Eşim burdaki konularımı okumuş

O yanıma gelir sarılır bazende ben gidip ona sarılırım birbirimizden özür diler barışırız

Tamam biraz bekleyin, birinizden biri gider sarılır öper barışırsınız. Ama bu şekilde konuşursanız inanın aradaki muhabbeti, saygıyı, sevgiyi bitirirsiniz. O da çok kötü bir şey...

Peki eşinizle kv dışında başka problemleriniz var mı?

Eski konulariniza o kadar baktim 10 konunun 8i sirf esiniz hakkinda. Nasil o kadar kucalayip kv'yi sevmediginizi yazdiginizi bulmusta, esinin hakkinda yazdiklarini görememis. Cözemedim pek.

Valla ablacım uzun zamandır hiç bu kadar pc başında bişeyler okumamıştım gerçekten adına üzüldüm ama bekara boşamak kolay diye bir tabir var. Hem sende biliyorsun baba evine dönmek kolay değildir. birde mahalle baskısının düşünceden daha önemli olduğunu düşünen ailen varsa. belki özür dilenecek birşey değil yaptığın insan bazen hiç tanımadığı insanlarla konuşup rahatlamak ister. çokta haklısın. Ailen için çocuğun için özrünü dile. Zaten oğlum için kalacaksın evde demiş yıllarca küs kalamazsınız. Baştan barışın kapansın konu. Konuyu daha fazla abartmayın normal zamanda olduğunuz gibi yemeğini yap. çayını demle olayı kapatın derim. ikinci üyelik vs gerek yok bence zaten herşey olup bitmiş abi tekrar dönüp okumuştur da muhtemelen ki ikinci üyelik vs düşüncenide okudu onuda takibe devam edecektir. senin korkacak bir şeyin yok bırak telefonu yanına napıyorsa yapsın. Önce sağlığın o giderse cocuğuna da birşey yapamazsın. Bol bol dua et Rabbime..
Hakkında hayırlısı olsun.

Yazdıklarınızla bana destek olduğunuz için çok teşekkür ederim Rabbim herkesin yardımcısı olsun

walla konulara baktım daa öyle korkacak bir şey göremedim.adam akıllı bir adam ise zaten her şeyi farkediyordur.yok görmek istemiyorum diyen bencil biri ise zaten agzınızla kuş tutsanız yaranamazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…