Eşim burdaki konularımı okumuş

Şuan çok üzgünsünüz ama her şeyden önce bir annesiniz.erkeklerde de evlatlarini düşünenler var ancak bu çok azınlıkta bir sayı. eşiniz bencilce suan sizi suçluyor ama siz çocuğunuz için kendi moralinizi yüksek tutun.bebek de olsalar onlar her şeyi hissediyor.

orası ikinizin de evi kovmak falan çok ergence davranışlar. aklinca sizi sindirip annesini savunacak. Şu saatten sonra iyi kötü hiç bir şey demeyin. Karda kışta çocukla yollara düşüp ailenizin yanına gidecek değilsiniz. oyle boşanmaya falan da cesaret edemez.boyle ana kuzusu adamlar ne anneden ne eşten vazgecebiliyor.sadece eşlerini psikolojik olarak çökertiyorlar.yaptiklari sadece bu.

Bence burda derdini paylaşım yapman dünyanın sonu değil , sonuçta kimse sizi tanımıyor.Üstelik sizi üzen şahısların yüzünden zaten buraya yazmışsın ne yapabilirim vs diye, burada bayanların aşağı yukarı konuları aynı yani tek siz yaşamıyorsunuz bu problemleri . Nice bayanlarımızın maalesef anlatılmayan ne acıları vardır . Şayet eşiniz seninle geçinmeye gönlü yoksa zaten eften püften bahane bulur , huzurunuzu her zaman bozar. Senin kıymetini bilmeyen insanlar için üzülme , seni seven her halinle sevsin ! Allah yar ve yardımcın olsun canım amin

Basima gelmesinden korktugum seylerde biri bide ben onun teliyle giriyorum off konulari gorse olay cikar heleki sirf onu hakaret yagmuruna tuttugum konu var sinir animda acmistim admin sil nolur yaaa su konuyu

Yeni mail adresi gerekiyor galiba...burdan çıkış yap...yeni üye olmak istiyorum a tıkla...hiç yapmadım ama öyledir herhalde...
Uzun süre konu açma bulur yine...
Sabah ilk sen geldin aklıma..nasılsın ?

evet arkadasim size katiliyorum ben de sizinkine benzer bir yorum yazmistim.
Hani ozel diyorlar ya onlarin hakkinda da yazdiklariniz da onlarin ozeli dedigim gibi arkadasin yazdiklarini bilmiyrm ama yatak odasina iliskilerine kadar anlatanlar bile var.
Haa sizdeki bu astigim astik kestigim kestik davranisi da ayrica yadsidim dogrusu...
Dogruyu soylemek haktir ama her dogruyu soylemek bizim hakkimiz degildir...

Bak gördün mü sıkıya gelince, diş gösterince nasıl geri basıyor?
Kesin buradaki yorumları da okumuştur.

Az bile söylemişsin bence. 'Bugün buradayım' diyorsa 'istediğin zaman istediğin yerde olamazsın otel değil burası' diye de eklemen lazımdı.

Bu kangren olan meseleleri bu olayla çözdün çözdün sonra daha zor olur. Bence fırsatı değerlendir derim ben.

Anladığım kadarıyla gece büyük bir kavga olmuş. Kavga esnasında insanlar sinirle herşeyi soyleyebiliyor.sizin sakin olmanız gerek.kendinizi tabiki ezdirmeyin ama ezdirmemek demek karşı tarafa hakaret etmek diil.boşanma lafı ediyorsa boşanmaktan korkmadiginizi belli edin.evden git diyorsa ben gitmem sen git diyin.farkında değilsin ama annen beni çok kırıyor diyin.annesi konusunda başka da birşey demeyin.kırgınlık kelimesi karşı tarafı yumuşatır. Ama lütfen sakin olun siz de Eşiniz de şuan çok sinirlisiniz.sakinleşince olaylara farklı bakacaksınız.
Biz esimle birbirimizi çok seviyoruz normalde çok da iyi anlasiyoruz ama ikimiz de sinirli ve inatciyiz kavga ettiğimizde çok büyüyor sonu aynı böyle boşanma laflarina keşke evlenmeseydimlere gidiyor.ben üstüne gittikçe olay büyüyor. Aslında ikimiz de boşanmak falan istemiyoruz.sizin esinizin de istediğini sanmıyorum lütfen ustune gitmeyin

Sabah sabah eski konularını okudum...
Her konun " şimdi oğlumu da aldım,kendimi odaya kilitledim.çok ağlıyorum keşke ölsem de kurtulsam" la bitiyor...
Bu adamla hayat geçmez...çocuğa kötü örnek oluyorsunuz hem eşin hem sen...yıllar sonra oğlundan kıymet göreceksin anam da anam diye ama bu sefer kendini odaya kilitleyip keşke ölsem diyen bir gelinin olacak malesef

Yeni mail adresi gerekiyor galiba...burdan çıkış yap...yeni üye olmak istiyorum a tıkla...hiç yapmadım ama öyledir herhalde...
Uzun süre konu açma bulur yine...
Sabah ilk sen geldin aklıma..nasılsın ?
Çok kötüyüm ağlamaktan gözlerim acıyo gece ayrı odaya gidip yattı bende oğlumu yanıma alıp uyudum. İçimde çok kötü bir acı var annemi arayıp herşeyi anlatacam bakalım nolacak

Inşallah oğlum eşini bu duruma getirmez inşallah benden çok ailesine bağlı olurda ne böyle mutsuz olur nede böyle mutsuz eder

Çok kötüyüm ağlamaktan gözlerim acıyo gece ayrı odaya gidip yattı bende oğlumu yanıma alıp uyudum. İçimde çok kötü bir acı var annemi arayıp herşeyi anlatacam bakalım nolacak
Annene sakın birşey anlatma şimdi birkaç gün geçsin durumunuzda düzelme olmazsa anlatirsin

Annene sakın birşey anlatma şimdi birkaç gün geçsin durumunuzda düzelme olmazsa anlatirsin
Yok bizim durum düzelmez en azından an em bana bi akıl verir dün demiştim kk da konularımı okumuş diye çok kızdı bana şimdi bunları duyunca daha çok kızacak ama anlatmam gerek en azından bişey olursa bilsin

Ne demek evden kovulacak kadar ne yaptım diye düşünmek. Biz burda kadın kkadına dert paylaşıyoruz.
sizin kv melek mi?? ya da öldü mü?
Konu Sahibi de derdini paylasmis hepimizin yaptığı gibi ne var bunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…