- 18 Eylül 2015
- 2.420
- 4.616
- 133
- 32
- Konu Sahibi Karsiliksiz sevgi
-
:) Gecikmeli de olsa, teessüflerimi iletiyorum enişteye :)
Ama yine saygılı birisi belli, tarzan gibi dalmamış.
Neyse atlattığınıza sevindim. Ben atlatamadım o olaydan sonra da :)
Çünkü fazla takip, her yandan kuşatılmak falan beni boğar, ıyyy çok kötü ya.
Evet bulur diye biliyorum.Nikini degisse de konulaei var. Konu basliklari aratarak da bulunabilir mi kizlar?
İtiraf edeyim, benim erkek kardeşim de merak ediyor. Arada ona soruyorum, fakat o saçma bulmuyor.Hahah söylerim
Artik takip etmiyor, ediyorsa da umursamıyorum çünkü yanlış bir sey yapmıyorum
Ama buradaki bazi konuları ona okuyorum birlikte yorum yapıyoruz,sence diye soruyorum hoş çoğunu saçma buluyor ama eglenmenin yolunu bulduk
Abbooo akşama ne diyecek merak ettim valla ya. Yazabilirsen yarın yaz konu sahibi.
Valla benim eşimin haberi bile yok böyle bi siteye üye olduğumdan
Bende kv falan baya çekiştirdim haberi olsa benimki de triplere girer büyük ihtimal ama ben o işten gelmeden sayfayı kapatıyorumTlfnda google girmek için tekrar şifre istiyor güvenlik programım sağ olsun.
İtiraf edeyim, benim erkek kardeşim de merak ediyor. Arada ona soruyorum, fakat o saçma bulmuyor.
Hatta bir kere bir eş konusunda ekranımdan görmüş konuyu, o heriflerden bir cacık olmaz, boşasın demişti.
Şimdi forum kültürü olan, sosyal medya ile iç içe olan erkekler bir nebze de olsa anlayabilirler. Fakat eski kafalı ve sabit fikirli birisine buranın amacını anlatamazsın zaten.
Benimki daha küçük bir ergen ablası, ne bilsin kayınvalideyi falan. Anladığı tek şey kendi hödük hemcinsleri, geyik, dalga :)Saçma bulduğu konular kv konuları :) çünkü onlar annelerini melek sanıyor, hatalarını kapatabiliyorlar ya gelinlerinde ayni şeyi yapmalarını bekliyorlar.
Yoksa diğer konulara tepki verip yorum yapıyor.
Mesela dün eşimden şiddet gördüm konusunu ben okurken aldı elimden okudu oha diye tepki verdi.
Allah yardim etsin diyor.
Koca konularını okuyorum :)kv konularını es geçiyorum.
Onları henüz anlayacak kapasiteye sahip değil erkekler.
Ama hiç oldu mu dediğin?Ne yaniiiii onlarin annesini sevmek zorundamiymişiz!!!
Karilarina bin kere tafra yapcaklarina analarina bi kere yapsalar ortada nefret kalir miydi acaba bi dusunsunler!!!!
Benim de bogazina atlayasim gelir her konustugundaAma hiç oldu mu dediğin?
Sevmek zorunda mıymışız.
Tabiki de sevgiden ölmemiz lazım .
Bayılırım ben mesela kv ye görünce boynuna atlayasım gelir
hadi ya seninki de miGecen gun benimki de uyelik almis. Baktim konuma supheli supheli yaziyo:)) ilk msjda yakalandi:)) Simdi her konumu takip etsin ogrensin ic dunyami bakalim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?