eşim birkaç gün uzaklaşalım dedi..:(

kordugum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2011
9
0
36
İstanbul
arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım.kendimi çok kötü hissediyorum fikirlerinize ihtiyacım var.yaklaşık 2 yıllık evliyim
her ilişkide oldugu gibi bizim ilişkimzdede sorunlar olabiliyor tabi.bu aralar bende kendimi psikolojik olarak iyi hissetmiyorum
ama eşimin tavrı beni daha çok üzdü..dün akşam yaşadıgımız bir tartışmanın ardından bana birkaç gün annemlere gidip
kafamı dinlemem gerektiğini söyledi.ama ben onuda yapmak istemiyorum yanında kalmak istiyorum sizce ne yapmalıyım?

Hayır sakın böyle bişey yapmayın

aklınız sürekli eşinizde kalacak,aramayı sormayacaksınız ve iyice soğukluk girecek araya
Bende 2 yıllık evliyim bi kere çok büyük bi tartışma yaşamıştım,gittim sarıldım ve uyuduk sabah öpüşe koklaşa uyanmıştık.
uzaklaşmak daha da soğutur bence..

bazen bi kac gunluk ayrilik iyi geldigi gibi bunu surekli aliskanlik haline getirip her tartismada git bi kac gun demekte iliskiyi koparir diye dusunuyorum.. yani boyle birseyi esin ilk defa mi onderdi?
tartisma sebebiniz ne bilmiyorum ama sende diyorsun kendimi iyi hissetmiyorum..belki esinde bunun farinda biraz ailenle vakit gecirip rahatlamanimi istiyor acaba??
ne sekilde ve ne sebeple bunu onderdi biraz aciklarsan belki daha fazla yorum yapabiliriz..ama sanirim sen cok uzulmussun esinin bunu soylemesine ,,ama ila ki seni gormek istemedigi icin degildir canim,,dedigim gibi belkide biraz kafani dinlemen ihtiyaci oldugunu dusunmustur,, seni evde yanliz birakmak istememistir,,annende kal demistir olabilirmi?

bence gitme uzaklaşman eşinle arana soğukluk sokar. sorunu evde çözmeye çalış

Canım konu ne bilmiyorum ama yüreğin ne istiyorsa onu yap derim yani gitme :)
Anlaşılan eşinde,sende biraz bunalmışsınız
Eşinin de senden uzaklaşmak için söylediğini düşünmüyorum
Büyük ihtimal sorunların daha çok büyüyeceğini düşündüğü için böyle bi çözüm önerisi sunmuş
Eşini hepimizden iyi sen tanıyorsun ve bu ayrılık sürecinin aleyhine işleyeceğini düşünüyorsan gitme araya soğukluk girer
Gitmeyecek kadar eşini çok seviyorsan ilk olarak işe konuşarak başla
Aranızda sorunlar olabileceğini ,her evlilikte öyle yada böyle tartışmalar yaşandığını,ama ilk fırsatta da araya zaman koymadıklarını dile getir..Artık bi aile olduğunuzu ve sorunlarınızı konuşarak çözeceğinizi anlaması lazım
Ne derece erkekler konuşmak ister orası tartışılır tabi
İşin kolayı onlar için cazip gelen...
Ayrı kalmak istemediğini,onu özleyeceğini bilsin canım

Son düzenleme:
ya oruçlu olmamda sinirlerimin biraz bozulmasına sebepti sorun ondan biraz daha ilgi ve anlayış istemem oldu.sofradan kalktı ve yemek yemedi bende yemedım tüm gün oruclu oldugum halde.dedıgınız gibi gittim yanına sarıldım ama sadece ben o arkasını dondu bende oturma odasında yattım sabah cıkarken yıne gıdersem kendıme gelecegımı daha ıyı olacagını soyledı ( dun aksamdan berı aglıyorum yaaaa

bence sakın gitme. sorunlarınız karı koca arasında kalsın. kendiniz çözmeye çalışın canım...

kesinlikle tamamiyle kopma nokttasına gelmeden kesin karar vermeden gitmeyinn

ayrıca yarın sınavada girecek ve ben yanında olmak istiyorum.bunuda söyledim çıkarken önemli değil yanımda girmeyeceksin ya dedi.akşam gelip gitmediğimi görünce sorun olmaz tekrar inşallah..

valla neden bu kadar ısrarla git diyor ki ben olsam bu durumda giderdim valla hem git dicek hem ben yüzsüz gibi duracakmıyımm...bırak o koşsun peşindenn....

kesinlikle gitme eve git ve hergün yaptığın gibi yemeğini güzelce hazırla yemeğinizi yiyin.ama o konuşmadan sen konuşma sessiz dur.emin ol o sana yaklaşacaktır.ve barışınca bir daha sana git dememesini rıca et.

kadın asla evini terketmemeli!!!

zamana ihtiyacı varsa alsın ceketini,

bıraksın evin masraflarını..

düşünsün...

Herkes farklı düşünür ama ben kesinlikle giderdim durmazdım ve onun gelmesini beklerdim
Gerçi sizin konunuzu bilmiyoruz biraz daha detaylı anlatırsanız acaba eşiniz çok mu bunaldı

bir kaç gün uzaklaşmanız iyi olabilir canım .. tabi bunun eşin söylediği için sana dokunmuş olabilir.
bence de annenlere fark ettirmeden siz özledim bir kaç gün kalıcam diyerek kendinizi dinlendirebilirsiniz.
bazen özlemek gerekiyor diye düşünüyorummm

maddi ve manevi sıkıntılarımız var tabi bunların onu bunalttıgını biliyorum çok iyi günler geçirdigimiz söylenemez dün akşamki tartışmamız inanın elle tutulur bir sebepten degıldı sadece nedn bana yardım etmıyorsunla başlayan birseydi çok duygusal oldugum ve sınırlerım bozuk oldugu için hemen aglarım biraz aglama krızıne gırınce olaylar buyudu.ben yuzsuzluk yapmak amacıyla kalmak ıstemıyorum sadece ıyı gundede kotu gundede onun yanında oldugumu yada olmak istedıgımı anlaması ıcın kalmak istiyorum aslında

İYİ günde kötü günde olucaksın elbette ama onun yaptığına bir baksana bence suan onun senın yanında olması gerekirken çünkü belli ki duygusal zamanlar yaşıyorsun ne demek git yaa valla sınır oldumm hee....

bencede sakın gitme,ne demek git canım sorunu sıkıntısı varsa kendisi gitsin!ayrı bi yerdede yatma yatağında yat araya soğukluk girdikçe olayları büyütürsünüz pireyi deve yaparsınız

güzelim evlilikte yüzsüzlük diye bir şey yoktur.orası senin evin.eşinle barışınca da açıklamanı yaprsın.ben sıradan insanlar gibi ufak bir tartışmada hadi hop anneme gideyim evi terkedeyim gibi basit bir hareket yapmak istemedim dersin.bu işler çocuk oyuncağı değil dersin.biz evlenmişsek nerde nasıl davranmamız gerektiğini bilmemiz gerekiyor demekki de.ayrıca seninde bunu ciddi söylediğini düşünmedim dersin.öyle bişey sezsem emin ol giderdim dersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…