Eşim burdaki konularımı okumuş

Oturup etraflıca konuşmak lazım ama noluyor öyle hakaretler yağdırıp evden kovmak? Bi de anlamadığım şu; evleniliyor, ortaklaşa bir ev kuruluyor, kavga ediliyor ve o evde saksı görevi görüyor ya, kadına baba evi gösteriliyor. Ne demek bu? Ne işi var kadının baba evinde? Erkek sinirlenir atar kendini sokağa, ha çok mu büyük olay çıktı en kötü ihtimal gelmez o eve bir iki gün, ama kadını evden kovmak çok acizce, çok çocukça bir durum. Kocaya ait bir ev değil orası. Karı kocanın yuvası. Hele ki ortada bir çocuk var! Vah karısını o duruma düşüren o kocaya! Yazıklar olsun. Hiç odalara falan kapanma. O ev senin. Ne demekmiş babayı aramak gel al demek. Otur oturduğun yerde. Eşşek gibi konuşacak anlaşacaksınız. Senin bana ne onun anasına ne? Sizin sorununuz bu.

Oğlunu al koynuna uyu canını sıkma bu adam için gidecekse kendi gitsin. Yarında konularına yapılan yorumları çıkar evin duvarına as lütfen

Esiniz cok abartmis sizde bi ailesiniz benim esim okuyo burdaki yazdıklarımi tm ben ailesine laf etmedim burda edicek biseyimiz yok ama ufak tefek oluncada direk esimin yüzüne söylüyorum burdada yazsam nefret ediyorumda dedim herseyide diyorum boşunami es olduk yuva kurduk esim ile herseyi konusmayacaksam ooo senin bencil esin bahane etmis bu konuyu sanki bisey olsada bagirsam gibi arti sen gitme onu kovv.

Ağzına sağlık

Neden günahıma girdin çocuğumuzun günahına niue girdin gidip ananın dizinin dibinde otursaydın ana kuzususun sen dedim ben anneni sevmedim diye yaptıklarına bak onu sevmek zorundamıyım ben dedim ailenle hiç kimseyle problemim yok bir tek annenle evet sadece annemle var işte o yüzden sen problemlisin dedi annemi sevmek zorundasın dedi annemi kıskanıyosun dedi

sen onu kov evden, anasının koynunda yatsın koca müsveddesi.

bu adamla konuşarak bi noktaya varabileceğini sanmıyorum, annesi için karısına çocuğuna kapıyı gösteren adamdan koca olmaz, ne diyim , allah sabır versin, en kötü rol yap, hastayım annene bayılıyorum falan de, iyi geçinmeye çalış eğer gitmeyi düşünmüyosan

Ölmek istiyorum şu an.

Kendimi çok kötü hissediyorum ağlamakdan nefesim kesiliyo sanki

Ne yapacam ben çıkıp şu camdan kendimi aşağı mı atsam çok çaresiz hissediyorum.
Kocam beni hiç sevmemiş hiçççç

hey allahım azıcık sain ol, bebeğin yok mu yanında ?

hiçbir şey yapmana değmez bu adam.
evladına sarıl sımsıkı. o sensiz ne yapar onu düşün.
kocanı da anasına postala, rahat et.

Kocanız hakkında kötü bişey demek istemiyorum yarın öbür gün belki barışırsınız kötü biz olmayalm sonra. Çocuğun kötü etkilenmemesine dikkat edin sadece. İkinizin arasında hırpalanmasın yavrucak.

Böyle birşey dedigime inanamiyorum ama s**et gitsin evden, anası ona kendi gibi birini bulsun. Kendi ayaklarının üzerinde dur. Evden kendi gitsin. Bu adam için kendini alçaltma. Nefret ediyorum evlenip hâlâ anne kuzusu olanlardan, evlenme aile kuramayacaksan! Çok mu zor ya!

'Evet anan kadar fesat olup başedemediğim için kıskanıyorum' deseydin.
Hiç hırpalama kendini. Değmez o ana kuzusu sünepe herife.
Sakın sen bir yere gitme çocukla. Çok meraklı ya o defolup gitsin anasının evine. Hatta söyle buradaki yorumları ona da okutsun.

Arkadaslar o kadar yikici olumsuz konustunuzki gaza getirdinizki olan oldu iste hala daha konusuyorsunuz adam icin konustuklarinizida okusa esi bunun icinde kizabilir arkadasim sakin ol her yagmurdan sonra gunes acar sabirli ol hicbir erkek anasini seni sevmiyorum diyen karisinada destek olmaz bunuda ogrenmis oldunuz sevmesenizde bunu dile getirmeyin buda gecer germeyin ortami

O zaman gitsin anasinin koynuna girip yatsin.
Ne diye evlenmiş.
Koca olamayacaksa, adam gibi karisiyla anasının arasında denge saglayamayacaksa ne diye evleniyor bu erkek müsveddeleri anlamıyorum.

Kimse kimseyi sevmek zorunda degil.
Yeri geliyor kendi akrabanı sevmiyorsun.
Saygı duyarsın, sorunsuz yaşarsın ama sevmek zorundasın deyince sevileceğini mi sanıyor acaba.

Ananın eteğinin dibine git, koca olunca yanıma gel deseydin.
Ne diye ağlıyorsun. Değmez ki.
Eğer buraya bir dünya konu açıyorsan demek ki derdin var açıyorsun. Günlük güneşlik olsa heralde burada dert paylasmadiniz bunu anlamak bu kadar mi zor.

Eğer burayı okuyorsan konu sahibinin kocası,
Biraz karını anlamaya çalış. Ne hissediyor biraz empati yap. O senin anansa bu kadinda karin. Senelerini geçireceğin kişi. Bu kadar asagilamak hor görmek hadsizliginden kaynaklıdir umarım.
Az adam olun ya.
Ananinizin dibinden ayrilamayacaksaniz evlenmeyin kardeşim.
Milletin ağını almayın.

Ne diyelim? Kan kusup kızılcık şerbeti içtim demesini mi önerelim? Kocası sütten çıkma ak kaşık mı? Ne demek eşinin yüzüne telefonu kapatmak, vaktinde eve gelmemek. Bu davranışların hiçbiri normal değil.

Çok mantıklı. Sevgili konu sahibesi bence tam olarak bu yorumdaki gibi davranın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…