- 20 Mayıs 2013
- 30.143
- 19.954
- 248
- Konu Sahibi Karsiliksiz sevgi
-
Vay köftehor vay ajan olmuş he...Gecen gun benimki de uyelik almis. Baktim konuma supheli supheli yaziyo:)) ilk msjda yakalandi:)) Simdi her konumu takip etsin ogrensin ic dunyami bakalim:))
Benim BDV de konum yok
Ama konu sahiplerine yazarken bende şunu şunu yaşadım diye uzun uzun anlatıyorum ( az önce lohusa konusunda yazdığım gibi ) ki zaten beni tanıyan şıp diye anlar profilimden de
Ama korkum yok, telefonumu karıştırmadan da bulabilir eşim istese
Buyursun bulsun, olmayanı yazmıyorum nasılsa
Yok kk daki avatarlardan biri buHerzaman merak etmiştim bu profildeki siz misin diye
mERAKI mı gidereyimCekirgee 'cim sizmisiniz acaba
Geçen gün koymuştun,gerçi yüzsüzdün amaYok kk daki avatarlardan biri bu
Resim koymaktan hoşlanmıyorum ama el emeği vs. konularım var, ordan çakar beni tanıyanlar yani kim olduğumu demek istedim
Yüzümü kapatmıştım dimiGeçen gün koymuştun,gerçi yüzsüzdün amayine de güzel ,zarif bayansın.
Yok kk daki avatarlardan biri bu
Resim koymaktan hoşlanmıyorum ama el emeği vs. konularım var, ordan çakar beni tanıyanlar yani kim olduğumu demek istedim
AAA öylemi ben kaçırmışım ozaman......Yüzümü kapatmıştım dimiyani ziyaretçiler filan giriyo ve bişeyi bi daha silemiyoruz diye yaptım evet
Teşekkür ederim
AAA öylemi ben kaçırmışım ozaman......Yüzümü kapatmıştım dimiyani ziyaretçiler filan giriyo ve bişeyi bi daha silemiyoruz diye yaptım evet
Teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?