- 10 Şubat 2016
- 67
- 35
- 18
- 32
- Konu Sahibi Karsiliksiz sevgi
-
Arkadaslar o kadar yikici olumsuz konustunuzki gaza getirdinizki olan oldu iste hala daha konusuyorsunuz adam icin konustuklarinizida okusa esi bunun icinde kizabilir arkadasim sakin ol her yagmurdan sonra gunes acar sabirli ol hicbir erkek anasini seni sevmiyorum diyen karisinada destek olmaz bunuda ogrenmis oldunuz sevmesenizde bunu dile getirmeyin buda gecer germeyin ortami
Ona sen artık benim için bir hiçsin dedim bu saatten sonra senin sözün bana geçmez artık sadece oğlumun babasısın ondan öteyede geçemezsin şimdi al eşyalarını git annenin yanına annenide arayacam oğlunu gönderdim al tepe tepe kullan dicem dedim yok gidersem bi daha bu eve gelmem dedi tamam gelme hadi kalk git dedim yok bugün burdayım dedi
Çok kötüyüm ağlamaktan gözlerim acıyo gece ayrı odaya gidip yattı bende oğlumu yanıma alıp uyudum. İçimde çok kötü bir acı var annemi arayıp herşeyi anlatacam bakalım nolacakYeni mail adresi gerekiyor galiba...burdan çıkış yap...yeni üye olmak istiyorum a tıkla...hiç yapmadım ama öyledir herhalde...
Uzun süre konu açma bulur yine...
Sabah ilk sen geldin aklıma..nasılsın ?
Inşallah oğlum eşini bu duruma getirmez inşallah benden çok ailesine bağlı olurda ne böyle mutsuz olur nede böyle mutsuz ederSabah sabah eski konularını okudum...
Her konun " şimdi oğlumu da aldım,kendimi odaya kilitledim.çok ağlıyorum keşke ölsem de kurtulsam" la bitiyor...
Bu adamla hayat geçmez...çocuğa kötü örnek oluyorsunuz hem eşin hem sen...yıllar sonra oğlundan kıymet göreceksin anam da anam diye ama bu sefer kendini odaya kilitleyip keşke ölsem diyen bir gelinin olacak malesef
Annene sakın birşey anlatma şimdi birkaç gün geçsin durumunuzda düzelme olmazsa anlatirsinÇok kötüyüm ağlamaktan gözlerim acıyo gece ayrı odaya gidip yattı bende oğlumu yanıma alıp uyudum. İçimde çok kötü bir acı var annemi arayıp herşeyi anlatacam bakalım nolacak
Yok bizim durum düzelmez en azından an em bana bi akıl verir dün demiştim kk da konularımı okumuş diye çok kızdı bana şimdi bunları duyunca daha çok kızacak ama anlatmam gerek en azından bişey olursa bilsinAnnene sakın birşey anlatma şimdi birkaç gün geçsin durumunuzda düzelme olmazsa anlatirsin
Annenle konusmadan once bi esinle konus ne yapmaniz gerektigi konusunda bi karar alinÇok kötüyüm ağlamaktan gözlerim acıyo gece ayrı odaya gidip yattı bende oğlumu yanıma alıp uyudum. İçimde çok kötü bir acı var annemi arayıp herşeyi anlatacam bakalım nolacak
evden kovulucak kadar ne yaptım diye düşünmeli insan ne dedim neyi nası yanlış söyledim diye bu konu bir erkek tarafındn acılmış olsaydı onada aynı şeyi söylyecektm .nasıl hicbir eş hakaret hak etmiyorsa eşlerinde annesi öyle yok öyle arkadan atıp tutmakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?