Eşim burdaki konularımı okumuş

Kafanı kontrol etmek de ayrı manyaklık. Bence bu konudaki yorumları da okusun kocan. Dışarıdan nasıl görüldüğünü anlar belki.

Ay hangi akılla mantıkla telefonunuzu kaşla göz arası katıştırıyor ki eşiniz?
Onu da geçtim hadi, gecmise neden bakıp tıklayıp konuların detayına kadar bakıyor?
Adı üstünde yanii Kadınlar Kulübü...
Actıgınız konuları bilmiyorum belki de okumuşumdur ama anlattıgınız gibi ve buradaki arkadaslarım gibi kv ye neden bu kadar takıldı ?
O kadar konunuzun içinde ona mı bozulmuş?
Sevmek zorunda mısın? -hayır!
Hiiic umursamayın eger konusma sohbet acılırsa eşiniz sizinle de konuşursa madem. Sevmediğini kv yi daha önceden de söylemişseniz inkar etmeyin.
-Evet paylaştım bu sitede çünkü onlar kv yi görümcelerimi seni vs vs tanımıyorlar. Ben burada sohbet etmek amaclı giriyorum. Kadın kadına sohbet... Dısarıda gezip ordan oraya giderek laklak yaparak değil! deyin...
Su yüzeyine çıkın!
Bol şanssss

Acaba eve ne zaman gelecek biran önce gelsede ne diyecekse desede bitse şu işkence
Arkadaşım az önceki mesajını okudum. Açık olduğum halde sinir oldum. Ne demek zorla başını actirmak? Lutfen ezdirme kendiniiii. Esin de erkek falan degil o kadar net söylüyorum. Daha cocukluktan cikamamis bir tip. Keşke nisanliyken bitirseymissin.

Benim esimde,telden girip konularimi okumus,hatta kustugumuzde ben kk giriyorum oda bunu biliyor,kendi telinden girmis bulmus yazdiklarimi.

Çok kötü şeyler oldu eşim bana çok ağır konuştu. Aileme terbiyesizlik yaptın dedi senin psikolojin bozuk dedi beynin yok dedi defol git burdan dedi bende oğlumu alıp gidecem dedim odaya gelip kapıyı kilitledim şimdi gitmemi bekliyor ama ben babamı arayıp gel beni götür diyemedim çok ağlıyorm çok ne yapacam ben şimdi

Sakinlesmesini bekleyin esinizin bi süre konusmayın oglunuzada üzüldüğünüzü hissettirmeyin o da sarsılmasın.. bi süre yanınıza gitmeyin sonra sakinlesip konusmayı tekrar deneyin.. sinirle söylemis tir belki esiniz
...ama yanlıs yapmıs size cok sacma

Asıl o terbiyesiz. Kapıyı kilitlemekle çok iyi yapmışsınız. Böyle bir insandan her şey beklenir. Ne düşünüyorsunuz? Ailenize haber verip rest çekmek mi yoksa kararsız mısınız?

Evet bayanlar eşim geldi oğlumu kucağımdan alıp diğer odaya
Canimmmm niye ağlıyorsun? Sende söyleseydin ya? Ya bu kadar pasif olma ya lutfennnnKimin psikolojisi bozukmus acaba? Ya sen bu adama niye bu kadar taviz verdin? Bu nasıl bir konuşma tarzi???

hic pas verme canim.kendi defolsun gitsin.kopekmi kovuyor pislik.boyle simartip tepene cikarmiycaktin en basinda

Boşver cnm hiç bi yere gitme o gitsin sakinlesince konuşun bu erkeklerde ne fena hemende bulmuş konuları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…