Eşim burdaki konularımı okumuş

Hep diyorum özellerinizi çok anlatmayın diye..
ayy allahtan ben detaylara girmeyi sevmem fazla yalan yok kv le ilgili birşeyler söylerim yada başkalarıyla ilgilide ama napim ben böyleyim lafını esirgemeyen bi yapım var misal böyle bi olay başıma gelse çok rahat bi şekilde bunlar bilmediğn şeyler değil diyebilirim eşime

Tamam onu söylersinde eşler kabuletmyr işte bunları.
Helede sanal ortamda olunca iyice gıcık kapıyorlar..

Eşim kendi yaptığından utansın. .burada paylaştıklarını gizlice okuması senin günlüğünü okumaktan farksız. .
Bu senin özelin içinden gelenleri yazdın. .
Hadi bir hata yaptı okudu o halde anlamaya çalışıp acaba ben bu durumu nasıl düzeltebilirim diye sorması lazım. .
Tamam herkes annesini sever ama hiçkimseyi kayinvalidesini sevmeye mecbur değil. .Hiç kimse kimseyi sevmek zorunda değil aslında bu içten gelen bir histir zorla olmaz..
Ya bunu anlayacak ve sizin birlikte olan özel sorunlarınıza bir çare bulacak yada annem annem diye tutturup evliliğini mahvedecek
..

Tatlım ayrılamam diyosun Ailem arkamda değil diyosun..
Eeee tamam bi süre geçsin yaa ben sevmeye başladım anneni de..
Kalbini açıpta bakacak değil ya bakiim gerçekmi diye..
He seviyorum bitanedir benim k.validem deyiver..
Olsun bitsin. Adamın tek derdi bu nasılsa..

Madem eşin senin burada özelini okumayı seviyor, bence bu son konunuda okusun. Belki kendisinin haksız olduğunu anlar

Söylüyorum onunla bu aynımı diyo ayrıca yooo seviyorum ben aslında diyo
nasıl aynı mı onun ki anneyse senin kide anne mesela seviyorum dediği halde sevmediğini belli eden bi tutum sergilediğinde vur yüzüne hani seviyodun bende böyle hissediyorum işte de azcık üste çıkmayı öğren eğzın laf yapsın akıllıca konuş sen onu sindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…