Eşim boşanmak istiyor

Ayy babanız kötü yola düşmüş hayatın sillesini yemiş sonradan akıllanmış allahtan. Anneniz büyük kadınmış onu bu haliyle kabul ettiği kol kanat gerdiği için… ne aşk!

Ev temiz olmadığı için sizi terketmek istediğini hiç zannetmiyorum.

Bu kadar televizyonda, bilgisayarda vakit geçirmesi beni şüphelendirdi, ayıptır sorması cinsel yaşamda sıkıntı var mı?

Varsa aldatıyor mu diye bir araştırın, bilmediğiniz alışkanlıkları olabilir.

Tek sorun sizin duzensizliginiz ve evin temizlik sorunuysa, siz evi temiz tuttugunuzda yada onun istedigi duzene dikkat ettiginizde esiniz yumusamaya baslar. Benim esimde cok titiz duzenli birisi bunu bildigim icin hic evim daginik asiri pis olmamistir. Ama sorun sadece temizlikse bunca kotu yorumu soylemeside tuhaf esinizin. Ben olsam sosyal medya tlf bi izlemenizi oneririm. Bi baskasi olabilir bu cesaret ordan geliyor olabilir.0

Sen evli bile değilken hamile kalmaya çalışmıyor muydun gene gelmiş salliyorsun

Başka erkek olmayversin şartmı illaki bir erkek hayatta illa olmalı mi?
Çocuğu var çocuğuyla bir hayat gayet güzel de kurabilir çocuk büyüdüğü zaman belki isterse alır hayatına birini
Yada çocuk küçükkende olabilir şuan ki kocayı çekip durması ne derece doğru o çocuğun o ortamda büyümesi ne derece doğru
Erkek ezecek aSaliyacak her halti yapicak hayatı zindan edicek kadın gururunu hiçe sayıp çekecek

Ferhan her dakka sasirtmalarina devam ediyorsun cidden ne dediğini bilmiyorsun günde bir kaç kişiyle sevişip çocuk isteyen arada istemeyen ve evlilikle ilgili farklı düşünceleri olan sen mi diyorsun bunlari

Bir daha hayatına biri girmemesi=ölüm denklemi mi kurdunuz? Ben mi yanlış görüyorum. Çocukla boşanmanın en kötü yani hayatına birinin giremeyecek olması riski mi gerçekten?
Onun için ölümden de beter sjdkkdkd

Babanız elden ayaktan düşünce,totosunu temizletecek yer aramış.

Yaa şu adamlari rahat bırakın biraz rahat rahat rahat.
Valla ben okurken catliyorum ya sizin gibileri değil boşamak ben rızana giderdim la sizi görmemek için.
Üç yıla yakındır evliyim çocuğumuz yeni oldu eşime evde asla karismam istediği gibi oyun oynar bende oynarım sizi izleriz maç izler bazen uyur bende uyurum ama hep yardımda eder bebek bakımına da çünkü evinde huzuru var adamın.yap yap diye beynini yemem adamın,kendi vixdaniyla tüm yükü sana yıkamam ben der yardım eder seven insan böyledir.
Adam işten koşa koşa eve geliyor hep arkadaşlarıyla buluşmasına da karismam ha an banane demem tabi haberliyizdir birbirimizden saatinde gelir adam gibi insanlarla görüşür ben ömrümde dırdır yapmadim o da bana yapmaz cinsel hayatımizda muhteşem ikimizde gezmeyi eğlenmeyi severiz

Mesele şu siz.kadinlar çoğu hatta çok dirdirci ve bunaltıcısiniz böyle yaptıkça kaybetmeye mahkumsunuz.adami evde rahat ettiremez sen boşanır ben olsam bende durmam dırdır yapan bunaltan adama biraz akıllanin aklınızı calistirin azcik davranış terapisi falan alın.

Ne anlattınız şimdi siz ya
Ne gibi bir yarar sağladınız konuya?
Mükemmel evliliğinizi anladık iki paragraf o da.
Kadının derdi alan sağlamamak mı sizce?
Kendi evliliğinizi anlatacaksınız diye olur olmaz konularda örnek vermeyin ama ya

Okudum okudum dedim bu nediyor yanlış konuya yazmış diye bile düsündüm nasıl sinirlenmişse konu sahibi tek başına yapmış sanki çocuğu bide herifin gönlünü hoş edecek keyfine bakaçak paşam

Şunu demek istiyorum konunun özeti adamları bunaltirsaniz sağlıklı Bir evlilik olmaz mutluluğun anahtarı bunaltmamak

Yanlış konuya yazmamış bence eşi arkadaşları ile buluşmasından daha dönmedi ise demek rahatım imajı bozulmasın diye sinirini burda çıkarıyor

Yo doğru konuya yazdım hiç kadın kadını savunur yapmayın şimdi burda bana bu konu başlığı sahibi dırdır eden cinsten adamda bunalmış soğumuş olay bu

Yanlış konuya yazmamış bence eşi arkadaşları ile buluşmasından daha dönmedi ise demek rahatım imajı bozulmasın diye sinirini burda çıkarıyor
Hahahahaa tam bir akrep sokması durumu var kıskançlıktan gebermis mutluluğuma rahatım imajimmis sizin gibi dirdirci tipler gerçek bir kadindan anlamaz ne anlatıyorsam.

Bazılarının yorumlarını şoklar içindr okuyorum siz adamın gönlünü hoş tutun aman herşeye izin verin ama siz mutsuz olursanız da yapacak bişey yok çocuklu kadın kimi alacak hayatına püüü

Hahahahaa tam bir akrep sokması durumu var kıskançlıktan gebermis mutluluğuma rahatım imajimmis sizin gibi dirdirci tipler gerçek bir kadindan anlamaz ne anlatıyorsam.
Dırdırcı mı Ben yazarken de konuşurken de yoruluyorum. Kısa cümleler tarzım benim.
Tanımadığım bir insanın- gerçek mi yoksa olmasını istediğimi-anlattıklarına inanıp da kimsey kıskanmam.
Tekrar diyorum konu alan sağlamak değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…