- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.824
- 798
- Konu Sahibi KIRIK_KALP90
-
Saçma bulacaksın, ama değil! Bak: "En çok seni seviyorum" diyorum, ama gerçek sevgi bu değil belki. "Sen bir bıçaksın ve ben de durmadan içimi deşiyorum o bıçakla" dersem, gerçek sevgiyi anlatmış olurum belki.
Anlamı ne oluyor?
Peki okudugum zaman ne kadar arabesk bir cumle diye dusundurdu :)
Esim boyle bir sey paylassa ben onunla evli olmazdim :))) ha evlendikten sonra degistigini ve paylastigini dusunursek bu sefer de ondan sogurdum
Çok krocaseni sevmek canımı acıtıyor gibi bir şey demek. Eşine de ki hayırdır kime gönderme yapıyon gerçek sevgiyi uygulamalı anlatmana yardımcı olayım canım kocam de sen
Böyle bir saçmalik olamazYalnızca Hoşuna gittiği için de paylaşmış olabilir. Hemen birisi var da , ona gönderme yapıyor diye düşünmeyelim. Sizin de o mesajlara baktığınızı bile bile; bir başka kadına mesaj iletiyor olabilir mi ?
Bende de ; Wp ya da inst durumda paylaştığım her şeyde bir mana arayan ya da üzerine alınan bir güruh var.
Geçenlerde az yemek , az konuşmak az insan ile alakalı bir söz hoşuma gitti, paylaştım , biraz kilolu bir arkadaşım üzerine alınmış, şoka girdim halbuki hiç aklıma bile gelmedi o . ki gelse bile, neden arkadaşımın kilosu ile alakalı gönderme yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?