Eşim burdaki konularımı okumuş

Abbooo akşama ne diyecek merak ettim valla ya. Yazabilirsen yarın yaz konu sahibi.
Valla benim eşimin haberi bile yok böyle bi siteye üye olduğumdan
Bende kv falan baya çekiştirdim haberi olsa benimki de triplere girer büyük ihtimal ama ben o işten gelmeden sayfayı kapatıyorum Tlfnda google girmek için tekrar şifre istiyor güvenlik programım sağ olsun.

Hahah söylerim
Artik takip etmiyor, ediyorsa da umursamıyorum çünkü yanlış bir sey yapmıyorum

Ama buradaki bazi konuları ona okuyorum birlikte yorum yapıyoruz,sence diye soruyorum hoş çoğunu saçma buluyor ama eglenmenin yolunu bulduk

İtiraf edeyim, benim erkek kardeşim de merak ediyor. Arada ona soruyorum, fakat o saçma bulmuyor.
Hatta bir kere bir eş konusunda ekranımdan görmüş konuyu, o heriflerden bir cacık olmaz, boşasın demişti.
Şimdi forum kültürü olan, sosyal medya ile iç içe olan erkekler bir nebze de olsa anlayabilirler. Fakat eski kafalı ve sabit fikirli birisine buranın amacını anlatamazsın zaten.

Ne güldüm ya

Saçma bulduğu konular kv konuları :) çünkü onlar annelerini melek sanıyor, hatalarını kapatabiliyorlar ya gelinlerinde ayni şeyi yapmalarını bekliyorlar.

Yoksa diğer konulara tepki verip yorum yapıyor.
Mesela dün eşimden şiddet gördüm konusunu ben okurken aldı elimden okudu oha diye tepki verdi.
Allah yardim etsin diyor.

Koca konularını okuyorum :)kv konularını es geçiyorum.
Onları henüz anlayacak kapasiteye sahip değil erkekler.

Benimki daha küçük bir ergen ablası, ne bilsin kayınvalideyi falan. Anladığı tek şey kendi hödük hemcinsleri, geyik, dalga :)
Az daha büyüsün o da aynı kıvama gelir zaten.

Ayy benim bey bulsa herhalde kan çıkar Allah korusun tırstım şuan.
Çok kötü şeyler değilse yazdıkların kuyruğu indirme, yavuz hırsız ev sahibini bastırır hesabı :)

Ne yaniiiii onlarin annesini sevmek zorundamiymişiz!!!
Karilarina bin kere tafra yapcaklarina analarina bi kere yapsalar ortada nefret kalir miydi acaba bi dusunsunler!!!!
Ama hiç oldu mu dediğin?
Sevmek zorunda mıymışız.
Tabiki de sevgiden ölmemiz lazım .
Bayılırım ben mesela kv ye görünce boynuna atlayasım gelir

Biraz dişli olun
Yazdıklarınızda yalan ya da abartı yoksa sen niye çekiniyosun ?
O çekinsin, terbiyesiz gizli gizli telefon karıştırıyo bir de söylüyo
Sizi bilmem, ben gerçek hayatımda da burda yazdıklarımın aynını söylüyorum. Kime ne hissettiğim bellidir hatta yüzümden bile anlaşılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…