Eşim burdaki konularımı okumuş

Gecen gun benimki de uyelik almis. Baktim konuma supheli supheli yaziyo:)) ilk msjda yakalandi:)) Simdi her konumu takip etsin ogrensin ic dunyami bakalim:))
Vay köftehor vay ajan olmuş he...

Sende az değilsin hani
Ben olsam kesin keklenirim, ilk mesajda yakalamışsın maşallah

Karı koca arasında ayrı gayrı olmaz herkes eşinin şifresini de bilir, tlf da karıştırır, haktır bu diyenlere muhalafet ettiğimde hep haksız çıkarılıyordum.

Hep ilgi sevgi görme, hem bir özelin dahi olmasın.. Konu sahibi beyfendi kendisini sahibin sanıyor kocan değil.

Benim BDV de konum yok
Ama konu sahiplerine yazarken bende şunu şunu yaşadım diye uzun uzun anlatıyorum ( az önce lohusa konusunda yazdığım gibi ) ki zaten beni tanıyan şıp diye anlar profilimden de
Ama korkum yok, telefonumu karıştırmadan da bulabilir eşim istese
Buyursun bulsun, olmayanı yazmıyorum nasılsa

Benim eşim veya eşimin ailesi ile ilgili tek kötü konum yok.

Ancak asla benim nickimi bilsin okusun istemem. Hafiyelik yaparsa sonuçları ağır olur onun açısından, ancak çok saygılı biridir. Yapacağını sanmam.

2009dan beri sanal bir kişilik olmuşum burda.. Eşime ne ki?

Çok mu ketum bir tipim bilmiyorum .

Herzaman merak etmiştim bu profildeki siz misin diye
mERAKI mı gidereyim Cekirgee 'cim sizmisiniz acaba

Valla benimde hiç korkum yok kim isterse tanısın eşimde biliyor artık nikimi daha yeni öğrendi merak edipse sormadı onca senedir,gerçi benim hiç konum yok :) arasın bulsun konuların içinden :) sizde hiç korkup sinmeyin,yetti be bi bunlardamı ana var,ki benim eşim kırk yılda bi gider anasına çok istese evlenmez anasının dizinin dibinde otururdu.

Siz içinizi döküp rahatlamak istemişsiniz bu çok normal. Ama normal olmayan eşinizin sizin özelinize girip saygı göstermemesi. Haklı olan sizsiniz, asıl onun düşünmesi lazım. Kesinlikle altta kalmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…