- 18 Ağustos 2013
- 3.254
- 2.930
- 138
- Konu Sahibi Karsiliksiz sevgi
-
Onunda nasıl yapıldığını bilmiyorum
Kv ne anlayışlı ol falan gibi şeyler yazıp gulucuk atmış:)
Kv ne anlayışlı ol falan gibi şeyler yazıp gulucuk atmış:)
ay ben yaptım aynen kabak gibi çıkıyor ortayaEvet aynen öyle,hatta dene hemen çıkış yap nickini yazmadan profiline gir..
ay ben yaptım aynen kabak gibi çıkıyor ortaya
aynen ya bi burası vardı rahat takıldığımızKaçış yok herşey ortada..
aynen ya bi burası vardı rahat takıldığımız
ayy allahtan ben detaylara girmeyi sevmem fazla yalan yok kv le ilgili birşeyler söylerim yada başkalarıyla ilgilide ama napim ben böyleyim lafını esirgemeyen bi yapım var misal böyle bi olay başıma gelse çok rahat bi şekilde bunlar bilmediğn şeyler değil diyebilirim eşimeHep diyorum özellerinizi çok anlatmayın diye..
ayy allahtan ben detaylara girmeyi sevmem fazla yalan yok kv le ilgili birşeyler söylerim yada başkalarıyla ilgilide ama napim ben böyleyim lafını esirgemeyen bi yapım var misal böyle bi olay başıma gelse çok rahat bi şekilde bunlar bilmediğn şeyler değil diyebilirim eşime
Eşim kendi yaptığından utansın. .burada paylaştıklarını gizlice okuması senin günlüğünü okumaktan farksız. .Napıcam ben ya eşim artık asla ama asla bana inanöaz hep annesinin tarafını tutar bana deli muamelesi yapıyor adam sen iyi değilsin psikolojin bozuk ondan annemi sevmiyon diyo. Asıl sensin psikolojisi bozuk olan o yüzden annem annem diye tutturuyosun diyorum hıhı tabi diyo allahım çıldıracam ailecek bana deli psikolojisi bozuk muamelesi yapıyolar psikolojik olarak çökertmeye çalışıyorlar beni bu gidişle gerçekten kafayı yiyecem az önce babam geldi bana yemek bal getirmiş adam yazık bide damat nedde yemeğe gelöedimi diye soruyor hiç bişey anlatmadım adama zaten hasta offf ne yapacam ben ya
evet bu biçok erkek için geçerliTamam onu söylersinde eşler kabuletmyr işte bunları.
Helede sanal ortamda olunca iyice gıcık kapıyorlar..
evet bu biçok erkek için geçerli
Hayırrrya çok merak ettimKarsiliksiz sevgi eşin senin anneni seviyo mu kendisinin senden beklediği kadar
ee ozaman sende bunu sür önüneHayırrr
Söylüyorum onunla bu aynımı diyo ayrıca yooo seviyorum ben aslında diyoee ozaman sende bunu sür önüne
nasıl aynı mı onun ki anneyse senin kide anne mesela seviyorum dediği halde sevmediğini belli eden bi tutum sergilediğinde vur yüzüne hani seviyodun bende böyle hissediyorum işte de azcık üste çıkmayı öğren eğzın laf yapsın akıllıca konuş sen onu sindirSöylüyorum onunla bu aynımı diyo ayrıca yooo seviyorum ben aslında diyo
Ben mi? Değiştirdimşu avatarıda değiştirmedin gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?