- 1 Mayıs 2013
- 7.132
- 4.597
- 398
- Konu Sahibi Karsiliksiz sevgi
-
güzel laf etmissin vesselamHislerini burda bile paylaşmayıp çatlaman mı lazımmış
Nefret ettirmesin kimse kendinden
Konunu da bilmiyorum ama sen bir bireysin ne günlüğüne ne burdaki yazılarına izinsiz erişmeye hakkı yok eşinin
Madem okudun, okuduklarını da hazmedeceksin deseydin
Sinir oldum
peki anneni sevmek zorundamıyım dedin mi esine sevmiyorum kardesim de sevmek zorunda dgeilim de seninle evlendim ailenle degil de AYNEN duyrulurrEşim burdaki bütün yorumları okumuş halada okuyor bayanlar
Şiir gibi anlatmışsınız gerçekten çok haklısınız tek taraflı olmuyo hiç bişey herşey karşılıklı olmalı inşallah eşimde birgün beni anlarIyi de sen kv yi eleştirmissin evet ama sadece içini dökme boyutunda. Arkadaşlarına anlatsan daha mi iyi ki burda kimse kimseyi tanımıyor en azından. Hakaret falan etmemişsin. Kayinvalidesi icin o.... diyen gordum burda ne iğrenç bi kelimeve daha birçok kötü kelimeler soyleyen var. Sen sadece sevmeme nedenlerinden bahsetmissin. Esin o konulari okusa yumuşak konusmussun annem hakkinda diye fikir degistirir resmen.
Ayrica sevmek zorunda değilsin ki kvyi. Esinde senin ailenden birini sevmeyebilir sonuçta bu da insani bir duygu. Onemli olan saygili davranmak. Kv sevmemesi kimsenin deli psikolojisi bozuk Piskopat falan oldugunu da gostermez. Ve de herkesle iyi anlasip sadece onunla anlasamiyorsan da annemde de suç var diye dusunmeliydi. Es annesi ile esi arasindaki dengeyi sağlasa pek sorun cikmaz bence. Bu bakımdan esin hatali. Seni de korumayı bilecek eger üzerine gelindiyse. Ileride annesi babası yokken yine sen olacaksin yanında kardeşleri degil.
Ayrica o kadar konun var kvden az bahsetmissin. Konularin hep esinin seni sevmedigi ama senin onu ne kadar cok sevdigin uzerine. Esin aslında bunları okuduysa telafi etmeliydi..ayrica sana karsi anlayissiz ve hizmetçi gibi görüyor sanki. Halbuki sen eşimi nasıl etkileyebilirim diye ne kadar da dert edinmissin. Bunlari goremiyor mu ? Cok üzücü. Sevdigini belli etsin eger seviyorsa. Eger ki annesi ile ilerde bi tartisma yasamamani da istiyorsa hakaret etmek yerine şöyle demeliydi bence cok anneciyse madem " annem sana haksiz yere birsey söyler/yaparsa sen sakin kal. Ben gerekli cevabi verir birdaha da sana bu tarz hisler yasatmasina engel olmus olurum bu tavrimi devam ettirdigimde. " mesela. Buna benzer seyler söylemeli. Bence esler birbirini bu şekilde korursa sorunlar azalir cunku içinde kalmaz pek karsidakinin yaptiklari. Gecen birda bir uye demişti aynen esiyle bunu uyguluyorlarmis karşılıklı cok da mennundu.
Hakaret iceren konuşmalardan da vaz geçmeli insanın içini en cok da bunlar acıtıyor iste. Bana bu hakaretleri edebilen beni sevmiyordur diye dusundurtuyor. Oncelikle o tekrardan sizi sevdigini kanitlamali eger gerçekten seviyorsa ve evliliğinizi tekrar yoluna koymak istiyorsa. Bi oturup sakince birbirinizden neler beklediginizi konusup anlaşmalara varmaniz lazim.
Yorumları okuyor demişsin, ondan sonra ne oldu? Biraz değişim var mı eniştede?Sonuç yorumlarda var
Eşim burdaki bütün yorumları okumuş halada okuyor bayanlar
Ben yazdım eşim misafir olarak girmişBu mesajı kim yazdı peki siz mi eşiniz mi konu sahibi ?
Eniste madem okuyorsun bir daha yazayim. Ileride bir tek esin kalacak yaninda bak kimse değil. Tek başına soğuk bir ev mi istersin? Karinla cocuklarinla huzurlu bir ev mi? Şunu düşünüyorsan, bosarim yenisi gelir diye; bir kere bu kadinin ahi yerde kalmaz ikincisi de senin annen baban sana emek verdi. Eşine değil. Esin için onlar yabancı. Eşin onları sevmek zorunda degil saygısızlık yapmıyor zaten. Aradaki dengeyi kur derim. Yeniden evlendin var say o kadin içinde senin annen baban yabanci o da kendi annesi babasi gibi sevmeyecek ve sen bu kadinin ahini aldiginla kalacaksin. Eşine sahip çık. Erkeklik budur. Bunu gerektirir.
enişte sen misinBurda yazılanları okuyorum da hayret içinde kalıyorum bekara kadını bosamak kolay kayın valdenizin ayağını öpün kocalarinizin değerini bilin hadini zi aşmayın yoksa hepiniz sokaklara dusersiniz Feminist ligin lüzum ü yok allah kocalarinizin ı başımızdan ayırmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?