J
julietofIzmir
Ziyaretçi
- Konu Sahibi julietofIzmir
-
canımsın ben bunların alasını yaşadım ve birde ailesi yüzünden zulum etti bana konularıma bir göz atarsan ne sıkıntılar yaşadığımı anlarsın ben 8 ay oluyor eşimden ayrılalı seni çok ii anlıyorum çünkü benimde yuvam yok yere sebeplerden yıkıldı yani tamiri mümkün olmayan şeyler değildi ama tek taraflı mücadele olmuyor aynı evin içinde bir hafta küs kalıp birbirimizin yüzünü görmediğimiz günler yaşadım umrunda değildim ölseydim de sabrettim barıştığımızda çok aptalım ben sensiz yapamam derdi ama ailesi yüzünden yine yapardı yine ve sabrım kalmadı ve bitirdim dilerim senin sonun benimki gibi olmaz dilerim eşin sana sahip çıkar atalarını görür ve orta yol bulursunuz inşallah.Allahım ne olur yıkılmasın yuvalar hele hele böyle yok sebeplerden ne olur Allahım
bana birikimmiş gibi geldi yani evet ağır laf ama yine de boşanıyorum deyip yemin eden bi erkek bence coktandır bıkmış dolmuş ne bileyim içine atmış hatta...
nedeni vardır..ama ben bu erkeklerı varya bırgun bır kaşık suda boğmayı istıyorum.çıldırcam ya.biz söyleriz sınırlenınce de erkekten dymak kahredıcı oluo işte..bız söyler soyler geçerız unuturuzçama onlar 1 kere konuşuyolar,insan şok olup kalıo.bende yaşıyorum konu açtım okuyabılırsın....ben yapamadım ama sen keşke asıl sen onun gözunu korkutsan.sen bır sure bıyere gıtsen kalsan .ne yaparlar acaba?
canım bilemiyormu ama ben olsaydım gerçekten istiyosan onal devam etmeyi hayata
tekrar konuşurdum sarılır ağlardım kızardım vs ama birazda alttan alır onun gururunu okşardım
özür dilerdim hatalarını onu suçlamadan birazda süsleyerek kendinede pay çıkararak anlatırdım
onsuz olamıcağımı sölerdim ve artık iki yabancı gibi olmak istemediğimi vs
sinirlenir bağırır çağırırsa susar mazlum olurdum bırak bağırsın içini boşaltsın o sustuğunda onu sakinleştirmek için kısık sesle ürkek bir kedi gibi yanaşırdım
bir düşün belki işe yarar canım:içelim:
Canım benim dün gece eşin annenlere geldi mi?
Sen çok kafana takıyorsun bence.Sen de bunalmışsın.Bu sene tatile falan gitmedin mi sen?
Er geç barışacaksınız...Bikaç gün umursama onu.Bırak senle küs kalıp srürünsün. Şahsen benmki dolaptaki yemeği bile ısıtamadığından küsünce iyi sürünüyor kaydirigubbakcemile
Sonra da bişekilde elbet barışırsınız.Barıştıktan bir iki gün sonra da oturup konuşun tartışmalarınızın o boyuta :mymeka: gelmemesi için neler yapabiliriz diye .Birbirinize söz verirsinz olur biter.:1hug:
Canım benim dün gece eşin annenlere geldi mi?
Sen çok kafana takıyorsun bence.Sen de bunalmışsın.Bu sene tatile falan gitmedin mi sen?
Er geç barışacaksınız...Bikaç gün umursama onu.Bırak senle küs kalıp srürünsün. Şahsen benmki dolaptaki yemeği bile ısıtamadığından küsünce iyi sürünüyor kaydirigubbakcemile
Sonra da bişekilde elbet barışırsınız.Barıştıktan bir iki gün sonra da oturup konuşun tartışmalarınızın o boyuta :mymeka: gelmemesi için neler yapabiliriz diye .Birbirinize söz verirsinz olur biter.:1hug:
Benimki de kız gibi küser.Bacım bizim yapacağımız kaprisi onlar bise yapıyor.Biyerde hata yapmışız ta baştan ama nerde.Bu kedinin bacağını ilk gece yırtmak lasım derler bizde......
Benim taktiğim de komiklik yapmaktır.Benimki dayanamaz şebekliklerime güler.Hem de bu şekilde benle dalga geçerek güler böylece egosu da okşanır.Bilmiyor ki mahsustan yapıyorum:jeyyar:Ben de hemen yüklenirim madem küssün bana gülmee, benim yaptıklarıma da gülme , konuştuklarıma da gülme.Tabi iyice gülerrr, sonra benim ki helva kıvamına gelince makineli tüfeğe bağlar yarı şaka yarı ciddi ben yaparım yapacağımı.süprizzzzz:1ninca:
cnm ya olur arada böyle şeyler
zannetmem eşin boşanmaz tabiki de sadece biraz kıgın ve dargın olur mutlaka
işte cnm kızgınlık anında karşıtarfıda kızdırıcak sözler söylememek lazım
yeni evliisn sanırım zamanla daha da tanıyoruz biririmizi...
şimdilik pek üstüne gitme ...
sinirii yatışınca konuşursun güzel güzel ...hem 3 günden fazla dargın kalmak hoş değildir
üzme canının seviyordur seni ...her olumsuzluk bir tecrübedir ve önemlisi tekrarından sakınmaktır ...umarım bir daha tekrarı olmaz ..barışırsınız ve mutlu olursunuz a.s.
sen gene şanslıymışsın canım benim ya benim eşim asla taviz vermez.. ha duvar ha o, istersen kalp krizi geçir öl, dönüp bakmaz, üzerine basar geçer :1no2:
Verir verir......Sen onun yumuşak karnını bulamamışsın henüz. :sm_confused:
Bak hemen kendisi caymış yemininden.Bazı erkekler sinirlenince tüm köprüleri yakarlar.
Ben senin yerinde olsam neden benimle konuşmuyor diye kendimi ondan habersiz yıpratmak yerine , demek sen benden bu kadar çabuk vazgeçiyorsun diye mahsunlaşırım küsmeden tavır yaparım.
en azından boşanmadan vazgeçmiş değil mi canım, daha sakin bir zamanda konuşmaya çalışmak en doğrusu, böyle olmaz tek taraflı...
canım merhaba öncelikle geçmiş olsun, merak ettiğim acaba erkekler de bu tartışmalardan biz kadınlar kadar yara alıyorlar mı?
biz 5 gündür konuşmuyoruz eşimle, sebep de şu hayatım: eşimin ailesine iftar vermek istedim, biz ne zaman alalım dedim, kıyamet koptu, "bir de senin yoruldum, bittim nazlarınla uğraşamam, sen çalışan kadınsın iftar neyine, şimdi birsürü surat yaparsın bana" ve bu vereceğim ilk iftar daveti olacaktı ailesi için, ben de senin ailen için istiyorum senin söylediklerine bak dedim, bana kızdı, küplere bindi, elindeki kırlenti attı bana, bir sürü hakaret, pazar gününden beri tek kelime konuşmadık, konuşmayı da düşünmüyorum
ama onlara göre ne ki canım ya, küs olsa ne olur, yine en güzel yemekler geliyor önüne, çayın yanına tatlısı geliyor, işte karısının çenesinden kurtulmuş oluyor bir süreliğine o kadar, sonra gönlü eğlence isteyince hiçbirşey olmamış gibi yüzsüzce yaklaşmasını biliyorlar, of of başka ne denir ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?