- 24 Eylül 2010
- 6.209
- 20.308
- 548
- Konu Sahibi Karsiliksiz sevgi
-
Güzelmişsin diyorum ben de
Teşekkür ediyorum bendeGüzelmişsin diyorum ben de
Hiç alttan alma. Annesini haklı ya da haksız bulmasının bir önemi olmadığını söyle. Karar mercii kendisi değil. Ayrıca kendisiyle ilgili konuları da okusun. Burası sanal bir yer ve kimseye rol yapmak zorunda değilsin. Gerçek fikirlerinin, duygularının bunlar olduğunu bilsin. Ona göre davransın. Ama ezdirme sakın kendini.Aynen bunu söylicem zaten savunmam hazır ama sorun şu ki artık annesiyle bi problemim olsa sen zaten annemi sevmiyosun bunu her yere yazmışsın annemin ne suçu var der eminim der ve asla beni haklı görmez artık hep annesi onun gözünde haklı kalacak
Ayy benim çekirgecim o nası tatlı poz öyleTeşekkür ediyorum bendeiçimiz güzel olsun
Bütün erkekler aynı kafada demek ki bizim adamda baya bi mutlu bu durumdan bende buna ayar oluyorum sanki biz adam yiyozBenim beyim burada üye olduğumu biliyor, arada kaynanama saydırdığımı da biliyor. Ama bu şekilde sinirimi enerjimi atıp kendisine sarmadığım için işine bile geliyor sıkıntı yok yani
Bebekte senin mi?şayet öyle ise köprüden atlicam
Ekleyeyim bende. Yarin öbür gün annen gittiginde esin sana bir yudum su verecek. Hangi vicdanla iceksin? Karina sahip çıkmadin. Annene ezdirdin. Keskeee keskeee karinin babasi da seni ezseydi. Ne yapacaktin o zaman. O kp dir diye susacak miydin? Yok. Karin niye sussun. Senin annenin karini ezmeye ne hakki var. Sana ne yapilirsa yapilsin mustehak. Git annenle otur o zaman. İnşallah konu sahibi seni bosar bosar da anlarsin anyayi Konyayi yalniz kalmayi. Baska sevgili bulursun belki ama hicbir kadin anasinin eteginin altindan cikamayan adama adam demez. Adamlik ayrı bir meziyet. Kadina deger vermemekle adam olunmaz. Degil adam adamcik bile olunmaz.Madem okumuş nickini biliyor
Bunu da okusun madem
Sorarım sana ey koca efendi
Karına sahip çıkamayacaksan neden evlendin ?
Her durumda bembeyaz melek gibi masum annenle bir ömür otursaydın ya?
Evet benim kızım çok şükür, şimdi 1 yaşına bastıBebekte senin mi?şayet öyle ise köprüden atlicam
Madem okumuş nickini biliyor
Bunu da okusun madem
Sorarım sana ey koca efendi
Karına sahip çıkamayacaksan neden evlendin ?
Her durumda bembeyaz melek gibi masum annenle bir ömür otursaydın ya?
Güzel olmuşEkleyeyim bende. Yarin öbür gün annen gittiginde esin sana bir yudum su verecek. Hangi vicdanla iceksin? Karina sahip çıkmadin. Annene ezdirdin. Keskeee keskeee karinin babasi da seni ezseydi. Ne yapacaktin o zaman. O kp dir diye susacak miydin? Yok. Karin niye sussun. Senin annenin karini ezmeye ne hakki var. Sana ne yapilirsa yapilsin mustehak. Git annenle otur o zaman. İnşallah konu sahibi seni bosar bosar da anlarsin anyayi Konyayi yalniz kalmayi. Baska sevgili bulursun belki ama hicbir kadin anasinin eteginin altindan cikamayan adama adam demez. Adamlik ayrı bir meziyet. Kadina deger vermemekle adam olunmaz. Degil adam adamcik bile olunmaz.
+1 diyorum cekirgeGüzel olmuş
Bende ekleyeyim bir de utanmadan hem suçlu hem güçlü eşini tehdit mi ediyorsun
Borun bi eşine ötüyordur eminim
Annene ya da başkasına çıt çıkaramazsın
Şöyle sert kaya biri ile evli olsaydın da görseydin gününü, eşin gelmiş kibar kibar onu tehdit ettiğini anlatalım
Ben olsam öyle kibar kalmam, akşamı da beklemem sanırım
sadece k.valide konuna mı takılmış oysa ki kendisi ile ilgili seni sevmediğini,değer vermediğini,eve geç geldiğini söylediğin onlarca konun var asıl bunlara takılıp ben ne hödük bir adamım diye düşünmesi gerekirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?