Eşim burdaki konularımı okumuş

Kaçtane kadın var bırda allah aşkına kaç tanezin eşi benim ki gibi yapıyo annemi illa seveceksinde seveceksin diye tutturuyo
İsit inada bindirmiş siz sevmiyorum dedikce sizi suçluyor seveceksin diyor annesinin size yaptıklarını düşünmüyor kafasında sadece sizin olumsuz duygunuz var neden farklı şekilde konusmuyorsunuz sevmiyorum kelimesini kullanmayın bir kere

usagi91, post: 45118531, member: 720703"]iyi diyosun hoş diyosunda acaba kaç erkek bunun farkında zaten bi farkına varsalar bu gerçeklerin sorun kalmıycakta işte kalın kafaları almıyo
Islerine Gelmiyor ki anlasinlar. Anlıyorlar ama geç anlıyorlar.[/QUOTE]
aynen

Az önce annemle konuştum oda arkamda durmadı durduk yere niye yuvanı yıkacaksın dedi iki de bir boşanma lafını ne diye ağzına alıyosun dedi iyi bende senin evine gelmem alır çocuğumu çeker giderim sende arkamdan ağlarsın ama beni bulamazsın dedim. Yok işte boşansan o adam seni haksız çıkarır falan dedi çıkarsın nolacak dedim tabi sana hava hoş çocuğun var dedi daha fazla konuşmak istemedim kapattım telefonu dımdızlak ortada kaldım çok kötüyüm ben ya

doğru söze ne denir

Diğer üyenin konusunda bir şey mi oldu?
Bulamadım konuyu.

canım bence hiç dert etme savun kendini ama tabi telaşlanarak değil sakin bir sekılde senin telaşlandığını görürse ustune gelir. annene de hiç demeseydin keşke su an sende sağlıklı dusunemıyorsun hatta esınle bıle bu konuyu bı kac gun sonra konusun o sımdı kuruyor kafasında aksam soyle dıcem böyle dıcem dıye...

Onunda nasıl yapıldığını bilmiyorum
Sağ üst köşede soldan sırayla Bildirimler , Gelen Kutusu , Tek varlığım oğlum yazıyor ya,nickinize tıklayın,gizliliğe tıklayın,bilgilerden öğrenebilirsiniz,büyük ihtimalle üyeler görebilir yazıyordur ama ne olur ne olmaz bak istersen

Son düzenleme:
Onunda nasıl yapıldığını bilmiyorum
Kimler...
Kişisel Bilgilerinizi Düzenleyin
  • Profil sayfanızdaki detayları görebilir:
  • Profil sayfasındaki mesaj gönderilerini görebilir:
  • Haber beslemelerinizi görebilsin:

Sağ üstte nickine tıkla gizlilik var ona tıklayınca bu sayfa çıkar,profil sayfasındakş mesaj gönderilerini görebilir vardır,tüm ziyaretçileri asla işaretleme..Sadece izledklerimi tıklaman yeterli..

Eşinin okuduğunu bile bile niye hala bunları yazıyorsun? Yok annem ayrılma dedi, arkamda durmadı, ayrılırsam bizimkiler için kötü olur, çalışmıyorum ayrılamam, deliricem, of poff...! Ne yapıyosun allah aşkına? Eşinin gözüne soka soka ben zayıf bir kadınım, kendimi savunamam, köşede siner kalırım anca kafayı yerim diyecek kadar saf mısın, yoksa aklınca ( hiç de doğru olmayan bir yöntemle) eşine duygu sömürüsü yapıyorsun. Alacaksan sessizce al üyeliğini, yaz yorum istediğin insanlara özelden mesaj ben buyum şöyle böyle diye... Niye iyice öldüm bittimlere getirip adamı iyice soğutuyosun kendinden. Yaptıysan bişey ( ki ben önceki konularını hiç okumadım) arkasında durulacaksa dur dimdik, yok özür dilemen gerekiyosa dile özrünü ama ezilip büzülme yani. Ölmezsin de bitmezsin de. Ya sen ya o biriniz öbürünün lafına gelecek işte eninde sonunda. Şu anda şok yaşıyorsunuz karşılıklı. Biraz geçsin kabullenme başlayacak. Durulursunuz o zaman merak etme. Cahillik edip de kimseye anlatmayın kendi dertlerinizi.

o sadece profil mesajlarını gizliyor...malesef yazdıklarımız herkes tarafından görülüyor

Konuya girilince okunurda,nickine tıklayıp mesajlarını öğrenmek isteyince yetkili değilsiniz,sadece üye olanlar görebilir yazar.
sanki değil yaa...
ben banlıyken girip girip okuyorum çünkü ıncığı cıncığı

not: test edip onayladım,kabak gibi çıkıyo herşey

Eşinizle restleşmişsiniz artık...

Gerçekten sadece bu sebep varsa ayrılık noktasına nasıl geldiniz anlayamadım ben, yapmayın Allah aşkınıza, bir de çocuk var yani. Eşiniz de siz de çocuk gibi davranıyorsunuz.

Sakin olun, bu konuyu kapatın artık, konuşmayın. Normal hayatınıza dönün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…