Eşim burdaki konularımı okumuş

allah yardımcın olsun canım bu kocayla işin zor ama haklıyken haksız duruma düşme sakince konuş ifade et kendini vee sonuç nedir bize bildir meraktayız

Eşim normalde 5 gibi eve gilip yemek yer giderdi sonra 10 10.30 gibi gelirdi bugün hiç eve gelmedi şimdi kaçta gelir bilmiyorum ama sonucu size bildirecem inşallah

Eşim normalde 5 gibi eve gilip yemek yer giderdi sonra 10 10.30 gibi gelirdi bugün hiç eve gelmedi şimdi kaçta gelir bilmiyorum ama sonucu size bildirecem inşallah
Takma ya canım
Sen nerdeyse kapanıp dizine özür diliceksin
Bunu bildiğinden iyice süründürmek için böyle yapıyo
En güzeli uyu
Yada aç bi alt yazılı film otur izle mısırını ye
Gelince umarsız tavrını görsün o indirsin yelkenlerini
Bu ne

Arada bir nefret varsa esinize soyleyin zaten ona gore araniza mesafe koydurur veya ona gore hareket eder. Esinizin yuzune annesi icin iyi konusup arkadasindan nefret ediyor demek olmaz zaten.

Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah güzel güzel halledersiniz. Erkekler - hepsi içindemiyorum - ayrıntıcı değiller. Fıtrat farkı var. Eşime bazen diyorumki falan akraban sinirlerimi bozuyo . Ben olsam umursamazdım sende takma diyor bana. Biz takmadan konuşmadan dur anıyoruz. Napalım kadınız fıtratımızda var . Enişte okuyosan kızma karına. Eminim senin sevgili anneciğinde kayınvalidesini zamanında çok seviyordu Ve arkasından hiiiç konuşmuyordu. Benim annem sevmiyor mesela

Görümcelerinin arkasından nasıl atıp tutar kv onlara deli bile der eşimde hiç sevmez onları anneme çok çektirdiler der. Peki annenlerde bana çektiriyo niye benim arkamda durmuyon diyom annemler sana bişey yapmamış diyo

Babaannesine halalarına sorsan onlar da bir şey yapmadık derler.

Babaannesine halalarına sorsan onlar da bir şey yapmadık derler.
Halaları melek gibi kadınlara ne laflar ediyolar bi görsen resmen kovmakdan beter ediyolar yazık hiç sesleri çıkmıyo. Ama teyzeleri şeytan gibi sanki onlar da benim kaynanam ama eşim onları daha çok seviyo nden çünkü annesi öyle emretmiş o kimi sev derse oda onu sever. Ya ben türbanlıyım teyzeleri benim başımı açtırıp saçlarıma kulaklarıma baktılar ya kelmiyim kulaklarım kepçemi diye neyseki çok beğendilerde kurtuldum yoksa bu kız çirkin diye eşimin başının etini yerlerdi o kadar geriler yani ailem duyunca şok oldu

Ben kk'ya eşimin telefonundan giriyorum. Şifremi bilmiyor ama kullanıcı adımı biliyor yani girse bütün mesajlarımı okur(belkide okumuştur ama soruyor sen yine kk'da mısın diye. Bende evet ordayım kaynanamı çekiştiriyorum neticede bi gelinin yegane görevi kaynanasını çekiştirmektir e bende bi gelin olduğuma göre bu benim en doğal hakkım diyorumah anacığım ah diyor. Napayım yani komşuya anlatıp mahalleye konu mu olayım? Anneme anlatıp ipleri iyice gereyim mi? Akrabalara anlatıp kv'nin kulağına mı gitsin dedim ve bana hak verdi ay çok tatlıyım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…