- 19 Ocak 2016
- 1.387
- 1.389
- 83
- Konu Sahibi Karsiliksiz sevgi
-
İsit inada bindirmiş siz sevmiyorum dedikce sizi suçluyor seveceksin diyor annesinin size yaptıklarını düşünmüyor kafasında sadece sizin olumsuz duygunuz var neden farklı şekilde konusmuyorsunuz sevmiyorum kelimesini kullanmayın bir kereKaçtane kadın var bırda allah aşkına kaç tanezin eşi benim ki gibi yapıyo annemi illa seveceksinde seveceksin diye tutturuyo
Islerine Gelmiyor ki anlasinlar. Anlıyorlar ama geç anlıyorlar.[/QUOTE]usagi91, post: 45118531, member: 720703"]iyi diyosun hoş diyosunda acaba kaç erkek bunun farkındazaten bi farkına varsalar bu gerçeklerin sorun kalmıycakta işte kalın kafaları almıyo
doğru söze ne denirsadece k.valide konuna mı takılmış oysa ki kendisi ile ilgili seni sevmediğini,değer vermediğini,eve geç geldiğini söylediğin onlarca konun var asıl bunlara takılıp ben ne hödük bir adamım diye düşünmesi gerekirdi.
Alıncada eski konularına devam edemiyordun herhalde.Bari profiline gir,gizlilik ayarlarından mesajlarımı sadece üye olanlar görebilir var,öyle değilse öyle yap,en azından diğer konularını okuyamaz,tabii okumadıysa.İkinci üyeliği nasıl alacam bilmiyorum
Diğer üyenin konusunda bir şey mi oldu?@şekerlileblebitozu &Karsiliksiz sevgi kocaları. İkinizin de eşlerinin konularını biliyorum. Ne biçim adamsınız. @şekerlileblebitozu nun kocası sen karının lohusa hali ile ailenin ona bur geçmiş olsun denemesini karına yapılan saygısızlık mı sanıyorsun. Çocuğu sen mi anan mı doğurduda sizi arayıp eşine slm yolluyorlar. Buna ilk senin tepki vermen gerekirdi. Burda kadın dedikodusu dunleyecegine git karını savun.
Karsiliksiz sevgi ın kocası. Yahu su teyzelerin de anne nde fenalık geçirtti bize. Senin hadsiz teyzelerin kimki karının basortusunu açıp kulağına saçına bakıyor. Dişine de baksalardi bari. Senin gibi pasif adamların karıları mağruz kalıyor böyle şeylere. Geç değil karısına sahip çıkmak erkekliğin sanından dır.
Efendi olun adam olun laaayyyynnn terk edin burayı. Burda bari yaşam alanı bırakın.
Bey sende buralardaysan bak çık git rezil etme kendini. Ananı sevmiyorum sende biliyorsun. Burda işim ne zaten annene aşkımı ilan edecek değilim herhalde.
Onunda nasıl yapıldığını bilmiyorumAlıncada eski konularına devam edemiyordun herhalde.Bari profiline gir,gizlilik ayarlarından mesajlarımı sadece üye olanlar görebilir var,öyle değilse öyle yap,en azından diğer konularını okuyamaz,tabii okumadıysa.
Eşi üyelik alıp konuya yorum yapmış yakalanmışDiğer üyenin konusunda bir şey mi oldu?
Bulamadım konuyu.
Silindi mi konu?Eşi üyelik alıp konuya yorum yapmış yakalanmış
ne yazdı acaba merak ettim yaEşi üyelik alıp konuya yorum yapmış yakalanmış
Sağ üst köşede soldan sırayla Bildirimler , Gelen Kutusu , Tek varlığım oğlum yazıyor ya,nickinize tıklayın,gizliliğe tıklayın,bilgilerden öğrenebilirsiniz,büyük ihtimalle üyeler görebilir yazıyordur ama ne olur ne olmaz bak istersenOnunda nasıl yapıldığını bilmiyorum
Kimler...Onunda nasıl yapıldığını bilmiyorum
o sadece profil mesajlarını gizliyor...malesef yazdıklarımız herkes tarafından görülüyorSağ üst köşede soldan sırayla Bildirimler , Gelen Kutusu , Tek varlığım oğlum yazıyor ya,nickinize tıklayın,gizliliğe tıklayın,bilgilerden öğrenebilirsiniz,büyük ihtimalle üyeler görebilir yazıyordur ama ne olur ne olmaz bak istersen
Konuya girilince okunurda,nickine tıklayıp mesajlarını öğrenmek isteyince yetkili değilsiniz,sadece üye olanlar görebilir yazar.o sadece profil mesajlarını gizliyor...malesef yazdıklarımız herkes tarafından görülüyor
sanki değil yaa...Konuya girilince okunurda,nickine tıklayıp mesajlarını öğrenmek isteyince yetkili değilsiniz,sadece üye olanlar görebilir yazar.
Üye değilken profiline girip ,özel bilgilerini öğrenemezsin ama,önceden öyleydi,daha önceleri üye olmadan önce bakmıştım,görememiştim ben,değiştiyse bilemem.sanki değil yaa...
ben banlıyken girip girip okuyorum çünkü ıncığı cıncığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?