- 20 Mayıs 2013
- 30.143
- 19.954
- 248
- Konu Sahibi Karsiliksiz sevgi
-
Bende 58 kiloyum ki o doğumdan sonraki fotoda, hepi topu 7 kilo azmetsen verirsin, Allah sağlığımızdan etmesin yeterŞaka canım ne atlaması :) hep 65 kiloyum ne yapsam veremiyorum 2 çocukla yine aynı kilo off
Kilonu yazınca bende diğer konuya yazdın sandımBende 58 kiloyum ki o doğumdan sonraki fotoda, hepi topu 7 kilo azmetsen verirsin, Allah sağlığımızdan etmesin yeter
Onunla tek kelime edecek gücüm yok karşısına çıkıp ağzımı bile açamam tiksiniyorum ondan. Zaten gidip bişey dediğimde durup iğrenç iğrenç yüzüme bakıyo boşanalım demeye cesaret edemiyo bunu yapmamı benden bekliyo bende bunu yapmak istemiyorum açıkcası baba evinede dönmek istemiyorum arada kaldım off çok çaresizim
Hayır beni sevmiyo öyle bi bakıyo ki bana insan düşmanına böyle nefretle bakmaz
Ara tabi aramadığın kabahat....benim yavrum böyle ağlayarak beni arayacak ha! 20 çocuğu olsa alırım yavrumu kanatlarımın altına...bi damla gözyaşına dünyayı yıkarım yeter ki gel desin...Çok kötüyüm ağlamaktan gözlerim acıyo gece ayrı odaya gidip yattı bende oğlumu yanıma alıp uyudum. İçimde çok kötü bir acı var annemi arayıp herşeyi anlatacam bakalım nolacak
bak cnm bence bu adam bunlari bahane ediyor yaptignda ne var sanki aldattinmida abartiyor . Baska bi kadinmi var acaba bukadar abartmasi normal degil her erkk bikiyo yani karilarinn annelerine bayilmadoginiBeni gözünde bitirdi adam ben artık bütün sorunlar bitti derken senin içinde ne fırtınalar kopuyomuş sen iyi değilsin oğlum için bu evde kalacaksın falan dedi. Çok kötüyüm dünyam kararmış gibi hissediyorum
Beni gözünde bitirdi adam ben artık bütün sorunlar bitti derken senin içinde ne fırtınalar kopuyomuş sen iyi değilsin oğlum için bu evde kalacaksın falan dedi. Çok kötüyüm dünyam kararmış gibi hissediyorum
restini cek abartmasın olayı abartıosa da lafını sok ve umrunda olmadıgını göster böyle aglayıp sızladıkca daha cok üstüne gelcek ve gözünden düşceksin.. biraz stratejik davran su saatten sonra yok annesi hep melek sen seytan kalırsınBeni gözünde bitirdi adam ben artık bütün sorunlar bitti derken senin içinde ne fırtınalar kopuyomuş sen iyi değilsin oğlum için bu evde kalacaksın falan dedi. Çok kötüyüm dünyam kararmış gibi hissediyorum
dünya nın kararmasına gerek yok madem oglun için o zaman eşinle beraber olma kendin ve oglun için yaşa ben 1 yıl öncesine kadar hep alttan alan susan ilk adımı atan dım artık heleki 7 8 aydır hiç kasmıyorum kendimi dün mesela kızkardeşim saçını boyuyordu bende boyattım hemde ilkkez eşim boyayı sevmez hiç yakışmamış dedi bende kendim için boyadım dedim kendini rahatlat sen günlük işinle evinle çocugunla ilgilen mecbur kalmadıkça cevap verme senin için değil oğlum için burdayım de bişey talep ettiğinde sakin ol sakın zayıf görünmeBeni gözünde bitirdi adam ben artık bütün sorunlar bitti derken senin içinde ne fırtınalar kopuyomuş sen iyi değilsin oğlum için bu evde kalacaksın falan dedi. Çok kötüyüm dünyam kararmış gibi hissediyorum
Zaten öyle oldum gözünderestini cek abartmasın olayı abartıosa da lafını sok ve umrunda olmadıgını göster böyle aglayıp sızladıkca daha cok üstüne gelcek ve gözünden düşceksin.. biraz stratejik davran su saatten sonra yok annesi hep melek sen seytan kalırsın
canım o dediğin şey sadece kendi anneleri için geçerliAğlama üzülme. Eğer annesine o kadar değer veriyorsa eşine de değer verecek. Şunu bilmesi lazım erkekleri doğurup büyüten biz kadinlar iz. Cennet annelerin ayakları altındadır diye söz vardır. Peygamber efendimiz eşini hep el üstünde tutmuştur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?