Eşim burdaki konularımı okumuş

hadi ya seninki de mi kocişler kk yı keşfetmeye başldılar desene.
Ben dikkatli olayım bari
Ol valla:) Baktim bana gecen gun, zamana birak simariklik yapma falan yazmis, kv ile ilgili konuya:) hic kadin agzina benzemiyor kesin kocam bu dedim oyle cikti:))))

Hani okudum cogu yorumu ama dayanamadim yani siz kendi esinizin tlf nunu hic mi karistirmiyirsunuz msj watsap nette en son nelere bakmis kimlerle konusmus hatta birinin yorumunda gordum hangi noyla kac sn ye konusmus kayitlu olmayan numaraymis aramis...
Siz hic yapmadiniz mi adamin tarafindan bakmayip kadini fislekliyorsunuz.

Haa sorunlari hakkinda neler yazmis bilmiyorm ama buraya yazacak kadar kendisiyle konusup sorununu cozmeye odaklansaymis daha iyiymis. BENCEE

Okumuşsa okumuş niye korkuyosun ya bittim ben diye, kocan sana yaparken korkmuyo ama, e çok normal o olmazsa ölürüm falan yazmışsın önceki konularında. Adam için resmen ceptesin. Çok sıkıntı ya bu kez dik dur.

neden telefondaki gecmisini ve cerezlerini silmedi ayrica bazi programlar var onlari ondirip gitleyebilirsin

Annesini sevmek zorundamiy missin? Pasif durma. O alttan almamis. Bir de uste cikmak icin aksam konusacagiz diye tehdit etmis. Bu kadar ozeline girmeye hakki var mi?

Abi gel burayida oku ...sen dua et yuzune soylememis hem esinle ilgilenmiyormussun ayip degilmi bu kadin seninle evlenirken bu hayllerimi kurdu he ? Hem seviyor seni yemegin yapilir camasirin yikanir utun bulasik vs birde mutlu etmeye calisir belanimi istiyorsun Allahtan( cellecelaluhu)
Biraz kiymet bilin yaa evlenmeden onunde diz cokersiniz evlenincede burnundan getirirsiniz oldumu simdi?kirma sevgili uyeyi mutlu mesut yasayin iste

Nasilsa okumus takip eder belki diye esinize not yazdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…