Eşim boşanmak istediğini söyledi

• Konu Sahibi Konu Sahibi enny
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Seviyorum onu aslında onu sevmeyen yoktur o derece iyi kalpli biri düşünün . O benim hayatta ki şansım. Ama bunu şimdi anladım çünkü insan ne olursa olsun ayrılmayı düşünmediğim için halledebilir gibi geliyordu . İnanın bu kadar ciddi olmasa dile getirmez ve küs kalmadı. En son 1 ay önce bir toplantıya katıldı kimse maske takmamış sadece o maskeli . Biraz geçikince bende tel aradım sürekli mesaj attım aile ve iş toplantısı bu . Maske takmıyorlarsa bi daha gitmiyorsun dedim. Benimle emir vererek konuşma dedi . Kızdı . Öyle küstük . Ben ilişkiyi hep kontrol etmeye çalışan taraftım her şeyi ben düşünürdüm . Sanırım emir verirmiş gibi konuşmalarım. Onu sürekli darlamam üslubum onu bu duruma getirdi . Başka erkek olsa şimdiye kadar çoktan giderdi . Benim tek suçum bu . Çok geç çok sert anladım eşimi kaybettim umarım düzelir . Umarım. Ama şimdi ben kendimi törpülesem çaba göstersem yakınlık göstersem de nasıl anlarım gerçekten devam etmek istediğini çünkü dediğim gibi 5-6 aydır düşünen ama benim yüzüme gülendi o dönemde . Şimdi nasıl olur çok büyük çıkmazdayım. Hep kuşku kalıcak kafamda ya ben işler yolunda zannederken tekrar bu teklifte bulunursa :...(

Gercekten bittiğine emin olsa ve size duyguları bitmiş olsaydı sizin ilk adiminizda size karşılık vermezdi bence..
Saniyorum biraz kontrolcu ve takintilisiniz cift terapisti için suan eşinizin ustune gitmeyin kendiniz için hem rahatlarsıniz hem belki torpulemenize yardimci olur mutlaka bir prof destek alin. Her sey düzelir inşallah kalbinizi ferah tutun

İnşallah inşallah . Ama dediğim gibi kendi kararında net olduğunu ama evlilik tek başına karar verilmediği gibi ayrılmasında tek kimsenin kararı olmadığını o yüzden sadece ben istediğim için bir süre verelim demiyelim dedi . Yani sadece ben istediğim için sadece . Kendi istemiyor kesin fikri buymuş. Umarım umarım düzeltebilirim . Kalbim o kadar kötü hızlı atıyor ki. Uyuyamıyorum :..( yatıp yatıp kalkıyorum insanlar bize gıpta ederdi çift olarak meğer eşim yüzüme gülerken ayrılmayı düşünüyor planlar yapıyormuş. Suçum çok ama çok üzüldüm bu kadar kolay pes etmesine ...(

Ölseydim bu anı bana söylediklerini duymasaydım keşke . Nasıl düzelir nasıl olur bilmiyorum. Sildi mi silen bir insandır. . Ama düşündükçe hep ben yaklaştım ona son zamanlarda belli ki ilgisizliği içinde yaşadıklarındanmış .

Bence biraz uğraşmaya ve biraz adım armaya değer ama belli ki eşiniz kararını vermiş evde bakara suresini okuyabiliyorsanız kendiniz okuyamıyorsanız telefondan felan açın sesli olarak evde okunsun faydasını görürsünüz inş
Ölseydim bu anı bana söylediklerini duymasaydım keşke . Nasıl düzelir nasıl olur bilmiyorum. Sildi mi silen bir insandır. . Ama düşündükçe hep ben yaklaştım ona son zamanlarda belli ki ilgisizliği içinde yaşadıklarındanmış .

Çok çok haklısın ama severken bunları yaşamak ne yalıçapkını bilmiyorum. 1 aydır ayrı yatıyoruz çabalamak için geri dönemlimiyim yatağa ben ayırmıştım konuşmuyor diye
Bakın yatağı bile siz ayırmışsınız eşiniz kararı vermiş olsa bile yatağı ayırmamışken

Az çok burada okunanlardan anladığım kadarıyla fevri hareketler yapmışsınız nolursa olsun yatağı ayırmamalıydınız konuşmasa da sussa da gün gelip olumlu olumsuz birşey için konuşacaktı ki konuşmuş

İnşallah :..(

Nasıl ölmeyi düşünüyorsunuz onla dünyaya gözlerinizi açmadınız o herşey değil unutmayın bunu hayatta daha birçok güzellikler var sizi bırakmak isteyeni salın gitsin ya böyle daha çok soğutacaksınız kendinizden bi öğretmen arkadaşım eşi ayrılmak istedi çok çabaladı ama döndüremedi kabullendi ayrıldı Allah ona yeni bir sürpriz sundu yıllardır atanamıyordu ayrıldıktan sonra atandı hayat sürprizlerle dolu biten şeylerin ardından ne güzel şeyler doğuyor bizim şer gördüğümüzde hayır oluyor ama biz bilmiyoruz tabii ki

Çünkü kızdım. Ben yaşanan hiç bir sorunu bu kadar uzatmadım . Ve yatağı ayırıp tepki vermek istedim bir ay konuşmamak nedir diye . Bu kadar kolay nasıl karar verir bir insan :..(

Canım seni anlıyorum kalbinin atması stresin şuan aklını oynatacak gibisin ama İnan insan zamanla herşeye alışır düşün şimdi bgğn sana kanser hastalığına yakalandığın haberi gelseydi ne hissederdin en azından sağlıklısın ve gerçekten bu gidişle hasta olursun öelyim diyorsun ama yanlış düşünüyorsun çünkü eşn seni sevmiş dahi olsa hemen kendine bir hayat kurar onun için kendini bukadar yıpratmaya değmez zaten oda çok iyi olsaydı 18 yıllın hatırına bebek için okadar uğraşmışsın dikişler felan olmuşsun o hormonlar o ilaçlar en aınzdan onun hatırı için bukadar rahat karar vermezdi demem o ki eşin de okadar masum degil kendini çok yıpratma bence kimse senin sağlığın ve canın kadar önemli degil

Çünkü kızdım. Ben yaşanan hiç bir sorunu bu kadar uzatmadım . Ve yatağı ayırıp tepki vermek istedim bir ay konuşmamak nedir diye . Bu kadar kolay nasıl karar verir bir insan :..(
İster 1 ay olsun ister 2 ay ilk yatağı ayıran siz olmayın kolay karar vermemiştir uzunca düşünmüştür o siz anlamadan hayatın sonu değil yapmayın

Üzerine gitmeyin bir müddet sessiz kalın üzerine gitmeniz bişeyi değiştirmeyecek bırakın kendi halinde takılsın

Bakın siz hatalarınızı yazdınız aşırı bunalttım onu diye erkekler böyle şeye gelemiyor eşiniz terapiste gitmeyi kabul etmiş bir deneyin okuduklarımdan anladığım kadarıyla eşiniz aslında mantıklı konuşuyor evlilikte ayrılma kararını bile pat diye yapmıyor sizin hazır olmanızı da bekliyor başka erkek olsa alır valizi gider başka yere evlenirken beraber karar verdiysek ayrılırken de beraber diyor vay be keşke TV de gördüklerimiz de böyle medeni olsa da kadınlarımız yaşasa

Benim en çok üzüldüğümde bu ama bana dün dedi ki sırf benim için mi bebek istedin olsaydı ikimizin olucaktı dedi. Bende dedim kendim için istesemde en çok seni baba yapmak için istedim seni mutlu etmek için dedim .

Ben sadece insanlar çok ciddi problemler yaşasa bile önce sıkıntılarını dile getirir pat diye ayrılmak istiyorum demez dedim . Benimde mutsuz yalnız olduğum anlar oldu ama ayrılmayı hiç düşünmedim dedim . Sonuçta ben eğlenceli neşe dolu bir insandım. Ama kaybettiklerim, eşimin ailesinin istemesi , bi de üstüne normal hayatımızı sürdürmeyi engelleyen pandemi . Normalde böyle bir şey söylese önce ben giderdim valizimi toplayıp ama şimdi biliyor ki hiç bir yere gidemicem. 70 yaşında bi annem var babamı 15 yaşında kaybettim. Tek yaşıyor onu bile görmüyorum. Hatta bir ara ona söylesem mi dedim ama söylersem iş büyür diye düşünüyorum.

İster 1 ay olsun ister 2 ay ilk yatağı ayıran siz olmayın kolay karar vermemiştir uzunca düşünmüştür o siz anlamadan hayatın sonu değil yapmayın
Kafam çok karışık şimdi beni hiç görmeyeceği şekilde mi evde yaşasam . Yoksa ona yakınlık mı göstersem bilemiyorum geldiğinde ... ömrümden ömür gitti ...

Şimdi aradım normalde yazar araba işe gittiği için hangi şehirde olduğunu. Niye yazmadın dedim sessiz kaldı :...( nasıl yollar dedim yağmurlu dedi . Kızlar onu tekrar kazanamıcam mahvettim adamın kendimden soğuttum kesin ayrılık istiyor demek ki :...( biraz aramasam mı eve gelince güzel karşılasam bana bi akıl verin ne olursunuz

Kapıyı açıp defol git derdim tabi çok üzülürdüm , ama sizin gibi ona yalvarmazdım zorlamayla evlilik sürmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…