışmamız inanın elle tutulur bir sebepten degıldı sadece nedn bana yardım etmıyorsunla başlayan birseydi çok duygusal oldugum ve sınırlerım bozuk oldugu için hemen aglarım biraz aglama krızıne gırınce olaylar buyudu.ben yuzsuzluk yapmak amacıyla kalmak ıstemıyorum sadece ıyı gundede kotu gundede onun yanında oldugumu yada olmak istedıgımı anlaması ıcın kalmak istiyorum aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?