Eşim burdaki konularımı okumuş

ben im eşim diyor ya anne ben evlatlık mıyım söyle diyor

Oov seninki baya azimliymis hahaha

Bir koca yaziyor adlı konumu okuyabilirsin orada anlatmış

Benim eşim sinirlenmedi, üzüldü. Yani hesap soracagim tavrında değildi.

Seni öve öve bitiremiyorum hayatım ben seni hiç kötü anlatirmiyim aşk olsun mu dediniz
Aşkımdan nassı gudurduğumu annatıyom dedim ,yemedi tabi Zira kendi hatalarını bal gibi biliyor,ara ara yüzüne itina ile vurmak suretiynen hatırlatırım.
arada komik yorumlar olunca okutuyorum,beraber gülüyoruz.

Oov seninki baya azimliymis hahaha

Bir koca yaziyor adlı konumu okuyabilirsin orada anlatmış

Benim eşim sinirlenmedi, üzüldü. Yani hesap soracagim tavrında değildi.
Yok benimki direkt hesap sormuştu bana
Ya düşünsene adamdaki azmi, üyelik adımı bile bilmiyor, sadece bol sayfalı bir konuyu açıyor, şehirden, yaştan, üsluptan eleyerek beni buluyor
Ayriyeten hesap açıp, onun hakkında açtığım konuya istinaden cevap yazmıştı, ama Kazen bey mi Mune hanım mı desem hemencecik söndürmüşlerdi olayı. Yönetimi seviyorum bu yüzden, hiç sorgu sual yok, erkek mi hemen atıyorlar, mis gibi :)

Benim eşim de okuyor ben asla onun ailesini kotuleyen bir konu açmam dünyanın binbir türlü hali var değil mi sonra böyle okur işte hep kadınlar mi karistiracak

Okursa okusun, sinirlenirse sinirlensin, kendi laflarına baksın o. Kendi sanki çok güzel laflar ediyordu ya sana karşı. Boşver sen kendi lehine çevir olayı de. adam olsa idin konu açmazdın, bende insanım kiminle paylaşayım. Sende görmediğim alaka ve yardımı onlarda görüyorum de. Hadi ordan, bir daha da telimi kurcalama seni ÖLDÜRÜRÜM de. kapat kapıyı suratına. Neye uğradığına şaşırsın

Yonlendirmeniz çok yanlış. .cookkk yanlış. .ateşe Körükler gitmeyin. .!!Yapıcı olunan yıkıcı degilllll....

Öncelikle sizin konunuza yorum yapmadım, sizin değiminizle size karşı bir yönlendirmem olmadı!!! Kaldı ki bu yönlendirme değil gerçekler konu sahibinin eski konularını biliyorsanız bunu sizinde anlamış olmanız gerekiyor. Ne yapsın peki konu sahibi özür dilerim gerçekten pişmanım deyip daha çok mu ezilsin eşi tarafından.

Hadi ya kendi adina şansı yaver gitmemiş, senin açından iyi olmuş
Benim kocam benim hesabimla girdiği için malum banlanma şansı olmadı konu da kaldı öyle
Hesap alıp açsaydı en azından konu silinirdi

Cevaplar amma okkalı ama ya Herkes senin arkanı kollamış valla, takım ruhu tam.
E o olaydan sonra ne dedi, cevapları da okumuştur herhalde?

Merakımdan soruyorum; sonrasında ne oldu? "Bir Koca Yazıyor" konunuzu okudum simdi de. :)

hislerimiz karşılıklı niye bukadar şaşırıp tepki veriyorsun ki de
o beni ben onu sevmiyorum karşılıklı yani o da bana ölmüyor de

Cevaplar amma okkalı ama ya Herkes senin arkanı kollamış valla, takım ruhu tam.
E o olaydan sonra ne dedi, cevapları da okumuştur herhalde?

Az çok tanıyorlar beni çünkü
Yüzüme acıyan bir ifadeyle bakıyordu ben de ne bekliyorsun kime anlatsaydım, sen beni anlayacak kafaya sahip olsan ben bunları buraya zaten yazmazdim, arkadaşlarıma mi anlatayım ne yapayım, biraz da beni anlayin diye girdim konuya sonra burada ki yorumlari oturup okuduk birlikte

İlk basta cevap yazicam diye tutturdu dedim konu kilitlenmis artik çok geç
Güya beni savunanlara cevap verecekmiş dedim ki bu kadar ayrı karakterde ayrı yasam standartlarina sahip kadınlar yazıyor, kimse beni bilmiyor seni bilmiyor ben onları örgütlemedim, biraz empati yaparak dusunursen ve bu yorumlara hak verirsen sorun olmaz dedim.

Evet haklisin, ben seni anlayamadim gibi cevap bekledim ama hicbir sey demedi fakat sorun da olmadı, atlattık öyle

Kanadimkollarim :)
Böyle oldu

:) Gecikmeli de olsa, teessüflerimi iletiyorum enişteye :)
Ama yine saygılı birisi belli, tarzan gibi dalmamış.
Neyse atlattığınıza sevindim. Ben atlatamadım o olaydan sonra da :)
Çünkü fazla takip, her yandan kuşatılmak falan beni boğar, ıyyy çok kötü ya.

Böyle bi konuyu ben de açacağım galiba. Eşim bütün gün evde ben de elimde telefon kadınlarkulübün deyim. Napim derdimi kime anlatayım ona anlatsam He hı diyo ya da susuyo olayı cozemiyoruz ben de buraya yazıyorum sitres atmak rahatlamak için herkes gibi.bosverin olursa okusun azıcık hastasının farkına varsın siz esinizi kazanmak için bir sürü konu acmissiniz ama eşiniz tam bi hödük Kabadayı kendisinin de söylediği gibi

Anladım, cevabınıza teşekkür ederim :) İlginç bir deneyim olmuş. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…