- 17 Ocak 2016
- 556
- 364
- 18
- Konu Sahibi Karsiliksiz sevgi
-
Tabiki kocasi sutten cikma ak kasik degil hicbirNe diyelim? Kan kusup kızılcık şerbeti içtim demesini mi önerelim? Kocası sütten çıkma ak kaşık mı? Ne demek eşinin yüzüne telefonu kapatmak, vaktinde eve gelmemek. Bu davranışların hiçbiri normal değil.
agzina saglik... iste boyle dimdik dur onun karsisindaOna sen artık benim için bir hiçsin dedim bu saatten sonra senin sözün bana geçmez artık sadece oğlumun babasısın ondan öteyede geçemezsin şimdi al eşyalarını git annenin yanına annenide arayacam oğlunu gönderdim al tepe tepe kullan dicem dedim yok gidersem bi daha bu eve gelmem dedi tamam gelme hadi kalk git dedim yok bugün burdayım dedi
Ona sen artık benim için bir hiçsin dedim bu saatten sonra senin sözün bana geçmez artık sadece oğlumun babasısın ondan öteyede geçemezsin şimdi al eşyalarını git annenin yanına annenide arayacam oğlunu gönderdim al tepe tepe kullan dicem dedim yok gidersem bi daha bu eve gelmem dedi tamam gelme hadi kalk git dedim yok bugün burdayım dedi
Ona sen artık benim için bir hiçsin dedim bu saatten sonra senin sözün bana geçmez artık sadece oğlumun babasısın ondan öteyede geçemezsin şimdi al eşyalarını git annenin yanına annenide arayacam oğlunu gönderdim al tepe tepe kullan dicem dedim yok gidersem bi daha bu eve gelmem dedi tamam gelme hadi kalk git dedim yok bugün burdayım dedi
Al sana geri adım. Kalk git deyince hemen bugün burdayım.Ona sen artık benim için bir hiçsin dedim bu saatten sonra senin sözün bana geçmez artık sadece oğlumun babasısın ondan öteyede geçemezsin şimdi al eşyalarını git annenin yanına annenide arayacam oğlunu gönderdim al tepe tepe kullan dicem dedim yok gidersem bi daha bu eve gelmem dedi tamam gelme hadi kalk git dedim yok bugün burdayım dedi
Böyle birşey dedigime inanamiyorum ama s**et gitsin evden, anası ona kendi gibi birini bulsun. Kendi ayaklarının üzerinde dur. Evden kendi gitsin. Bu adam için kendini alçaltma. Nefret ediyorum evlenip hâlâ anne kuzusu olanlardan, evlenme aile kuramayacaksan! Çok mu zor ya!
kimse kimseyi zorla sevemez kadın sen onu sevmeye diye elinden geleni yapmış o da seni sevmiyor. ve bir noktadan sonrada saygı duygusuda kalmıyor. evlendik diye zorunlu akrabalarımı sevmek zorunda değilim sende değilsin. ve annesi seni kıskanıyor bu bir gerçek.Neden günahıma girdin çocuğumuzun günahına niue girdin gidip ananın dizinin dibinde otursaydın ana kuzususun sen dedim ben anneni sevmedim diye yaptıklarına bak onu sevmek zorundamıyım ben dedim ailenle hiç kimseyle problemim yok bir tek annenle evet sadece annemle var işte o yüzden sen problemlisin dedi annemi sevmek zorundasın dedi annemi kıskanıyosun dedi
gitmez gidemez. böyleleri korkak olur. gereksiz insan. anasının evinde çok mu rahat edecekmiş beyimiz. yazık birde oğlunuz var. o sabinin ne günahı var iyi geçinmeye bakın birbirinizden başkası yok. apılar kapanınca ne ana ne kardeş kimse kim se yok. siz 3 kişisiniz böyle yaşayın. bir süre anneleri görmeyin yokmuşlar gibi yaşayın valla tecrübeyle sabit çok işe yarıyor.Ona sen artık benim için bir hiçsin dedim bu saatten sonra senin sözün bana geçmez artık sadece oğlumun babasısın ondan öteyede geçemezsin şimdi al eşyalarını git annenin yanına annenide arayacam oğlunu gönderdim al tepe tepe kullan dicem dedim yok gidersem bi daha bu eve gelmem dedi tamam gelme hadi kalk git dedim yok bugün burdayım dedi
fotodaki kuzu gerçekmiiikimse kimseyi zorla sevemez kadın sen onu sevmeye diye elinden geleni yapmış o da seni sevmiyor. ve bir noktadan sonrada saygı duygusuda kalmıyor. evlendik diye zorunlu akrabalarımı sevmek zorunda değilim sende değilsin. ve annesi seni kıskanıyor bu bir gerçek.
kotu bisey mi olmus ben kacirdim konuyuÇok mantıklı. Sevgili konu sahibesi bence tam olarak bu yorumdaki gibi davranın:)
Ohhhhhh iyi olmuş tatlimmmm. Inan içimin yağları eridi.Az öncede facesini hekledim bak insanların özelide böyle karıştırılır işte dedim ben istediğimi yaparım sen daha beni tanımamışsın ama ben seni tanıdım sen bir hiçsin dedim cvp yok.
kotu bisey mi olmus ben kacirdim konuyu
yangına körükle gitmek degil de dimdik durmak hee canım hee ??agzina saglik... iste boyle dimdik dur onun karsisinda
hayirdir sana ne oluyor ki?yangına körükle gitmek degil de dimdik durmak hee canım hee ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?