Eşim burdaki konularımı okumuş

Annenle konusmadan once bi esinle konus ne yapmaniz gerektigi konusunda bi karar alin
Onunla tek kelime edecek gücüm yok karşısına çıkıp ağzımı bile açamam tiksiniyorum ondan. Zaten gidip bişey dediğimde durup iğrenç iğrenç yüzüme bakıyo boşanalım demeye cesaret edemiyo bunu yapmamı benden bekliyo bende bunu yapmak istemiyorum açıkcası baba evinede dönmek istemiyorum arada kaldım off çok çaresizim

Kizlar dedigim gibi kocayi kovmak isin cozumu onlarda bzim dustugmuz duruma dusuyo erkk olduklari halde ailelerine utaniyolr hic biyerede gidemiyolar. Zaten sinirle oldugu icin hersey bu noktaya geliyo sinir gecunce pismanliklar oluyo ben bunu biliyorum sureklide oluyo yani :) en komik olanda ananin yanina git diye kovuym gitmiyo tabi ondan sonrada surekli laf sokuym gurursuz gitmedin diye

Offf çok üzüldüm. Valla bende kv ye saydırdım. Okusa benim kocam, biz de çok kötü oluruz.

Sen boşanma konusunda kesin kararlı misin bence değilsindir.o yüzden annene şuan birşey anlatma siz duzelirsiniz sen yaptıklarını Unutursun ama annen asla unutmaz eşinden nefret eder.dedim ya biz de çok boşanma lafları ettik hepsinde hemen annemi arasaydim ohooo.o kavgalari bilse ben istemesem de annem beni bosatirdi :) halbuki normal zamanlarda sevgi pitircigi gibiyiz :)

Yüzünede söylüyorum adam kabul edemiyor bi türlü nasıl benim annemi sevmezsin diyo az önce yüzüne baka baka dedim sen gerizekalısın gerizekalı olmasaydın sırf anneni sevmedim diye bizi bu hale getirmezdin

Siz eşinizi ve evliliğinizi çoktan gözden çıkarmışsınız.

Elbette eşinizin yaptıklarına hak vermiyorum ancak şu konuda sizin yazdıklarınızı eşiniz okusunda intikamımı biraz da böyle alayım der gibisiniz.

Çok hakaret ediyorsunuz eşinize, yapmayın, inanın çok çok büyütülecek bir mesele değil. Ancak sizin birikmişleriniz var, ondan böyle davranıyor olabilirsiniz.

İkinizin tepkisi de abartılı olmuş.Sen afedersin or...uluk mu yaptın da bunun için seni kovuyor.Dün de yazmıştım ,inatlaşarak,diklenerek kendini haklı gösteremezsin diye.Sakin ol,kırılmış annesine yazdığından dolayı.Belki bizimde eşimiz bir sitede annemizden nefret ettiğini söylese eşimiz,bizim de zorumuza gider.Şu an akşamki kavganın etkisiyle mantıklı düşünemez eşin.Gündüz tek kalma evde.Yakın bir arkadaş olur,komşu olur kafanı dağıt,ama olanlardan bahsetme.Eşine de mesaj atabilirsin.Nasıl ki o sana kırıldıysa ,senin de Ona kırıldığını,yüz kızartacak birşey yapmadığını,sinir halinde rahatlamak amacıyla o yazıları yazdığını anlat.Tek suçum bu,eğer ki bu yüzden benden ayrılacaksan ayrılalım de,ama sen nasıl annene değer veriyorsan,annen için üzülüyorsan,aynı şekilde sende oğlumu akşamdan beri üzüyorsun,Onun annesine değer vermiyorsun,kv nasıl senin annense,bende oğlunun annesiyim.Bana da aynı şekilde değer vermeni isterdim yaz.Allah yardımcın olsun.

@şekerlileblebitozu & Karsiliksiz sevgi kocaları. İkinizin de eşlerinin konularını biliyorum. Ne biçim adamsınız. @şekerlileblebitozu nun kocası sen karının lohusa hali ile ailenin ona bur geçmiş olsun denemesini karına yapılan saygısızlık mı sanıyorsun. Çocuğu sen mi anan mı doğurduda sizi arayıp eşine slm yolluyorlar. Buna ilk senin tepki vermen gerekirdi. Burda kadın dedikodusu dunleyecegine git karını savun.

Karsiliksiz sevgi ın kocası. Yahu su teyzelerin de anne nde fenalık geçirtti bize. Senin hadsiz teyzelerin kimki karının basortusunu açıp kulağına saçına bakıyor. Dişine de baksalardi bari. Senin gibi pasif adamların karıları mağruz kalıyor böyle şeylere. Geç değil karısına sahip çıkmak erkekliğin sanından dır.

Efendi olun adam olun laaayyyynnn terk edin burayı. Burda bari yaşam alanı bırakın.

Bey sende buralardaysan bak çık git rezil etme kendini. Ananı sevmiyorum sende biliyorsun. Burda işim ne zaten annene aşkımı ilan edecek değilim herhalde.

Durumu ailene yansitma bence ama bence senn dedign gibi nefretle bakuyosa bu annesiyle alakali degil bence cnm genelde erkklr annesiyle karisi arasinda kalir bitaraf olmalr en azindan ben oyle biliym kendimdn ve cevremden baska bikadinmi var acaba annesini bahane ediyor tartismalarda sonucta burya yazdigin msj gorse nolckki aekadaslik sitesi degilyaa adi ustunde kk dertlesiyoz yani kimse kimseyi tanimiyor

burası benim evim sen defolup gideceksin, seninde bildiğin konular niye bu kadar tepki veriyorsun, bunların olmasına erkek olupta fırsat vermeseydin de sen baskın çıksana yaaaa

Cikomm son yazdığına koptumBeylerrr siz nasil esinizin babasina abisine bayilmiyorsaniz. Eşlerinizde sizin annennize kizkardesinize bayilmak zorunda degil. Annenizin kardeşiniz karsisindaki kadini, esinizi yani; hizmetçi olarak gormeyip insan gibi davranirsa esleriniz annenizi de kardesinizi sever. Merak etmeyin hic. Bir deeee su forumda basbasa birakin bizi ya lutfennnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…