Eşim burdaki konularımı okumuş

Annesini sevmek zorunda değilsin ki, etrafındakilere söylesen kv den nefret ediyorum diye çok daha mı iyiymiş?

Hem bu erkekler ne sanıyorlar ya, onlarla evleniyoruz diye ailelerine de ölüp bitip bayılacak mıyız? SAygısızlık yapmadığımız sürece neden sorun oluyor ki anlamıyorum? Konu sahibinin kv sini bilmiyorum ama demek ki kendini sevdirememiş. Kimse kimse için durduk yere nefret ediyorum demez. Dış ses olarak bunu derim. Umarım eşin burada yazılanları da okur.

Ayyy gelişmeleri okudum çok uyuz oldum
Sende erkek misin be enişte bozuntusu
Sinirliysen defol kendin git hava al, kulaklarından ve burnundan çıkan dumanları yellendir öyle gel
Öz evladını karısını evden kovana erkek demem ben
Yürü git annenin eteğinin dibine sen önce
Annen ne senin ilah mı ? Herkes senin gibi kayıtsız şartsız tapacak mı ? Beyni olmayan bariz belli de neyse..

Konu sahibi Karsiliksiz sevgi dik dur
Adam suç bastırıyor
Senin telefonunu kurcalayıp kadınlar arası bir foruma sızmış
Utanmadan üste mi çıkıyor
Yok onun hesaplarına baksan da kayınvalideye tek laf etmemişmiş , yok git bi de facebookta durum yap kayınvalide ile ilgili
Cidden evlenmeden önce sağlık raporu gibi IQ testi de şart koşulsun

Malesef insanlar bencil .Böyle şeyler artık çok üzüyor beni . Bir arkadaşım yapmıştı bana aynısını onunla paylaşmadığım bir konu var mı diye . Şu koskoca dünyada insanlar yüzünden sıkışıp kalırken kimi zaman . Önemseyip buraya konu yaptığımız insanlarda bunu yaparsa ne olacak ben bilmiyorum . Kendimize ayırdığımız şu küçücük sanal dünyayı bile çok görüyorlar . Her zaman onların istediği gibi onların gözünün önünde ve onların fikirleriyle yaşamalıyız .Çok ama çok acı.

Çok kötüyüm ağlamaktan gözlerim acıyo gece ayrı odaya gidip yattı bende oğlumu yanıma alıp uyudum. İçimde çok kötü bir acı var annemi arayıp herşeyi anlatacam bakalım nolacak
Ara tabi aramadığın kabahat....benim yavrum böyle ağlayarak beni arayacak ha! 20 çocuğu olsa alırım yavrumu kanatlarımın altına...bi damla gözyaşına dünyayı yıkarım yeter ki gel desin...
Çözülecek bişey varsa oturup çözersiniz beraber...eşinin biraz gözdağına ihtiyacı var...kimse ağaç kovuğundan çıkmadı...senin de annen var...sanki onlar bizim annelerimize bayılıyor...

Biraz daha iyi misin Karsiliksiz sevgi
Abuk subuk düşüncelerden vazgeç
Herşey eş demek değil ama senin canından bir parça var artık evladın var
Onu düşün güçlü ol
Eşine de zaten geç te olsa demen gerekeni dmeişsin
Yiyosa o gitsin
Annene anlatma, kendi aranızda halletmeye bakın
Her olanı annene bildirme, telefonumu karıştırmış bile demişsin
Artık sende bir annesin, kendi işini kendin gör
Çaışmıyorsan işe gir, hayatta ayakların yere hep sağlam bassın
Erkek mi ? Seni mutlu ediyorsa hayatına eşlik edebilir

konu sahibi, eşinin eline koz geçti şu an
bunu da en ileri şekilde senin aleyhine kullanıyor. aklı sıra seni cezalandıracak sen ondan özür dileyeceksin, gönlünü kazanmaya uğraşacaksın.
bence ağlayıp onun yanında daha fazla kendini küçük düşürme.
konusu açılırsa burada yazdıklarının da arkasında durmalısın ki o da nasıl bir koca olduğunu anlasın.

Beni gözünde bitirdi adam ben artık bütün sorunlar bitti derken senin içinde ne fırtınalar kopuyomuş sen iyi değilsin oğlum için bu evde kalacaksın falan dedi. Çok kötüyüm dünyam kararmış gibi hissediyorum

bak cnm bence bu adam bunlari bahane ediyor yaptignda ne var sanki aldattinmida abartiyor . Baska bi kadinmi var acaba bukadar abartmasi normal degil her erkk bikiyo yani karilarinn annelerine bayilmadogini

restini cek abartmasın olayı abartıosa da lafını sok ve umrunda olmadıgını göster böyle aglayıp sızladıkca daha cok üstüne gelcek ve gözünden düşceksin.. biraz stratejik davran su saatten sonra yok annesi hep melek sen seytan kalırsın

dünya nın kararmasına gerek yok madem oglun için o zaman eşinle beraber olma kendin ve oglun için yaşa ben 1 yıl öncesine kadar hep alttan alan susan ilk adımı atan dım artık heleki 7 8 aydır hiç kasmıyorum kendimi dün mesela kızkardeşim saçını boyuyordu bende boyattım hemde ilkkez eşim boyayı sevmez hiç yakışmamış dedi bende kendim için boyadım dedim kendini rahatlat sen günlük işinle evinle çocugunla ilgilen mecbur kalmadıkça cevap verme senin için değil oğlum için burdayım de bişey talep ettiğinde sakin ol sakın zayıf görünme

Konularınızı bilmiyorum . İstanbulun fethi ile olan dışındakileri yani . Bugüne kadar konu açmadım . Eşiniz görmüş konularınızı ben geçenlerde cepten bakıyordum . Açık bırakmışım bırakabilirim de sonuçta telefon benim abim gelmiş elinde benim telefon oturmuş okuyor . Sizin burada kullandığınız ismi bilmese bile hikayeyi olduğu gibi anlatınca ya da bir arkadaşı ona anlatsa ya da hikayenin içindeki birine anlatılsa kv . vs . yine bu benim denir yani . Eğer eşinize hakaret ettiyseniz ya da kv vs . eşinize bir özür borçlusunuz diye düşünüyorum .

Ağlama üzülme. Eğer annesine o kadar değer veriyorsa eşine de değer verecek. Şunu bilmesi lazım erkekleri doğurup büyüten biz kadinlar iz. Cennet annelerin ayakları altındadır diye söz vardır. Peygamber efendimiz eşini hep el üstünde tutmuştur.

canım o dediğin şey sadece kendi anneleri için geçerli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…