Eşim burdaki konularımı okumuş

Ya benim anlamadığım, burası Kadınlar Kulübü, Sevgili yada arkadaş bulma sitesi değilki..
Kadınlar bir araya gelince erkek muhabbeti yapmaz, ne giyeyim, ne pişireyim, sen olsan ne yapardın, saç, makyaj, kv, görümce muhabbeti yapar..
Kv yi seviyorum yazsaydın, yada kocamın şu davranışı yanlış yerine hatalarıyla günahlarıyla çook seviyorum desen, ohoo canım karıcığım diyecek..
Burada yazılanları okumak, aslında senin sınırlarını ihlal etmek ve burada başka kadın niklerinin özeline senin gözünün içine bakarak saldırmak..
Eşin çok ayıp etmiş.
Sen onun telefonunu kafana göre kurcalıyormusun? Yada kurcalasan bile o ne bu ne gibi sorular soruyormusun.. ?
Sonuçta sen buraya çözüm arayışına girmişsin sıkıntıların yüzünden, bu şekilde anlar umarım..
Keşke bazı şeyleri yüzüne başta söyleseydin, enazından trip atamazdı şimdi. Gerçi yüzüne söylenecek adam olsa buraya yazmazdın.

canım o dediğin şey sadece kendi anneleri için geçerli
Annelerini sevdiği kadar eslerinide sevecekler. Anneleri bugün var yarın yok. Çocuklarımıza desen onlarda başka yerlere gidecek en sonda evde kim kalacak karı koca. Tek kalacaklar hastalandiginda kim başında ol ucak karısı ol ucak başında. Hayat hep bu şekilde olmuştur.

İşte bunu anlamiyorlar ama :-(

iyi diyosun hoş diyosunda acaba kaç erkek bunun farkında zaten bi farkına varsalar bu gerçeklerin sorun kalmıycakta işte kalın kafaları almıyo

Ben derdini paylasmasina birsey demedim.ben evli bile degilim.. Derdine sacma spaan cozumler bulmanin manasi yok

Napıcam ben ya eşim artık asla ama asla bana inanöaz hep annesinin tarafını tutar bana deli muamelesi yapıyor adam sen iyi değilsin psikolojin bozuk ondan annemi sevmiyon diyo. Asıl sensin psikolojisi bozuk olan o yüzden annem annem diye tutturuyosun diyorum hıhı tabi diyo allahım çıldıracam ailecek bana deli psikolojisi bozuk muamelesi yapıyolar psikolojik olarak çökertmeye çalışıyorlar beni bu gidişle gerçekten kafayı yiyecem az önce babam geldi bana yemek bal getirmiş adam yazık bide damat nedde yemeğe gelöedimi diye soruyor hiç bişey anlatmadım adama zaten hasta offf ne yapacam ben ya

usagi91, post: 45118531, member: 720703"]iyi diyosun hoş diyosunda acaba kaç erkek bunun farkında zaten bi farkına varsalar bu gerçeklerin sorun kalmıycakta işte kalın kafaları almıyo[/QUOTE]
Islerine Gelmiyor ki anlasinlar. Anlıyorlar ama geç anlıyorlar.

amann bas tekmeyi çek çek nereye kadar

Bence hic takilma bu konuyu bildik tanidik insanlar yerine bilmeyen insamlarla konusmak beni rahatlatiyor de... o konuyu acmadan acma ve actiginda da yaptigin normal biseymis gibi sakince anlat ki zaten yaptigin zaten normal bisey. Haa kv. Kiz kardesinle konusup kotulemissin ha bilmedigin bi.kac bayanla aradaki fark ne bnce hic,..

hiçbişey söyleme konuyu açma hatta deliliğe vur

Sen önce bi sakinleşsene ya ..
Adama sürekli annen böyle annen şöyle dersen adamda sana inanmaz tabi.
Bende kayınvalidemle çok sorunlar atlatttım bir günden bir güne eşime demedım annen şöyle böyle diye ama eşim gayte iyi bilir annesınden nefret ettiğimi.
Bence sen bi yardım al canım.
Meşguliyet bul kendıne . Evde sürekli kayınvalidenı düşündüğünden sürekli bişeyler üretiyorsun belli ki.
Bu hareketlerınle bak adamıda bunaltmıssın.
Eğer yapamıcak gibiysen bitir bu evliliği ..
Eşin bence dışarı yönelmiştir ..
Hakkınızda hayırlısı...

Hee tabı hemen saldırı ya geçmeyın . Bende eşinin buraya girip konuları okumasını tasvip etmiyorum. Eşini haklıda bulmuyorum . Sadece onuda anlamaya çalışıyorum.
Sürekli sorun yaratan bi eşşim olsa bende bunalırdım sanırdım..

Ben eşimle anne mevzusunu kapatalı aylar olmuştu ağzımı açıp tek kelime dahi etmedim sadexe burada paylaşıyordum eşimde annesini sevmediğimi gayette biliyodu ama kabul edemiyor annemi seveceksin diyo başkada bişey demiyo adam. Ben o kadını sevmek zorunda değilim saygı duymak zorundayım ama asla sevmek zorunda değilim. Eşimin dediği şu ben artık konular kapanınca annemi sebmeye başladığını sanmıştım ama içinde ne fırtınalar kopuyomuş hala aynı şeyleri hissediyomuşsun değişmemişsin diyo evet değişmedim anneni sevmicem ama ona saygı duyacam ki duyuyorumda en ufak bi yanlışım oldumu ailene sana bırakda içimdeki duygularda bana kaldın onlarada mı hükmedeceksin dedim yok illa annemi seveceksin diyo çıldıracam ben ömrümde böyle bi adam görmedim

Bu evlilik böyle sürmez biliyorsun değil mi? Ayrılsan ailen arkanda olurmu?

bir cinnet herşeyi çözer
madem delisin bir gün cam çerçeve indirsene,veya kv yi bıçaklasan veya eşin uyurken şeyini kes, ne bileyim hani delilere ait şeyler yap ta dene bakalım.
işin şakası bir yana madem deli muamelesi yapıyor sende bunu biraz kullan

Ailem arkamda olur ama böyle bir sürece girersek ailem çok zor bir durumda kalır ki ben kucağımda bir bebekle baba evine dönmek istemiyorum en azından para kazanacak durumda olmalıyım
Bebeğine annen bakar sende çalışırsın.
En doğru kararı sen verırsın. Hakkında hayırlısı. Mutlu olam dileğiyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…