Eşim burdaki konularımı okumuş

Once inkar etti ne diyon sen kizim ne sacmaliyon falan dedi ben guldugumde:) sonra tutamadi soyledi:) merak etmismis:)) aslinda kuduruyolar meraktan ne yaziyo karimiz diye:)))

Sırf meraklarına yenik düştükleri için gelip üye oluyorlar zaten,aslında sorsalar direk söylerizde onuda genelde yapmıyorlar..

Benim esimde yorumlar yaptigimi biliyor senin takma adin ne diye sordu bana bende sanane dedim teli elledigini gormucem dedim biz dertlesiyoz konusuyoz kadinlar arasinda dedim ama sifremide unuttum hep acik girmez diye dusunuyom

Sırf meraklarına yenik düştükleri için gelip üye oluyorlar zaten,aslında sorsalar direk söylerizde onuda genelde yapmıyorlar..
Amannn ben herseyimi anlatirim dinler dinler, aaa bi bakmisim kac yilin konusunu 300. kez aynen anlatiyorum. Dinlese nolcak.. cozum bulsun:) kadinin konu sayfasini sohbet alanina cevirdik yazik :)

Bu şekilde dert ettiğin, hakettiğinden fazla değer verdiğin için çekiyorsun zaten farkında değilsin.
Zaten eşin mantıklı düşünebilen biri olsa sana çemkirmek yerine kendi payına düşen dersi çıkarabilir ve seninle konuşmak isterdi nerede hata yapıyorum diye. Ama onun yerine çocuk azarlar gibi akşama konuşcaz diye höt höt yapıyor.
Sen arayıp farkettiğini söylediğinde itiraf ettiğine göre zaten takip ediyormuş konularını. Demek ki fethetmek gibi küçük dağları ben yarattım havalarında içi boş argümanları ona istinaden söylediği aşikar.
Sen şimdiden suçluluk psikolojisine girmişsin bile. SENİN HİÇ BİR SUÇUN YOK BUNU AKLINA YAZ.
Alttan alma sana bir şeyi yasaklamasına izin verme.

Akşam konuşunca sizinle paylaşacam inşallah. Az önce aradım dışarı çıkacaz oğlumla diye iyi çık dedi yüzüme kapattı. Tekrar aradım nasıl yüzüme kapatırsın dedim müsait değilim dedi öyle mi deyip bende yüzüne telefonu kapattım bakalım nolcak

içimi bir yere dökmem lazımdı sizlere yansıtıp huzursuzlukta cıkarmak istemedim dersin.

içimi bir yere dökmem lazımdı sizlere yansıtıp huzursuzlukta cıkarmak istemedim dersin.
Aynen bunu söylicem zaten savunmam hazır ama sorun şu ki artık annesiyle bi problemim olsa sen zaten annemi sevmiyosun bunu her yere yazmışsın annemin ne suçu var der eminim der ve asla beni haklı görmez artık hep annesi onun gözünde haklı kalacak

Arkadaslar sorun buraya yazmasi dertlesmesi degil annesini neden sevmiyor diye sorcakmis.kac kisi seviyorki..onemli olan saygi..kocalarda sinirlendiginde soguduguna sevmedigine dair soyluyorlar e bz napalim o zaman.kvalidelerde bizi kizlari gibi gorup hissediyormu bi kusurumuzda arkadan konusuyorlar arkadasimizda burda dertlesmis.siz annem annem dedikce siz soguttunuz annenizden bizde istiyoruz sevelim sevilelim once buyukler buyuklugunu bilsin hatalsrini duzeltsin

Eşiniz burada yazdıklarınızı okumasa annesi hakkındaki düşüncelerinizi hiçbir zaman bilmeyecekti yani peki hiç onun yüzüne karşı anneni sevmiyorum falan demedin mi illa bir sorunlar olmuştur sevmemeniz için eski konularınıza bakmadım ama hani kaynananızın yüzüne gülüp bir sorun yokmuş gibi davranıp burada da bunları söylüyordunuz? işte siz niye karıştırdın diye üste de çıksanız annesine hakaret edilen hem de başkalarına kötüleyen herkes üzülür ve kızar eşiniz haklı. Artık akşam olunca açıklama yaparsınız ancak burda kaynananızla ilgili yazdıklarınız doğruysa ona haklı olduğunuzu ifade edebilirsiniz. Yine de çok dinleyeceğini sanmıyorum.

Canim sende adami tahrik ediyosun sakin ol gerginlik gerginligin boyutunu artirir.aksamda guzelce konus derdini uzuntulerini sitemlerini anlat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…