Eşim bunu sosyal medyada paylaşmış ne demek sizce hanımlar?

Hic kimse durup dururken bunlari yazmaz...buna emin ol...benim esi. Aldatti.ayrildik.o da bir gun telefonunun durum msjinda "gel gel gel...hadi hadi cok ozledim seni hadi gel gel"yazmisti.aradim onu eve geldi...bu ne dedim.şarki sozu dedi...peki sarki sozude bu cok eski ve anlamsiz bir sarki....sevdgn bir sarkida dgl bu senin...insanlar bunu okuyunca ne anlar senin hakk8nda dedim.halbuki kadin ayrilmis bu ona yaziyomus...ah benim akilsiz basim.

Bak: "En çok seni seviyorum" diyorum,
Eşin kendine bu sözü uygun görmüş
Yani tercümesi;eşimi seveyrum ama haçan senu daha bi seveyrum
Bıçak falan da; yasak aşk
Yani bunu mutfakta patates soyan karısı için sosyal medyada paylaştığını düşünemiyorum

Ne kadar arabesk paylaşımlar ya..Evli, belli bir yaşa gelmiş insanlar ne gerek var böyle paylaşımlara anlamadım gitti...

Eşiniz normalde sürekli böyle şeyler paylaşıyorsa sıkıntı yok ama Bi anda böyle şeyler paylaşmaya başladıysa şüphelenin. Kendisine sorun ne açıklama yapacak.

Aşk acısı çekiyor,hemde şu imkansız olandan.akla başka birşey getirmiyor bence bu yazı.

Birine gönderme yapıyor sanki evli bir adam neden böylr bir söz paylaşmaya ihtiyaç duysun ki ? Eşinizin hesabı açık değilse listesini iyice bir kontrol edin ordaki birine söylüyor olabilir

Pek edebi takilmiyor normalde ki buraya konu actin. Facebook unu begenmeleri arkadaslari gruplari ara tara siradisi bir sey bulacak misin.
Adam belki retorik alanina merak saldi kendini gelistiriyor. Oyle de olabilir yani. Sor bakalim ne diyecek bu soz icin aksi bir durum varsa hey tatli Samsa yabanci sularda pek takilma bir sabah uyandiginda bir de bakmissin bocek olmussun de ordan anlarsin az cok edebi merakini

İlk okuduğumda bende şöyle bir algı oluştu
Sanki başka birisine aşık ona yazılmış sözler gibi geldi bana.Bilemiyorum inşallah yanılıyorumdur

Kocanız sizi seviyor ama en çok sevdiği başka biri ben bınu anladım ve acı çekiyor... ben eşimin dinlediği şarkılarda kadın adı geçince kim o diyorum tabi espirili bi şekilde gülerek

Kocam saglam Kafkacıysa bisey demezdim. Yani onu okuyorsa falan. Bu baya Franz Kafkadan Milenaya bir yakarış

begenmis olabilir
bazen benimde begendigim yazilar olur boyle ama paylasmam pasanlar ask acisi cektigimi sanmasinlar diye
erkekler bukadar ayrintili dusunmez herseyi belkide begendigi icin paylasti sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…