- 29 Mayıs 2021
- 15.146
- 98.924
- 548
- 37
Görmemişin bir kocası olmuş vakası diyorsunuz yani.Hele sen hiç konuşma eşim yanımda mışıl.misil.uyuyor gel özelden foto atayim aşk gör
Bak çok samimiyim içim neden kaynasın ben dirdirci kadınlara ayar oluyorum erkekleri bunaltan mutluluğunu sabote eden kadınlara ders vermek amacım yoksa eşim çok tatlıdır nereye gittiğini geldiginsaati hep bilirim o da benim öyle vaktinde gelir su anda walking dead izledik sonra uykusu geldi uyudu yani kıskanç insanlar eşim disarda değil catlamayin lütfenDoğru söyleyin siz evde bebe pışpışlarken bu vakte kadar nerde kaldı diye içiniz içinizi yiyor, yoksa neden bu kadar kişiselleştiresiniz konuyu? İçiniz kaynıyor, sataşacak yer arıyorsunuz. Huzur sizi terkedeli çok olmuş.
Bize ne sizin aşkınızdan ayol, gece gece ne bu kendini kanıtlama çabası, Allah'tan çok mutlu çok huzurlusunuz, bi de mutsuz huzursuz olsanız yanmıştık.Hele sen hiç konuşma eşim yanımda mışıl.misil.uyuyor gel özelden foto atayim aşk gör
Belli oluyor. Psikolojikman saçımız başımız yolundu burdaBak çok samimiyim içim neden kaynasın ben dirdirci kadınlara ayar oluyorum erkekleri bunaltan mutluluğunu sabote eden kadınlara ders vermek amacım yoksa eşim çok tatlıdır nereye gittiğini geldiginsaati hep bilirim o da benim öyle vaktinde gelir su anda walking dead izledik sonra uykusu geldi uyudu yani kıskanç insanlar eşim disarda değil catlamayin lütfen
Ay çok yasanmisligiyla övünen bir Türk kadını hayret o işler burada işlemez Amerika değil burası eski konuma bakmış oradan vurmaya çalışıyor ahahaha çok yaşamak çok şey katmış (!) Sana.su.an da yaşayamadıgin için cenene vurmuş ahaajajEvet çok yaşanmışlığım var ama senin gibi ühüü içime bosaldı ertesi gün hapı aldım diye 2018 de ağlamiyordum
Ne kanitliycam ayolllll siz baslattiniz.ahahahaaBize ne sizin aşkınızdan ayol, gece gece ne bu kendini kanıtlama çabası, Allah'tan çok mutlu çok huzurlusunuz, bi de mutsuz huzursuz olsanız yanmıştık.
Şu şekilde övünen aman kocaya şöyle yapın böyle yapın erkek dediğine şöyle böyle davranmalı diye anlatan kadını çat diye boşadı kocası geçenlerde.Yaa şu adamlari rahat bırakın biraz rahat rahat rahat.
Valla ben okurken catliyorum ya sizin gibileri değil boşamak ben rızana giderdim la sizi görmemek için.
Üç yıla yakındır evliyim çocuğumuz yeni oldu eşime evde asla karismam istediği gibi oyun oynar bende oynarım sizi izleriz maç izler bazen uyur bende uyurum ama hep yardımda eder bebek bakımına da çünkü evinde huzuru var adamın.yap yap diye beynini yemem adamın,kendi vixdaniyla tüm yükü sana yıkamam ben der yardım eder seven insan böyledir.
Adam işten koşa koşa eve geliyor hep arkadaşlarıyla buluşmasına da karismam ha an banane demem tabi haberliyizdir birbirimizden saatinde gelir adam gibi insanlarla görüşür ben ömrümde dırdır yapmadim o da bana yapmaz cinsel hayatımizda muhteşem ikimizde gezmeyi eğlenmeyi severiz
Mesele şu siz.kadinlar çoğu hatta çok dirdirci ve bunaltıcısiniz böyle yaptıkça kaybetmeye mahkumsunuz.adami evde rahat ettiremez sen boşanır ben olsam bende durmam dırdır yapan bunaltan adama biraz akıllanin aklınızı calistirin azcik davranış terapisi falan alın.
Kız sen niye bana satasiyorsin sana birşey demedim kiBelli oluyor. Psikolojikman saçımız başımız yolundu burda
Kim kız o?Şu şekilde övünen aman kocaya şöyle yapın böyle yapın erkek dediğine şöyle böyle davranmalı diye anlatan kadını çat diye boşadı kocası geçenlerde.
Hiiiççç öyyylee aklıma geldi..
Valla mutsuzsa bosayabilir mutsuz insanı tutmam bundan da rahatsız olmam büyük konusmadim ben burada asla ayrılamaz gibi cümleler etmedim.dirdirciligin zararlaroni anlattimŞu şekilde övünen aman kocaya şöyle yapın böyle yapın erkek dediğine şöyle böyle davranmalı diye anlatan kadını çat diye boşadı kocası geçenlerde.
Hiiiççç öyyylee aklıma geldi..
AnasıKim kız o?
Şaka gibisiniz gece gece.Ne kanitliycam ayolllll siz baslattiniz.ahahahaa
Nerden tanican kız burdan değilKim kız o?
Ah yazık, bayağı ciddiye alıyorsunuz kendinizi.Hanımlar tamam satasmayi bırakın mutluluğun anahtarını anlatayım size mutlu olun
Harika kocanıza kimse çatlamadı, haberiniz olsun da, onu diyorum. Gözünüzde fazla büyütmüşsünüz sadece. Adam gayet normal duruyor anlattığınıza göre, zaten olması gereken adamları böyle kaf dağına çıkarınca millete gülme geldi. Yapmayın, dötleri kalkıyor sonra.Kız sen niye bana satasiyorsin sana birşey demedim ki
Kocana dır dir yapamayıp dolmuşun burda rahatlayım dedin her halde gece geceHanımlar tamam satasmayi bırakın mutluluğun anahtarını anlatayım size mutlu olun
Ahhhh siz kadınlar fitne fesat sokma aklına adam niye aldatsinEvde düzen temizlik isteyen ya yapacak ya yaptıracak hizmetçi misiniz siz?
Benim evimi mok götürüyor. 2 çocukla ölmeyecek kadar yemek çamaşır bulaşık yaparım yeter. O da eşim uzun saat ve 6 gün kesin çalışıyor diye. Benle yakın saatte eve girecek olsa o kadarını da yapmam.
Hele bugün yangın var diye bağıracaktım çocuklara çatmamak için oturdum ağladım.
Ben böyle debelenirken bana temizlik ye ek soran adamı ben koyarım kapıya ona sıra vermem.
Bu sebepten boşanılmaz. Eşiniz başka haltlar yiyor. Takipte kalın.
Öyle değil işte be 32yasinda mutluluğu buldum onun gibisi yok ki inan biryerleeini kaldırmak değil gözümde fazladegil eksikleri elbet var ama demek istedigim.mutlu olmak isteyen önce mutlu ederHarika kocanıza kimse çatlamadı, haberiniz olsun da, onu diyorum. Gözünüzde fazla büyütmüşsünüz sadece. Adam gayet normal duruyor anlattığınıza göre, zaten olması gereken adamları böyle kaf dağına çıkarınca millete gülme geldi. Yapmayın, dötleri kalkıyor sonra.
Evet ya, herkes kendisi gibi anlatmayınca kıskanilacak birşey yaşıyorum sanıyor.Harika kocanıza kimse çatlamadı, haberiniz olsun da, onu diyorum. Gözünüzde fazla büyütmüşsünüz sadece. Adam gayet normal duruyor anlattığınıza göre, zaten olması gereken adamları böyle kaf dağına çıkarınca millete gülme geldi. Yapmayın, dötleri kalkıyor sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?