- 17 Ocak 2016
- 556
- 364
- 18
- Konu Sahibi Karsiliksiz sevgi
-
Bunu deneyebilirimYok genelde aileciklerine söylenenler daha çok koyuyor
Kendi hödüklüğünü kabullenmiş olsa gerek.
Konu sahibi bence akşam tek cümle et.
Söyleyene değil söyletene bakmalı de ağzına turşu tıkıştır odayı terk et konuşamasın bile.
Nasıl iş o? Gel, birkaç saat sonra tekrar git. Ayrıca belli ki burnunuz sürtsün istiyor. Dik durun.Eşim normalde 5 gibi eve gilip yemek yer giderdi sonra 10 10.30 gibi gelirdi bugün hiç eve gelmedi şimdi kaçta gelir bilmiyorum ama sonucu size bildirecem inşallah
Dik durmaya çalışacamNasıl iş o? Gel, birkaç saat sonra tekrar git. Ayrıca belli ki burnunuz sürtsün istiyor. Dik durun.
İnşallah olaylar sizin hakkınız da çok hayırlı gelişirEşim normalde 5 gibi eve gilip yemek yer giderdi sonra 10 10.30 gibi gelirdi bugün hiç eve gelmedi şimdi kaçta gelir bilmiyorum ama sonucu size bildirecem inşallah
Takma ya canımEşim normalde 5 gibi eve gilip yemek yer giderdi sonra 10 10.30 gibi gelirdi bugün hiç eve gelmedi şimdi kaçta gelir bilmiyorum ama sonucu size bildirecem inşallah
Yani...kaynanayı sevmeye mecbur musun, ister nefret edersin ister başka birşey.
Yüzünede söylüyorum sevmediğimiArada bir nefret varsa esinize soyleyin zaten ona gore araniza mesafe koydurur veya ona gore hareket eder. Esinizin yuzune annesi icin iyi konusup arkadasindan nefret ediyor demek olmaz zaten.
Görümcelerinin arkasından nasıl atıp tutar kv onlara deli bile der eşimde hiç sevmez onları anneme çok çektirdiler der. Peki annenlerde bana çektiriyo niye benim arkamda durmuyon diyom annemler sana bişey yapmamış diyoCanım hakkında hayırlısı olsun inşallah güzel güzel halledersiniz. Erkekler - hepsi içindemiyorum - ayrıntıcı değiller. Fıtrat farkı var. Eşime bazen diyorumki falan akraban sinirlerimi bozuyo . Ben olsam umursamazdım sende takma diyor bana. Biz takmadan konuşmadan dur anıyoruz. Napalım kadınız fıtratımızda var. Enişte okuyosan kızma karına. Eminim senin sevgili anneciğinde kayınvalidesini zamanında çok seviyordu Ve arkasından hiiiç konuşmuyordu. Benim annem sevmiyor mesela
Babaannesine halalarına sorsan onlar da bir şey yapmadık derler.Görümcelerinin arkasından nasıl atıp tutar kv onlara deli bile der eşimde hiç sevmez onları anneme çok çektirdiler der. Peki annenlerde bana çektiriyo niye benim arkamda durmuyon diyom annemler sana bişey yapmamış diyo
Halaları melek gibi kadınlara ne laflar ediyolar bi görsen resmen kovmakdan beter ediyolar yazık hiç sesleri çıkmıyo. Ama teyzeleri şeytan gibi sanki onlar da benim kaynanam ama eşim onları daha çok seviyo nden çünkü annesi öyle emretmiş o kimi sev derse oda onu sever. Ya ben türbanlıyım teyzeleri benim başımı açtırıp saçlarıma kulaklarıma baktılar ya kelmiyim kulaklarım kepçemi diye neyseki çok beğendilerde kurtuldum yoksa bu kız çirkin diye eşimin başının etini yerlerdi o kadar geriler yani ailem duyunca şok olduBabaannesine halalarına sorsan onlar da bir şey yapmadık derler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?