- 2 Aralık 2015
- 32.688
- 108.507
- 598
- Konu Sahibi Karsiliksiz sevgi
-
Ol valla:) Baktim bana gecen gun, zamana birak simariklik yapma falan yazmis, kv ile ilgili konuya:) hic kadin agzina benzemiyor kesin kocam bu dedim oyle cikti:))))hadi ya seninki de mikocişler kk yı keşfetmeye başldılar desene.
Ben dikkatli olayım bari
Vay be ne kocalar varOl valla:) Baktim bana gecen gun, zamana birak simariklik yapma falan yazmis, kv ile ilgili konuya:) hic kadin agzina benzemiyor kesin kocam bu dedim oyle cikti:))))
Ay valla meraktan baktım konuna bulamadım yaOl valla:) Baktim bana gecen gun, zamana birak simariklik yapma falan yazmis, kv ile ilgili konuya:) hic kadin agzina benzemiyor kesin kocam bu dedim oyle cikti:))))
neden telefondaki gecmisini ve cerezlerini silmedi ayrica bazi programlar var onlari ondirip gitleyebilirsinEvet bayanlar eşim dün gece telefonumu karıştırmış ve burdaki bütün konuları okumuş.
Bende bunu telefonun geçmişinden gördüm. Hemen aradım niye telefonumu karıştırdın dedim.
Ben karıştırırım dedi.
Yok kv nefret ediyorum falan yazmışsın akşam gelip konuşacaz seninle dedi.
Şu an kendimi çok kötü hissediyorum zaten eşimle aram hiç iyi değildi sanırım daha da kötü olacak iyice gözünden düştüm.
Çok çaresiz hissediyorum kendimi ltfn bana bi akıl verin bu durumu nasıl düzeltebilirim.
Ol valla:) Baktim bana gecen gun, zamana birak simariklik yapma falan yazmis, kv ile ilgili konuya:) hic kadin agzina benzemiyor kesin kocam bu dedim oyle cikti:))))
Vay be ne kocalar var
Ay valla meraktan baktım konuna bulamadım ya
Hahahahaaaa:) sempatik olmaya mi calismis acaba :)))Cidden eşinizmiydi yazan kişi meraktan baktım okudum birde gülücük atmış sonunda..
sildi mi napti :))))
Hahahahaaaa:) sempatik olmaya mi calismis acaba :)))
Yazik yaa kiyamam:)))) nasil da karnindan guluyodu yorumu yazarken:))))Yok duruyor hala
Kesinlikle çaktırmadan yazmak istemiş ama toslamış sonrada:))
Yazik yaa kiyamam:)))) nasil da karnindan guluyodu yorumu yazarken:))))
Yok ben okuduğunu fark edip ona sprdum öyle ortaya çıktı zaten tripliydi banaGece okusaydı tepkisini gece veya sabah göstermez miydi?Acaba okuyan ,eşine haberdar eden başka biri olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?