- 9 Eylül 2022
- 130
- 112
- 23
- 28
- Konu Sahibi prensesannesiiiss
-
Boşan yavrum ondan adam olmaz kızının iyiliyini düşünüyorsan kızını böyle bı ortamda büyütme güçlü bir kadınsınMerhaba kızlar. Yorumlarınıza ve fikirlerinize çok ihtiyacım var şuan. Esimle 3 yıldır evliyim ve kızım var 1.5 yaşında. Küfür ediyor bana aileme, namusuma , dövüyor beni. Ailesiyle de konuşmuyorum hepsi bana saldırdı. Esim beni kıskandırmaya çalışıyor sürekli benim kalbimi kırıyor, eleştiriyor. Kizim icin dayandim. Bu aksam da sapık sapık konuştu kızlar hakkında bende senin söylediklerini ben söylesem zoruna gitmez mi dedim çıkistim sonra beni evden kovdu bu yağmurlu soğuk havada acımadan. Seni aldatıyorum sevmiyorum boşanmak istiyorum dedi küfürler etti suan oteldeyim..
Nerdesiniz şuan hangi şehirdeMerhaba kızlar. Yorumlarınıza ve fikirlerinize çok ihtiyacım var şuan. Esimle 3 yıldır evliyim ve kızım var 1.5 yaşında. Küfür ediyor bana aileme, namusuma , dövüyor beni. Ailesiyle de konuşmuyorum hepsi bana saldırdı. Esim beni kıskandırmaya çalışıyor sürekli benim kalbimi kırıyor, eleştiriyor. Kizim icin dayandim. Bu aksam da sapık sapık konuştu kızlar hakkında bende senin söylediklerini ben söylesem zoruna gitmez mi dedim çıkistim sonra beni evden kovdu bu yağmurlu soğuk havada acımadan. Seni aldatıyorum sevmiyorum boşanmak istiyorum dedi küfürler etti suan oteldeyim..
Boşanmaya pek niyetli gibi durmuyordu. Büyük ihtimalle yine aynı evde.Konunsahibi ne oldu? Gece uyuyamadım konunuz yüzünden
Akıllı kocası ile mışıl mışıl uyuyor şu an bence de.Boşanmaya pek niyetli gibi durmuyordu. Büyük ihtimalle yine aynı evde.
BDV'de o kadar çok konu okuduk ki Katibim artık bir kelimeden bile nereye varacağını biliyoruz. Hep aynı çocuk bahanesi ama asıl gerçek rutinden çıkmama isteği.Akıllı kocası ile mışıl mışıl uyuyor şu an bence de.
BDV'de o kadar çok konu okuduk ki Katibim artık bir kelimeden bile nereye varacağını biliyoruz. Hep aynı çocuk bahanesi ama asıl gerçek rutinden çıkmama isteği.
Keşke herkes mutlu mesut yaşasaDün stresten sık tuvalete çıktım, uykum kaçtı, uyuyamadım, üzüldüm yakınında olsam arabayla gider alır, polise hastaneye sonra evime götürürdüm. Çocuğa endişe ettim
Siz bunları yaşarken 1.5 yaşında ki kızınız ne yaptı pekiMerhaba kızlar. Yorumlarınıza ve fikirlerinize çok ihtiyacım var şuan. Esimle 3 yıldır evliyim ve kızım var 1.5 yaşında. Küfür ediyor bana aileme, namusuma , dövüyor beni. Ailesiyle de konuşmuyorum hepsi bana saldırdı. Esim beni kıskandırmaya çalışıyor sürekli benim kalbimi kırıyor, eleştiriyor. Kizim icin dayandim. Bu aksam da sapık sapık konuştu kızlar hakkında bende senin söylediklerini ben söylesem zoruna gitmez mi dedim çıkistim sonra beni evden kovdu bu yağmurlu soğuk havada acımadan. Seni aldatıyorum sevmiyorum boşanmak istiyorum dedi küfürler etti suan oteldeyim..
Tekrardan hamile kal.Yaptığım fedakarlıklar, iyilikler, verdiğim değer cok zoruma gidiyor
Merhaba kızlar. Yorumlarınıza ve fikirlerinize çok ihtiyacım var şuan. Esimle 3 yıldır evliyim ve kızım var 1.5 yaşında. Küfür ediyor bana aileme, namusuma , dövüyor beni. Ailesiyle de konuşmuyorum hepsi bana saldırdı. Esim beni kıskandırmaya çalışıyor sürekli benim kalbimi kırıyor, eleştiriyor. Kizim icin dayandim. Bu aksam da sapık sapık konuştu kızlar hakkında bende senin söylediklerini ben söylesem zoruna gitmez mi dedim çıkistim sonra beni evden kovdu bu yağmurlu soğuk havada acımadan. Seni aldatıyorum sevmiyorum boşanmak istiyorum dedi küfürler etti suan oteldeyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?