- 26 Eylül 2013
- 1.832
- 2.513
- 358
- Konu Sahibi Karsiliksiz sevgi
-
Çok kötü şeyler oldu eşim bana çok ağır konuştu. Aileme terbiyesizlik yaptın dedi senin psikolojin bozuk dedi beynin yok dedi defol git burdan dedi bende oğlumu alıp gidecem dedim odaya gelip kapıyı kilitledim şimdi gitmemi bekliyor ama ben babamı arayıp gel beni götür diyemedim çok ağlıyorm çok ne yapacam ben şimdi
Oturup etraflıca konuşmak lazım ama noluyor öyle hakaretler yağdırıp evden kovmak? Bi de anlamadığım şu; evleniliyor, ortaklaşa bir ev kuruluyor, kavga ediliyor ve o evde saksı görevi görüyor ya, kadına baba evi gösteriliyor. Ne demek bu? Ne işi var kadının baba evinde? Erkek sinirlenir atar kendini sokağa, ha çok mu büyük olay çıktı en kötü ihtimal gelmez o eve bir iki gün, ama kadını evden kovmak çok acizce, çok çocukça bir durum. Kocaya ait bir ev değil orası. Karı kocanın yuvası. Hele ki ortada bir çocuk var! Vah karısını o duruma düşüren o kocaya! Yazıklar olsun. Hiç odalara falan kapanma. O ev senin. Ne demekmiş babayı aramak gel al demek. Otur oturduğun yerde. Eşşek gibi konuşacak anlaşacaksınız. Senin bana ne onun anasına ne? Sizin sorununuz bu.
sen onu kov evden, anasının koynunda yatsın koca müsveddesi.Neden günahıma girdin çocuğumuzun günahına niue girdin gidip ananın dizinin dibinde otursaydın ana kuzususun sen dedim ben anneni sevmedim diye yaptıklarına bak onu sevmek zorundamıyım ben dedim ailenle hiç kimseyle problemim yok bir tek annenle evet sadece annemle var işte o yüzden sen problemlisin dedi annemi sevmek zorundasın dedi annemi kıskanıyosun dedi
bu adamla konuşarak bi noktaya varabileceğini sanmıyorum, annesi için karısına çocuğuna kapıyı gösteren adamdan koca olmaz, ne diyim , allah sabır versin, en kötü rol yap, hastayım annene bayılıyorum falan de, iyi geçinmeye çalış eğer gitmeyi düşünmüyosanNeden günahıma girdin çocuğumuzun günahına niue girdin gidip ananın dizinin dibinde otursaydın ana kuzususun sen dedim ben anneni sevmedim diye yaptıklarına bak onu sevmek zorundamıyım ben dedim ailenle hiç kimseyle problemim yok bir tek annenle evet sadece annemle var işte o yüzden sen problemlisin dedi annemi sevmek zorundasın dedi annemi kıskanıyosun dedi
hey allahım azıcık sain ol, bebeğin yok mu yanında ?Ölmek istiyorum şu an.
Kendimi çok kötü hissediyorum ağlamakdan nefesim kesiliyo sanki
Ne yapacam ben çıkıp şu camdan kendimi aşağı mı atsam çok çaresiz hissediyorum.
Kocam beni hiç sevmemiş hiçççç
hiçbir şey yapmana değmez bu adam.Ölmek istiyorum şu an.
Kendimi çok kötü hissediyorum ağlamakdan nefesim kesiliyo sanki
Ne yapacam ben çıkıp şu camdan kendimi aşağı mı atsam çok çaresiz hissediyorum.
Kocam beni hiç sevmemiş hiçççç
Neden günahıma girdin çocuğumuzun günahına niue girdin gidip ananın dizinin dibinde otursaydın ana kuzususun sen dedim ben anneni sevmedim diye yaptıklarına bak onu sevmek zorundamıyım ben dedim ailenle hiç kimseyle problemim yok bir tek annenle evet sadece annemle var işte o yüzden sen problemlisin dedi annemi sevmek zorundasın dedi annemi kıskanıyosun dedi
Neden günahıma girdin çocuğumuzun günahına niue girdin gidip ananın dizinin dibinde otursaydın ana kuzususun sen dedim ben anneni sevmedim diye yaptıklarına bak onu sevmek zorundamıyım ben dedim ailenle hiç kimseyle problemim yok bir tek annenle evet sadece annemle var işte o yüzden sen problemlisin dedi annemi sevmek zorundasın dedi annemi kıskanıyosun dedi
Ne diyelim? Kan kusup kızılcık şerbeti içtim demesini mi önerelim? Kocası sütten çıkma ak kaşık mı? Ne demek eşinin yüzüne telefonu kapatmak, vaktinde eve gelmemek. Bu davranışların hiçbiri normal değil.Arkadaslar o kadar yikici olumsuz konustunuzki gaza getirdinizki olan oldu iste hala daha konusuyorsunuz adam icin konustuklarinizida okusa esi bunun icinde kizabilir arkadasim sakin ol her yagmurdan sonra gunes acar sabirli ol hicbir erkek anasini seni sevmiyorum diyen karisinada destek olmaz bunuda ogrenmis oldunuz sevmesenizde bunu dile getirmeyin buda gecer germeyin ortami
tanidik biriyle konussam dedikodu ya girerdi. hem aileme anlatip doldurmak istemiyorum orda hic tanimadigim insanlarla dertlesiyorum hepimiz oyle seyler yaziyoruz kv gorumce elti nefret ediyoruz falan diyip rahatliyoruz. arkadasima cekistirsem daha mi iyi. ordaki insanlar seni de beni de tanimiyo desarj oluyoruz seni sevdigimi de yazdim onu okumamissin demek ki falan de. butun yazilarinizi okumasina imkan yok. cevirin yani. sakin korkmus gibi yapmayin uste cikar iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?