- 21 Ağustos 2015
- 5.728
- 10.317
- 198
- Konu Sahibi Karsiliksiz sevgi
-
Onunla tek kelime edecek gücüm yok karşısına çıkıp ağzımı bile açamam tiksiniyorum ondan. Zaten gidip bişey dediğimde durup iğrenç iğrenç yüzüme bakıyo boşanalım demeye cesaret edemiyo bunu yapmamı benden bekliyo bende bunu yapmak istemiyorum açıkcası baba evinede dönmek istemiyorum arada kaldım off çok çaresizimAnnenle konusmadan once bi esinle konus ne yapmaniz gerektigi konusunda bi karar alin
Offf çok üzüldüm. Valla bende kv ye saydırdım. Okusa benim kocam, biz de çok kötü oluruz.Onunla tek kelime edecek gücüm yok karşısına çıkıp ağzımı bile açamam tiksiniyorum ondan. Zaten gidip bişey dediğimde durup iğrenç iğrenç yüzüme bakıyo boşanalım demeye cesaret edemiyo bunu yapmamı benden bekliyo bende bunu yapmak istemiyorum açıkcası baba evinede dönmek istemiyorum arada kaldım off çok çaresizim
bence de canim...annene yansitmadan once esinle ko us derim benAnnenle konusmadan once bi esinle konus ne yapmaniz gerektigi konusunda bi karar alin
Önlemini al sakın okutmaOfff çok üzüldüm. Valla bende kv ye saydırdım. Okusa benim kocam, biz de çok kötü oluruz.
Hayır beni sevmiyo öyle bi bakıyo ki bana insan düşmanına böyle nefretle bakmazEsin seni seviyor mu hislerin ne diyor bosanmayi falan dusundugunu nerden anladin
Benim eşim telime hiç dokunmaz ama ne yalan diyeyim senin durumunu okuyunca tırstım. Hatta şifresi hep açık benim hesabın. Yok önlem şart. Allah sana kuvvet versin kardeş zor durum.Önlemini al sakın okutma
Sen boşanma konusunda kesin kararlı misin bence değilsindir.o yüzden annene şuan birşey anlatma siz duzelirsiniz sen yaptıklarını Unutursun ama annen asla unutmaz eşinden nefret eder.dedim ya biz de çok boşanma lafları ettik hepsinde hemen annemi arasaydim ohooo.o kavgalari bilse ben istemesem de annem beni bosatirdi :) halbuki normal zamanlarda sevgi pitircigi gibiyiz :)Yok bizim durum düzelmez en azından an em bana bi akıl verir dün demiştim kk da konularımı okumuş diye çok kızdı bana şimdi bunları duyunca daha çok kızacak ama anlatmam gerek en azından bişey olursa bilsin
Canim ben simdiki zamanindan bahsetmiyom genel anlamda diyom iyi oldugunuz zamanlarda benim esimde bana kizgin oldugu zamanlarda oyle bakar anlarim kizdigi icin o hala annemi nasil sevmez derdindedirHayır beni sevmiyo öyle bi bakıyo ki bana insan düşmanına böyle nefretle bakmaz
Yüzünede söylüyorum adam kabul edemiyor bi türlü nasıl benim annemi sevmezsin diyo az önce yüzüne baka baka dedim sen gerizekalısın gerizekalı olmasaydın sırf anneni sevmedim diye bizi bu hale getirmezdin
Cikomm@şekerlileblebitozu &Karsiliksiz sevgi kocaları. İkinizin de eşlerinin konularını biliyorum. Ne biçim adamsınız. @şekerlileblebitozu nun kocası sen karının lohusa hali ile ailenin ona bur geçmiş olsun denemesini karına yapılan saygısızlık mı sanıyorsun. Çocuğu sen mi anan mı doğurduda sizi arayıp eşine slm yolluyorlar. Buna ilk senin tepki vermen gerekirdi. Burda kadın dedikodusu dunleyecegine git karını savun.
Karsiliksiz sevgi ın kocası. Yahu su teyzelerin de anne nde fenalık geçirtti bize. Senin hadsiz teyzelerin kimki karının basortusunu açıp kulağına saçına bakıyor. Dişine de baksalardi bari. Senin gibi pasif adamların karıları mağruz kalıyor böyle şeylere. Geç değil karısına sahip çıkmak erkekliğin sanından dır.
Efendi olun adam olun laaayyyynnn terk edin burayı. Burda bari yaşam alanı bırakın.
Bey sende buralardaysan bak çık git rezil etme kendini. Ananı sevmiyorum sende biliyorsun. Burda işim ne zaten annene aşkımı ilan edecek değilim herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?