Eşim bunu sosyal medyada paylaşmış ne demek sizce hanımlar?

hemen kötü düşünmeyin ama çok kıroca bi söz ya kamyon arkası yazısı gibi

şakayla karışık sorun eşinize aşk acısı mı çekiyon hayatım deyin bakalım ne dicek.

Nerden buluyorsun böyle kıro kıro sözleri okudum okudum anlamadım şair ne demek istemiş Burda diye direk sor bence
Kocanızın eski anıları falan depreşti herhalde

Sanki birisine gönderme yapıyor. Evli barklı adam neden böyle bir paylaşım yapsın ki.Aranızda fırtınalı bir süreç varsa belki sizin için paylaşmış denebilir ama normal seyrinde bir evliliğiniz varsa sanki bir başkası hedef alınmış gibi.
'Bak en çok seni seviyorum diyorum'' burda bir kıyaslama var, birkaç kişi arasında kalınmışlık var.?????

Bana direkt aşk acısını anımsattı . Sanki çok sevmiş , ama bazı şeylerden dolayı kavuşamamış ama hala kendisine zarar verdiğini bile bile seviyor
Bide bu adamlar bu kro kro lafları nerden buluyor anlamam :/

Bu sözler Franz kafka'nın milena'ya yazdığı mektuplarda geçiyor.

Milena 'ya mektuplar adlı eseri açıp okursanız görebilirsiniz.

Kro diyen, arabesk diyen, kamyon yazısı diyen... Hey maşallah. Haa kafka' ya bayılmak zorunda değil kimse, ama bu kadar da genel kültürü olmalı yani insanın...

Konu sahibi. Eşiniz birine mesaj veriyor gibi. Ama siz de biraz edebiyatla ilgilenin canım. Adam sizinle konuşacak bir şeyler bulsun.

Kafanın eseride niye
Eşinin milanası kim
Öylesine paylaşılmış ise eşin arabesk ruhlu diyorum

birine mesaj göndermeye çalışıyor bence. üstü kapalı tek bi kişinin anlayacağı. O siz değilseniz bi başkasıdır sıkıştırın öğrenin detaylarını ya da telefonunu sosyal medya hesaplarını iyi bir kurcalayın.

‘Sosyal medya paylaşımlarına çok önem verip, cevap aramayın!’ demek oluyor.

Edebi sanatla ilgileniyosa söz hoşuna gitmiştir, paylaşmıştır.
Yok başka biri, yok ima ediyor falan denmiş...
Sizin eşiniz daha iyi siz bilirsiniz!

Böyle bir saçmalik olamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…