Eşim burdaki konularımı okumuş

Hiç alttan alma. Annesini haklı ya da haksız bulmasının bir önemi olmadığını söyle. Karar mercii kendisi değil. Ayrıca kendisiyle ilgili konuları da okusun. Burası sanal bir yer ve kimseye rol yapmak zorunda değilsin. Gerçek fikirlerinin, duygularının bunlar olduğunu bilsin. Ona göre davransın. Ama ezdirme sakın kendini.

O gün çok sinirliydim gittim bi forumda kız kıza dertleştim
Annene kızarım kızmam, sana ne
Ona neden eşimi üzüyorsun demiyorsan, annenin ruhu duymadan yazıp çizip rahatladığım bi forum yüzünden bana kızamazsın
Hatta kendinden utanmalısın, telefonumu gizlice nasıl karıştırdın ? Hadi karıştırdın bari söylemeye utan biraz gibi gibi savun kendini

Benim beyim burada üye olduğumu biliyor, arada kaynanama saydırdığımı da biliyor. Ama bu şekilde sinirimi enerjimi atıp kendisine sarmadığım için işine bile geliyor sıkıntı yok yani
Bütün erkekler aynı kafada demek ki bizim adamda baya bi mutlu bu durumdan bende buna ayar oluyorum sanki biz adam yiyoz

Madem okumuş nickini biliyor
Bunu da okusun madem

Sorarım sana ey koca efendi
Karına sahip çıkamayacaksan neden evlendin ?
Her durumda bembeyaz melek gibi masum annenle bir ömür otursaydın ya?
Ekleyeyim bende. Yarin öbür gün annen gittiginde esin sana bir yudum su verecek. Hangi vicdanla iceksin? Karina sahip çıkmadin. Annene ezdirdin. Keskeee keskeee karinin babasi da seni ezseydi. Ne yapacaktin o zaman. O kp dir diye susacak miydin? Yok. Karin niye sussun. Senin annenin karini ezmeye ne hakki var. Sana ne yapilirsa yapilsin mustehak. Git annenle otur o zaman. İnşallah konu sahibi seni bosar bosar da anlarsin anyayi Konyayi yalniz kalmayi. Baska sevgili bulursun belki ama hicbir kadin anasinin eteginin altindan cikamayan adama adam demez. Adamlik ayrı bir meziyet. Kadina deger vermemekle adam olunmaz. Degil adam adamcik bile olunmaz.

Dualarımız seninle bacım,akşam inşallah iş büyümeden tatlıya bağlarsınız.İnatlaşıp,zıtlaşıp daha da üstüne gitme.Haklıyken haksız duruma düşersin.

Amaaaan iyi olmuş. Soğukkanlı davranın. Ne var bunda söyledim rahatladım. Sana da laf söylenmiyor zaten ne seninle ne ailenle ilgili. Bence sadece konuları okuyana kadar yorumlarıda okusaydın. Beni ne kadar üzdüğünün incittiğinin bir nebze olsun farkına varırdın en azından deyin gitsin.

Madem okumuş nickini biliyor
Bunu da okusun madem

Sorarım sana ey koca efendi
Karına sahip çıkamayacaksan neden evlendin ?
Her durumda bembeyaz melek gibi masum annenle bir ömür otursaydın ya?

Güzel olmuş

Bende ekleyeyim bir de utanmadan hem suçlu hem güçlü eşini tehdit mi ediyorsun
Borun bi eşine ötüyordur eminim
Annene ya da başkasına çıt çıkaramazsın
Şöyle sert kaya biri ile evli olsaydın da görseydin gününü, eşin gelmiş kibar kibar onu tehdit ettiğini anlatalım
Ben olsam öyle kibar kalmam, akşamı da beklemem sanırım

+1 diyorum cekirge

Yok genelde aileciklerine söylenenler daha çok koyuyor

Kendi hödüklüğünü kabullenmiş olsa gerek.

Konu sahibi bence akşam tek cümle et.
Söyleyene değil söyletene bakmalı de ağzına turşu tıkıştır odayı terk et konuşamasın bile.

Beyefendi ne diyecek acaba merakta kaldım.
Seni sindirmesine izin verme.
Umarım burayı da yadaklamaya kalkmaz Bu tavırda konuşan adamdan beklenir.

Koca efendi koca efendi karın buralara girip dert yazdıysa dert sahibi eden sensin azcık da kendine bak anam da anam diyeceğine azcık karının kıymetini bil.

bence nickini de değiştir adını yazıp dışardan da okumaya devam edebilir konu sahibi en azından burdaki özel hayatını daha fazla kurcalayamaz ilerde onun dışında arkadaşlar yazmış zaten ama kendini ezdirme ezik olma karşısında bağırma da kendinden emin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…