Eşim burdaki konularımı okumuş

hayirdir sana ne oluyor ki?
sen esinin hakaretlerine katlanmayi dogal gorebilirsin de ben hicbir esin hakareti hak etmedigini dusunenlerdenim.insan karisina "evden defol git "derse o adama karsi yapilan ve soylenen her sey mubah.iste o kadar
evden kovulucak kadar ne yaptım diye düşünmeli insan ne dedim neyi nası yanlış söyledim diye bu konu bir erkek tarafındn acılmış olsaydı onada aynı şeyi söylyecektm .nasıl hicbir eş hakaret hak etmiyorsa eşlerinde annesi öyle yok öyle arkadan atıp tutmakk

hayirdir sana ne oluyor ki?
sen esinin hakaretlerine katlanmayi dogal gorebilirsin de ben hicbir esin hakareti hak etmedigini dusunenlerdenim.insan karisina "evden defol git "derse o adama karsi yapilan ve soylenen her sey mubah.iste o kadar
Aynen katılıyorum.ama dik durmak için de biraz gec kalınmış bence.bu seviyeye gelmemeliydi.ilk başdan tavrınızı koysaydınız,olaylar başka türlü gelişe bilirdi gibime geliyor

Diğer konularıda okudun mu sana nasıl esir olduğumu yazmıştım yok okumadım kv nefret ediyorum demişsin diyip duruyo adama çok koymuş sanane ya sevmiyorum işte saygısızlık yapmıyorum bunu belli etmiyorum ee sorunun ne duygularımada mı hükmedeceksin sevmiyorum işte dedim bu nefret niye diyo bilmiyomusun sebebini diyorum yok annem seni seviyo sana çok değer veriyo diyo halbuki yok öyle bişey git bütün hesaplarımı hekle en azından orda kv nefret ediyorum yazmıyo diyo anlım açık diyo

Arkadan atmıyorum yüzünede söylüyorum ama adam bi türlü kabullenemiyor

Yüzüne söyleyemiyorsa içinde tutması gerek,ama o zaman da bu kıza yazık değil mi?birilerine içini açmak öfkesini ve acısını da hafifletir.yoksa gecmez bu ömür
Yüzünede söylüyorum adam kabul edemiyor bi türlü nasıl benim annemi sevmezsin diyo az önce yüzüne baka baka dedim sen gerizekalısın gerizekalı olmasaydın sırf anneni sevmedim diye bizi bu hale getirmezdin

Arkadan atmıyorum yüzünede söylüyorum ama adam bi türlü kabullenemiyor
canım bak burdakilerin gazına gelme.kaynanan kötü bir insan olabilir ama eşin için o annesi yani varmı ötesi kızmaktada haklı küsmektede sende kabullen üste çıkmaya çalışma fazla hani ama çok yalvarmada şu konumda yıkıcı degil yapıcı ol bekara boşamak kolay gelir bunuda unutma...

Yüzünede söylüyorum adam kabul edemiyor bi türlü nasıl benim annemi sevmezsin diyo az önce yüzüne baka baka dedim sen gerizekalısın gerizekalı olmasaydın sırf anneni sevmedim diye bizi bu hale getirmezdin
Canım,kvnin yüzüne söyliyememenden bahs etdim.ben içini burdakilere acmanın dogal olduğunu söylüyorum,yoksa tabii ki ben de kavganın büyütülmesi taraftarı değilim.ben de evliyim,inan kendimi senin yerine koyuyorum şuan.tabi eşlerimizin karakterleri farklı,bu da olayı etkiler,her kes aynı tepkiyi vermeye bilir sonucta.

Doğru söylüyosunuz ama adam ortada annem diyo başka bişey demiyo sildi adam beni annesi için buna ben nasıl yapıcı olayım ayy evet kötüyüm allah beni kahretsin senin annen bir melek ben haksızım mı diyeyim

Ah ahhh şimdi oğlum olmasa kapıyı çarpıp giderdim belki bu soğukda dışarda donar ölürdüm yada kendimi denizin derinliklerine bırakıverirdim yapacaktım da oğlumun yüzüne baktım bana öyle tatlı güldüki onu annesiz bırakmaya kıyamadım onu öksüz bırakmaya kıyamadım ben olmasaam perişan olur yavrum kimse ona benim gibi bakamaz beni 5 dk görmeyince ağlıyo çocuğum

öyle deme yorumda yapma desin desin dursun sonu ne olacak bırak sen burda boşlattn içini oda sana söylesin boşaltsın .k.validenin evine gitme çocuklrnla ilgilen egitimelryle ilgilen ne takıyorsn niçin kocanla hzurnu bozuyorsn 3.şahıslar için hicbir evlilk kolay kurulmuyor yeni sayfa ac kendinr umursama artık bazı insanlar öyle işte kabuyllen gtsn sen eşini tatlı diller kendine çekmeye calış yok ama sende atese körük olursan bu işin sonu kötü biter iki tane evladın babası varken babasz annesi varken annesz yasar evililk biri atesse digernin su olması degil mi? dik durmak işi iyice cıkmaza sokmak demek degil..

Bi kitapda okumuşdum,öfkeli,sıkıntılı oldugumuzda hislerimizi bi kağıta yazıb,sonra da kağıtı yırtıb çöpe atmak insana iyi geliyormuş.ben de bunu deniyorum de.anneni sevmiyorum değilde,ona kırgınım,kalbimi kırdı falan de,daha yumuşak olur.o yazıyı yazarken sinirliydim öyle cıkmış agzımdan,asıl söylemek istediyim şuydu falan de.direkt nefret ediyorum,sevmiyorum deme.

yavrum benim ya sacma sapan şeylert yüzünden onun dünyasını yıkmaya deger mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…