Eşim boşanmak istiyor

Mutluluğuma nasıl takmissa kafayı eşimin arkadaslaroyla bulusmadan gelmediğine sinirlendiğimi.sanmissin yukardaki mesajinda

Sen git cinsel konularda yorum yap seni görüyorum boş boş konuşuyorsun orada burada bu konu seni aşar sen belden aşağı konulara git ilgi alanına hadi
Gene bir fanımı görüyorsunuz sen beni tanıyorsun ama ben seni ilk kez görüyorum cici kıs hadi git kocanı mutlu et sen tek ulvi görevini icra et benim öyle bi derdim yok

Gene bir fanımı görüyorsunuz sen beni tanıyorsun ama ben seni ilk kez görüyorum cici kıs hadi git kocanı mutlu et sen tek ulvi görevini icra et benim öyle bi derdim yok
Hayran mi ajaahhahahaa fanmis birde kaç yaşındasın sen zeka olarak boş yorumlarini görmemek mümkün değil haydar dumenvari yorumlar çok yaşanmışlık belli ama bunu göstermek için çırpınıyorsun burada

Anlatamazsın bence evliliğini kıskandığını düşünen birine baktım yazmaya bile gerek duymadım
Küçük çocuğu olan biri evde saatlerce dizi de izler oyun da oynar istediğini yapar.
Babalık,annelik ne ki uyuyarak büyür çocuk sonuçta ahhdd
Ben ağlayarak yazmaya gidiyorum günlüğüm de yok ama karalayacak bir şey bulurum.

Büyük lokma ye büyük konuşma demişler

Senin evlilik düzenin öyle esin öyle biri iyi hoş ama herkesin farklı farklı karakteri var ona göre davranışı var
Yanı ben olsam bende boşarım diyerek olmaz konuyu tam okudunuz mu acaba

Şunu demek istiyorum konunun özeti adamları bunaltirsaniz sağlıklı Bir evlilik olmaz mutluluğun anahtarı bunaltmamak
Konunun özeti, ikiside çalışmasina ve küçük bir çocukları olmasına rağmen, ev işleri, çocuğun sorumluluğunu karısına yükleyen, kendisi bir kenarda kafasına göre takilan, yetmiyormuş gibi karısına o eksik, burası düzensiz diye söyleyen bir koca.
Sizi bunları görmeyip adamları bunaltmayin diyorsunuz.
Ne adamı, adam falan yok ortada.
Siz böyle bir konuda mükemmel ve anlayışli kadın oluşunuzu, on numara cinsel hayatınızı anlatarak üstüne kadınları suçlayarak yılın kadını seçildiniz tabi, tebrikler.

Ağla canm acilirsin ağla.mutlu olmak istiyorsan tavsiyelerimi özelden dinle ancak beni.dinleyerek tavsiyelerime uyanlar mutlu olur

Bütün sırrı bozdun ama dırdırcı kadındı konu

Bebeğim var canım 3aylik ve hicbirsey değişmedi aynı şekilde mutluyuz
Doğru söyleyin siz evde bebe pışpışlarken bu vakte kadar nerde kaldı diye içiniz içinizi yiyor, yoksa neden bu kadar kişiselleştiresiniz konuyu? İçiniz kaynıyor, sataşacak yer arıyorsunuz. Huzur sizi terkedeli çok olmuş.

Evet çok yaşanmışlığım var ama senin gibi ühüü içime bosaldı ertesi gün hapı aldım diye 2018 de ağlamiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…