- 2 Şubat 2016
- 1.551
- 1.909
- 83
- Konu Sahibi Karsiliksiz sevgi
-
Once inkar etti ne diyon sen kizim ne sacmaliyon falan dedi ben guldugumde:) sonra tutamadi soyledi:) merak etmismis:)) aslinda kuduruyolar meraktan ne yaziyo karimiz diye:)))Sonra bişi dedimi bari..
Once inkar etti ne diyon sen kizim ne sacmaliyon falan dedi ben guldugumde:) sonra tutamadi soyledi:) merak etmismis:)) aslinda kuduruyolar meraktan ne yaziyo karimiz diye:)))
Ama burada bizde özelimizi paylaşıyoruz,başkalarının eşlerinin üye olup okuması hiç hoş değil.Sırf meraklarına yenik düştükleri için gelip üye oluyorlar zaten,aslında sorsalar direk söylerizde onuda genelde yapmıyorlar..
Amannn ben herseyimi anlatirim dinler dinler, aaa bi bakmisim kac yilin konusunu 300. kez aynen anlatiyorum. Dinlese nolcak.. cozum bulsun:) kadinin konu sayfasini sohbet alanina cevirdik yazik :)Sırf meraklarına yenik düştükleri için gelip üye oluyorlar zaten,aslında sorsalar direk söylerizde onuda genelde yapmıyorlar..
Ama burada bizde özelimizi paylaşıyoruz,başkalarının eşlerinin üye olup okuması hiç hoş değil.
Öküz deme okuyormuşTabiki hoş değilde,onlarınki safi merak işte,acaba ne diyor benimi çekiştiriyor düşüncesi var bu öküzlerin..
Amannn ben herseyimi anlatirim dinler dinler, aaa bi bakmisim kac yilin konusunu 300. kez aynen anlatiyorum. Dinlese nolcak.. cozum bulsun:) kadinin konu sayfasini sohbet alanina cevirdik yazik :)
Artık beni hiç sevmicek sabah yüzüme bile bakmadan çıktı evden. Asla ama asla ne kendini nede ailesini yargılamaz beni suçlu görür. Bana sen kötü kalplisin annem sana ne yapmış falan der hep iyice gözünden düşürdü beni. Eşim sabit fikirlidir nede söylesem inanmaz neye inanmak isterse ona inanır. Bunları okuduktan sonrada iyice ailesinin tarafını tutar ben bittim onun için buna eminim
Ay cok guldummmmm:)))Öküz deme okuyormuş
içimi bir yere dökmem lazımdı sizlere yansıtıp huzursuzlukta cıkarmak istemedim dersin.Evet bayanlar eşim dün gece telefonumu karıştırmış ve burdaki bütün konuları okumuş.
Bende bunu telefonun geçmişinden gördüm. Hemen aradım niye telefonumu karıştırdın dedim.
Ben karıştırırım dedi.
Yok kv nefret ediyorum falan yazmışsın akşam gelip konuşacaz seninle dedi.
Şu an kendimi çok kötü hissediyorum zaten eşimle aram hiç iyi değildi sanırım daha da kötü olacak iyice gözünden düştüm.
Çok çaresiz hissediyorum kendimi ltfn bana bi akıl verin bu durumu nasıl düzeltebilirim.
Aynen bunu söylicem zaten savunmam hazır ama sorun şu ki artık annesiyle bi problemim olsa sen zaten annemi sevmiyosun bunu her yere yazmışsın annemin ne suçu var der eminim der ve asla beni haklı görmez artık hep annesi onun gözünde haklı kalacakiçimi bir yere dökmem lazımdı sizlere yansıtıp huzursuzlukta cıkarmak istemedim dersin.
kadın sana bitiyorumsadece k.valide konuna mı takılmış oysa ki kendisi ile ilgili seni sevmediğini,değer vermediğini,eve geç geldiğini söylediğin onlarca konun var asıl bunlara takılıp ben ne hödük bir adamım diye düşünmesi gerekirdi.
Canim sende adami tahrik ediyosun sakin ol gerginlik gerginligin boyutunu artirir.aksamda guzelce konus derdini uzuntulerini sitemlerini anlat.Akşam konuşunca sizinle paylaşacam inşallah. Az önce aradım dışarı çıkacaz oğlumla diye iyi çık dedi yüzüme kapattı. Tekrar aradım nasıl yüzüme kapatırsın dedim müsait değilim dedi öyle mi deyip bende yüzüne telefonu kapattım bakalım nolcak
Hayır okumuyo zaten artık hep çıkış yapacam okuyamaz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?