Eşim burdaki konularımı okumuş

Tabiki kocasi sutten cikma ak kasik degil hicbir
erkek annesi icin karisini hor goremez onu zulmedemez ama hicbir erkek esi icin annesini yok sayamaz bu dengeyi kuran adam zaten esini bu formlarda dert sahibi yapmaz ben sadece arkadasin kocasinin sinirine maruz kalip dahada uzulmesini istemiyorum ve yapabileceklerse sakin konusmalarini tavsiye edeyorum tabi esi annemde annem demiycek konu sahibide zaten sevmiyorum demeden konuscaklar

Ona sen artık benim için bir hiçsin dedim bu saatten sonra senin sözün bana geçmez artık sadece oğlumun babasısın ondan öteyede geçemezsin şimdi al eşyalarını git annenin yanına annenide arayacam oğlunu gönderdim al tepe tepe kullan dicem dedim yok gidersem bi daha bu eve gelmem dedi tamam gelme hadi kalk git dedim yok bugün burdayım dedi

Ver telefonu esine bunlarıda okusun. Arti ewt annesini sevmedigin icin uzulmustur ama cok abarti cok kırıcı ve üzücü seyler söylemiş keyfinden nefret ediyorum demedinya.

agzina saglik... iste boyle dimdik dur onun karsisinda

Bir yere gitmez bir cacık yapamaz boşanamaz da bu sen merak etme canım.
Korkutmak istemiş aklınca dangoz.

Ne ağlıyorsun yahu.
Evin içinde yabancı ol. Sesine bile hasret bırak.
Ütüsüz kirli çamaşırlarla aç gezsin de görsün.
Kendi yemeğini yap çocuğuna yedir geç yat, keyfine bak.

Ne kadarlık kocaysa o kadar hizmet görsün.
Çok tepene çıkarmışsın bence.

Hah şöyle
Sakın ezdirme kendini
Sen masumsun
O hatalı
Bak eğer bir kere ezdirirsen hep anasıyla bir olup ezer
Sen sert çıkınca geri basmış

Al sana geri adım. Kalk git deyince hemen bugün burdayım.

Aynen ağzına sağlıkkkk benim şuan boşayacagım odunda anne kuzusu çıktı canım... ne anneymiş vahhh vah

kimse kimseyi zorla sevemez kadın sen onu sevmeye diye elinden geleni yapmış o da seni sevmiyor. ve bir noktadan sonrada saygı duygusuda kalmıyor. evlendik diye zorunlu akrabalarımı sevmek zorunda değilim sende değilsin. ve annesi seni kıskanıyor bu bir gerçek.

gitmez gidemez. böyleleri korkak olur. gereksiz insan. anasının evinde çok mu rahat edecekmiş beyimiz. yazık birde oğlunuz var. o sabinin ne günahı var iyi geçinmeye bakın birbirinizden başkası yok. apılar kapanınca ne ana ne kardeş kimse kim se yok. siz 3 kişisiniz böyle yaşayın. bir süre anneleri görmeyin yokmuşlar gibi yaşayın valla tecrübeyle sabit çok işe yarıyor.

Az öncede facesini hekledim bak insanların özelide böyle karıştırılır işte dedim ben istediğimi yaparım sen daha beni tanımamışsın ama ben seni tanıdım sen bir hiçsin dedim cvp yok.
Ohhhhhh iyi olmuş tatlimmmm. Inan içimin yağları eridi.

yangına körükle gitmek degil de dimdik durmak hee canım hee ??
hayirdir sana ne oluyor ki?
sen esinin hakaretlerine katlanmayi dogal gorebilirsin de ben hicbir esin hakareti hak etmedigini dusunenlerdenim.insan karisina "evden defol git "derse o adama karsi yapilan ve soylenen her sey mubah.iste o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…