1 yıldır evliyiz eşim astsubay iyi bir maaş alıyor, nişanlıyken ev aldı arabasını sattı yarısına kredi çekti aylık 22 bin ödememiz vardı evi kiraya verdik 5 bin ödüyoruz sadece, dügün zamanı çok masraf yaptırmadım zaten ev almıştı yoktu parası annesinden istesem yine kocam yapacaktı, ben işten ayrıldım tazminatınla mobilya borçlarımız vardı onu bitirdik, altınlarlada tekrar araba aldık ama 7 ayın sonunda aldık çünkü eşim kredi çekmek istemedi altınların üstüne koymamız gerekiyordu istedigi araba alınmıyordu neyse asla kredi kartı kullanmıyor hiç kullanmamış benimkileride kapattırdı evlenınce bir tane banka kartı var benimde aynı şekilde 2 aydır eksiye düşüyoruz ve psikolojimi etkileyecek derecede hem kendini hem beni strese sokuyor şuan eksi 22 bindeyiz tatile çıkacaz tüh diyor bu ayda eksiye gireriz, ha asla cimri degil dolu dolu alışveriş yaparız ben istedigimi alırım gezmeye gideriz adamın tek sıkıntısı borcunun olması sizce saglıklımı benmi alışkın değilim hatta geçen kavga ettim yeter sıkıldım bu korkundan diye?