- 3 Aralık 2015
- 9.510
- 13.248
- 168
- 34
- Konu Sahibi Karsiliksiz sevgi
-
ama bdv sayfasına çık bak eski avatar var bana senden msj gelincede aynı foto varBen mi? Değiştirdim
Yo baktım yeni avatarım varama bdv sayfasına çık bak eski avatar var bana senden msj gelincede aynı foto var
allah allah
Eşim bugün eve gelmediCanim son durum ne?
Anladım canım. Uzme kendini oğluna odaklan.Eşim bugün eve gelmedi
Durum nolcak boyle hicmi gormedin bugunEşim bugün eve gelmedi
Yok hiç görmedim biraz önnce geldi oğlunu sevdi yüzüme bile bakmadı bende oğlumu aldım odada oturuyorumDurum nolcak boyle hicmi gormedin bugun
Takma kafana duzelir insallah anladigim kadariyla birbirinizi seviyorsunuz biraz daha sabirli ve birbirinizi gercekten onyargisiz dinleyen esler olnak icin cabalamalisiniz bosanmak dile cok gelir ama kolay olmuyor iste olmamalida yuvaniza huzur gelir insallah tez zamandaYok hiç görmedim biraz önnce geldi oğlunu sevdi yüzüme bile bakmadı bende oğlumu aldım odada oturuyorum
bence hic alttan alma facede yazmadım isimlerlerle dertlestim sne beni dinlemiyosun deseydinEvet bayanlar eşim dün gece telefonumu karıştırmış ve burdaki bütün konuları okumuş.
Bende bunu telefonun geçmişinden gördüm. Hemen aradım niye telefonumu karıştırdın dedim.
Ben karıştırırım dedi.
Yok kv nefret ediyorum falan yazmışsın akşam gelip konuşacaz seninle dedi.
Şu an kendimi çok kötü hissediyorum zaten eşimle aram hiç iyi değildi sanırım daha da kötü olacak iyice gözünden düştüm.
Çok çaresiz hissediyorum kendimi ltfn bana bi akıl verin bu durumu nasıl düzeltebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?