- 27 Ekim 2018
- 150
- 25
- 13
- 31
- Konu Sahibi KIRIK_KALP90
-
Okuduğunuz zaman ne düşündürdü demek istedimBunu biz bilemeyiz esinize mi sorsaniz?
Okuduğunuz zaman ne düşündürdü demek istedim
Çok krocaSaçma bulacaksın, ama değil! Bak: "En çok seni seviyorum" diyorum, ama gerçek sevgi bu değil belki. "Sen bir bıçaksın ve ben de durmadan içimi deşiyorum o bıçakla" dersem, gerçek sevgiyi anlatmış olurum belki.
Anlamı ne oluyor?
vur Dedik öldürdün be arkadasim :) :) :) sende haklisin neler olmuyorki hayatta :)Valla kimsenin günahını almak istemem ama bana sanki biri var da ona gönderme yapıyor gibi geldi.
Banada öyle geldivur Dedik öldürdün be arkadasim :) :) :) sende haklisin neler olmuyorki hayatta :):)
Vay kıro dedim ama bildiğin aşk itirafı. Size yazmadıysa biri var imada bulunduğu derimSaçma bulacaksın, ama değil! Bak: "En çok seni seviyorum" diyorum, ama gerçek sevgi bu değil belki. "Sen bir bıçaksın ve ben de durmadan içimi deşiyorum o bıçakla" dersem, gerçek sevgiyi anlatmış olurum belki.
Anlamı ne oluyor?
Arkadaşınız alınganlıkta boyut atlamışYalnızca Hoşuna gittiği için de paylaşmış olabilir. Hemen birisi var da , ona gönderme yapıyor diye düşünmeyelim. Sizin de o mesajlara baktığınızı bile bile; bir başka kadına mesaj iletiyor olabilir mi ?
Bende de ; Wp ya da inst durumda paylaştığım her şeyde bir mana arayan ya da üzerine alınan bir güruh var.
Geçenlerde az yemek , az konuşmak az insan ile alakalı bir söz hoşuma gitti, paylaştım , biraz kilolu bir arkadaşım üzerine alınmış, şoka girdim halbuki hiç aklıma bile gelmedi o . ki gelse bile, neden arkadaşımın kilosu ile alakalı gönderme yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?