- 3 Şubat 2009
- 10.240
- 18.193
- 823
- 45
- Konu Sahibi KIRIK_KALP90
-
Hic kimse durup dururken bunlari yazmaz...buna emin ol...benim esi. Aldatti.ayrildik.o da bir gun telefonunun durum msjinda "gel gel gel...hadi hadi cok ozledim seni hadi gel gel"yazmisti.aradim onu eve geldi...bu ne dedim.şarki sozu dedi...peki sarki sozude bu cok eski ve anlamsiz bir sarki....sevdgn bir sarkida dgl bu senin...insanlar bunu okuyunca ne anlar senin hakk8nda dedim.halbuki kadin ayrilmis bu ona yaziyomus...ah benim akilsiz basim.Saçma bulacaksın, ama değil! Bak: "En çok seni seviyorum" diyorum, ama gerçek sevgi bu değil belki. "Sen bir bıçaksın ve ben de durmadan içimi deşiyorum o bıçakla" dersem, gerçek sevgiyi anlatmış olurum belki.
Anlamı ne oluyor?
Eşin kendine bu sözü uygun görmüşBak: "En çok seni seviyorum" diyorum,
Sende yazaydın ya o pıçakla dötünü pıçaklarım diye :)
Ne kadar arabesk paylaşımlar ya..Evli, belli bir yaşa gelmiş insanlar ne gerek var böyle paylaşımlara anlamadım gitti...Saçma bulacaksın, ama değil! Bak: "En çok seni seviyorum" diyorum, ama gerçek sevgi bu değil belki. "Sen bir bıçaksın ve ben de durmadan içimi deşiyorum o bıçakla" dersem, gerçek sevgiyi anlatmış olurum belki.
Anlamı ne oluyor?
Aşk Kafka'yi da onulmaz bir kiro yapıyor zaarGayet de cool bi söz. Su lafa kamyon arkasi kiro diyenler dünya edebiyatindan haberi olmayan kendini cool sanan ezikler. Kafkanin milenaya yazdığı mektup bu.
İlk okuduğumda bende şöyle bir algı oluştuSaçma bulacaksın, ama değil! Bak: "En çok seni seviyorum" diyorum, ama gerçek sevgi bu değil belki. "Sen bir bıçaksın ve ben de durmadan içimi deşiyorum o bıçakla" dersem, gerçek sevgiyi anlatmış olurum belki.
Anlamı ne oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?