- 24 Eylül 2010
- 6.209
- 20.308
- 548
- Konu Sahibi Karsiliksiz sevgi
-
Kafanı kontrol etmek de ayrı manyaklık. Bence bu konudaki yorumları da okusun kocan. Dışarıdan nasıl görüldüğünü anlar belki.Halaları melek gibi kadınlara ne laflar ediyolar bi görsen resmen kovmakdan beter ediyolar yazık hiç sesleri çıkmıyo. Ama teyzeleri şeytan gibi sanki onlar da benim kaynanam ama eşim onları daha çok seviyo nden çünkü annesi öyle emretmiş o kimi sev derse oda onu sever. Ya ben türbanlıyım teyzeleri benim başımı açtırıp saçlarıma kulaklarıma baktılar ya kelmiyim kulaklarım kepçemi diye neyseki çok beğendilerde kurtuldum yoksa bu kız çirkin diye eşimin başının etini yerlerdi o kadar geriler yani ailem duyunca şok oldu
Arkadaşım az önceki mesajını okudum. Açık olduğum halde sinir oldum. Ne demek zorla başını actirmak? Lutfen ezdirme kendiniiii. Esin de erkek falan degil o kadar net söylüyorum. Daha cocukluktan cikamamis bir tip. Keşke nisanliyken bitirseymissin.Acaba eve ne zaman gelecek biran önce gelsede ne diyecekse desede bitse şu işkence
Asıl o terbiyesiz. Kapıyı kilitlemekle çok iyi yapmışsınız. Böyle bir insandan her şey beklenir. Ne düşünüyorsunuz? Ailenize haber verip rest çekmek mi yoksa kararsız mısınız?Çok kötü şeyler oldu eşim bana çok ağır konuştu. Aileme terbiyesizlik yaptın dedi senin psikolojin bozuk dedi beynin yok dedi defol git burdan dedi bende oğlumu alıp gidecem dedim odaya gelip kapıyı kilitledim şimdi gitmemi bekliyor ama ben babamı arayıp gel beni götür diyemedim çok ağlıyorm çok ne yapacam ben şimdi
Evet bayanlar eşim geldi oğlumu kucağımdan alıp diğer odaya
Canimmmm niye ağlıyorsun? Sende söyleseydin ya? Ya bu kadar pasif olma ya lutfennnnÇok kötü şeyler oldu eşim bana çok ağır konuştu. Aileme terbiyesizlik yaptın dedi senin psikolojin bozuk dedi beynin yok dedi defol git burdan dedi bende oğlumu alıp gidecem dedim odaya gelip kapıyı kilitledim şimdi gitmemi bekliyor ama ben babamı arayıp gel beni götür diyemedim çok ağlıyorm çok ne yapacam ben şimdi
Şaka canım ne atlaması :) hep 65 kiloyum ne yapsam veremiyorum 2 çocukla yine aynı kilo offEvet benim kızım çok şükür, şimdi 1 yaşına bastı
Atlama bi yerlerden, hayat çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?