- 14 Şubat 2015
- 12.563
- 7.620
- 198
- Konu Sahibi Karsiliksiz sevgi
-
ben im eşim diyor ya anne ben evlatlık mıyım söyle diyorvalla umrumda bile değil açık ve net hatta geçenlerde eşime dedimki sen evlatlık falanmısın ben bunu bir araştırıyım dedim ,gülüyor bencede öyle diyor adam, üzülüyorumda çocuk doğurmak önemli değilki iyi günde kötü günde yanındamısın sahip çıkıyormusun bana onlarla gelsin
Allah aşkına konu açıp da ne yazdı
Bir kere flörtümsü bir şeyim olmuştu benim de, buraya üye olduğumu bir şekilde öğrenmiş, dedektiflik edip, popüler konuların hepsini üşenmeden okuyup, hali tavrı bana benzeyen kişileri bulup, aralarından beni de bulmayı başarıp, buraya konu açmıştıÇok azimliydi, çok :)
Aşkımdan nassı gudurduğumu annatıyom dedim ,yemedi tabiSeni öve öve bitiremiyorum hayatım ben seni hiç kötü anlatirmiyim aşk olsun mu dediniz
Yok benimki direkt hesap sormuştu banaOov seninki baya azimliymis hahaha
Bir koca yaziyor adlı konumu okuyabilirsin orada anlatmış
Benim eşim sinirlenmedi, üzüldü. Yani hesap soracagim tavrında değildi.
Benim eşim de okuyor ben asla onun ailesini kotuleyen bir konu açmam dünyanın binbir türlü hali var değil mi sonra böyle okur işte hep kadınlar mi karistiracakEvet bayanlar eşim dün gece telefonumu karıştırmış ve burdaki bütün konuları okumuş.
Bende bunu telefonun geçmişinden gördüm. Hemen aradım niye telefonumu karıştırdın dedim.
Ben karıştırırım dedi.
Yok kv nefret ediyorum falan yazmışsın akşam gelip konuşacaz seninle dedi.
Şu an kendimi çok kötü hissediyorum zaten eşimle aram hiç iyi değildi sanırım daha da kötü olacak iyice gözünden düştüm.
Çok çaresiz hissediyorum kendimi ltfn bana bi akıl verin bu durumu nasıl düzeltebilirim.
Yonlendirmeniz çok yanlış. .cookkk yanlış. .ateşe Körükler gitmeyin. .!!Yapıcı olunan yıkıcı degilllll....
Yok benimki direkt hesap sormuştu bana
Ya düşünsene adamdaki azmi, üyelik adımı bile bilmiyor, sadece bol sayfalı bir konuyu açıyor, şehirden, yaştan, üsluptan eleyerek beni buluyor
Ayriyeten hesap açıp, onun hakkında açtığım konuya istinaden cevap yazmıştı, ama Kazen bey mi Mune hanım mı desem hemencecik söndürmüşlerdi olayı. Yönetimi seviyorum bu yüzden, hiç sorgu sual yok, erkek mi hemen atıyorlar, mis gibi :)
Cevaplar amma okkalı ama yaHadi ya kendi adina şansı yaver gitmemiş, senin açından iyi olmuş
Benim kocam benim hesabimla girdiği için malum banlanma şansı olmadı konu da kaldı öyle
Hesap alıp açsaydı en azından konu silinirdi
Hayır okumuyo zaten artık hep çıkış yapacam okuyamaz artık
Hadi ya kendi adina şansı yaver gitmemiş, senin açından iyi olmuş
Benim kocam benim hesabimla girdiği için malum banlanma şansı olmadı konu da kaldı öyle
Hesap alıp açsaydı en azından konu silinirdi
Cevaplar amma okkalı ama yaHerkes senin arkanı kollamış valla, takım ruhu tam.
E o olaydan sonra ne dedi, cevapları da okumuştur herhalde?
:) Gecikmeli de olsa, teessüflerimi iletiyorum enişteye :)Az çok tanıyorlar beni çünkü
Yüzüme acıyan bir ifadeyle bakıyordu ben de ne bekliyorsun kime anlatsaydım, sen beni anlayacak kafaya sahip olsan ben bunları buraya zaten yazmazdim, arkadaşlarıma mi anlatayım ne yapayım, biraz da beni anlayin diye girdim konuya sonra burada ki yorumlari oturup okuduk birlikte
İlk basta cevap yazicam diye tutturdu dedim konu kilitlenmis artik çok geç
Güya beni savunanlara cevap verecekmiş dedim ki bu kadar ayrı karakterde ayrı yasam standartlarina sahip kadınlar yazıyor, kimse beni bilmiyor seni bilmiyor ben onları örgütlemedim, biraz empati yaparak dusunursen ve bu yorumlara hak verirsen sorun olmaz dedim.
Evet haklisin, ben seni anlayamadim gibi cevap bekledim ama hicbir sey demedi fakat sorun da olmadı, atlattık öyle
Kanadimkollarim :)
Böyle oldu
Az çok tanıyorlar beni çünkü
Yüzüme acıyan bir ifadeyle bakıyordu ben de ne bekliyorsun kime anlatsaydım, sen beni anlayacak kafaya sahip olsan ben bunları buraya zaten yazmazdim, arkadaşlarıma mi anlatayım ne yapayım, biraz da beni anlayin diye girdim konuya sonra burada ki yorumlari oturup okuduk birlikte
İlk basta cevap yazicam diye tutturdu dedim konu kilitlenmis artik çok geç
Güya beni savunanlara cevap verecekmiş dedim ki bu kadar ayrı karakterde ayrı yasam standartlarina sahip kadınlar yazıyor, kimse beni bilmiyor seni bilmiyor ben onları örgütlemedim, biraz empati yaparak dusunursen ve bu yorumlara hak verirsen sorun olmaz dedim.
Evet haklisin, ben seni anlayamadim gibi cevap bekledim ama hicbir sey demedi fakat sorun da olmadı, atlattık öyle
Kanadimkollarim :)
Böyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?