- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.092
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi Karsiliksiz sevgi
-
Üye değilken profiline girip ,özel bilgilerini öğrenemezsin ama,önceden öyleydi,daha önceleri üye olmadan önce bakmıştım,görememiştim ben,değiştiyse bilemem.
O yanıma gelir sarılır bazende ben gidip ona sarılırım birbirimizden özür diler barışırızKarsiliksiz sevgi normalde eşinizle küstüğünüzde nasıl barışıyorsunuz?
O yanıma gelir sarılır bazende ben gidip ona sarılırım birbirimizden özür diler barışırız
Yani diyelim,deynepnazın tüm konularını araştır denilince,profilden mesajlarını tıklayınca açılıyor mu?Misafir olarakta girdiğin zaman açtığın konuları,mesajlarını görebiliyorsun..
Var ama en büyük problem kv.Tamam biraz bekleyin, birinizden biri gider sarılır öper barışırsınız. Ama bu şekilde konuşursanız inanın aradaki muhabbeti, saygıyı, sevgiyi bitirirsiniz. O da çok kötü bir şey...
Peki eşinizle kv dışında başka problemleriniz var mı?
Yani diyelim,deynepnazın tüm konularını araştır denilince,profilden mesajlarını tıklayınca açılıyor mu?
Üye olmadanda mı?Profile girip hakkında kısmı varya ona tıkla altta tüm mesajlar ve açtığın konulara tıklayınca çıkıyor herşey..
Üye olmadanda mı?
Kv ne anlayışlı ol falan gibi şeyler yazıp gulucuk atmış:)ne yazdı acaba merak ettim ya
Evet öyleymiş.Ama önceden görülmüyordu,değişmiş demek ki.Gizlilik ayarıyla oynamanın gereği kalmadı o zaman.Evet aynen öyle,hatta dene hemen çıkış yap nickini yazmadan profiline gir..
Onu yapan başka üyenin eşi,bu konuyla alakası yok.Kv ne anlayışlı ol falan gibi şeyler yazıp gulucuk atmış:)
Evet öyleymiş.Ama önceden görülmüyordu,değişmiş demek ki.Gizlilik ayarıyla oynamanın gereği kalmadı o zaman.
Bende o üye ve bu konudaki uyenin isimlerini ekleyerek yazdım.Onu yapan başka üyenin eşi,bu konuyla alakası yok.
Yazdıklarınızla bana destek olduğunuz için çok teşekkür ederim Rabbim herkesin yardımcısı olsunValla ablacım uzun zamandır hiç bu kadar pc başında bişeyler okumamıştım gerçekten adına üzüldüm ama bekara boşamak kolay diye bir tabir var. Hem sende biliyorsun baba evine dönmek kolay değildir. birde mahalle baskısının düşünceden daha önemli olduğunu düşünen ailen varsa. belki özür dilenecek birşey değil yaptığın insan bazen hiç tanımadığı insanlarla konuşup rahatlamak ister. çokta haklısın. Ailen için çocuğun için özrünü dile. Zaten oğlum için kalacaksın evde demiş yıllarca küs kalamazsınız. Baştan barışın kapansın konu. Konuyu daha fazla abartmayın normal zamanda olduğunuz gibi yemeğini yap. çayını demle olayı kapatın derim. ikinci üyelik vs gerek yok bence zaten herşey olup bitmiş abi tekrar dönüp okumuştur da muhtemelen ki ikinci üyelik vs düşüncenide okudu onuda takibe devam edecektir. senin korkacak bir şeyin yok bırak telefonu yanına napıyorsa yapsın. Önce sağlığın o giderse cocuğuna da birşey yapamazsın. Bol bol dua et Rabbime..
Hakkında hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?