- 23 Ocak 2016
- 34.460
- 50.396
- 598
Yok böyleleri sgk dan gelecek para için çocuk yaparAllah'tan geçim sıkıntınız yok. Çikolata bile almayan pinti herifi napayım ayol masraf olur diye çocuk bile yapmaz.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok böyleleri sgk dan gelecek para için çocuk yaparAllah'tan geçim sıkıntınız yok. Çikolata bile almayan pinti herifi napayım ayol masraf olur diye çocuk bile yapmaz.
Hayır eşimin geliri 20 bin demedim misal verdim , Onurumu zedelemedi hiç çünkü eş ya hani ben ilk zamanlarda böyle olacağını hesaba katmadığım için iş düşünmedim çalışmayı şuan düşünmüyorum da demedim?Eşinizin geliri 20bin mi? Eğer 20binse siz neye güvenerek çalışmıyorsunuz ? Aynı Türkiyede mi yaşıyoruz. Kendinize bi çikolata krem almak için eşinize ağız bükmek onurunuzu hiç mi zedelemiyor. Ben bazı kadınları gerçekten anlamıyorum tembelliğinize bahane bulmuşsunuz , kocanız değişmez sizde mecburen o ne verirse onla yetineceksiniz
Ölünce mi yiyecek o paralarıEvleneli 7 ay oluyor eşim kazandığı bütün parayla altın alıyor çevremdeki herkes ne güzel birikim yapıyor diyor ama evde dolap bomboşken ben altını ne yapayım , ben konuşmaya çalışınca bağırıyor sanane işime karışma diyor ne yapacağımı şaşırdım gerçekten laftan da anlamıyor saçma sapan iş yapıyorsun deyince kavga çıkıyor ne yapacağım ben![]()
İyi de bu kiz calissa kocasi %100 eminim maas kartina el koyar.
HerhaldeÖlünce mi yiyecek o paraları
Ya 20 bin alıyorsa zaten bir manav alısverısı 500 600 tutuyorAynen tek amacı birikim düğündekiler de duruyor öyle evde onlar da
İstekten kastınız nedir? Kafede oturup çay içmeli buluşmalar mı vardı sadece? Hediye alır mıydı mesela? Gerçi bunların çok da bir önemi yok evlendikten sonra ekonomik şiddet gösterdikten sonra başınızdan aşağı altın saçmış olsa neye yarar? Çalışıp kendi ihtiyacınızı giderecek olduktan eşinizle birlik olamadiktan sonra evlilik içinde çalışmanın çok da bir esprisi yok. Ben evliliği sürdürecekseniz çalışmayın diyorum hatta. Adam bu sefer sizin kazandığınıza da göz koyacak. Sürekli para ver diye ayrı bir çene işitecek hem dışarıda çalışıp hem kocaniza hizmet edeceksiniz bir de. Ama ben bununla bir ömür suremem iş bulur çalışıp sabreder sonra ayrılırım derseniz çalışın. Bu adamla bu şartlarda ömür geçmez. Ayrıca dikkatli takip edin başka haltlar da karıştırıyor olabilir.İşin garip tarafıda o benim elimi cebime attırmazdı ısrarla her eksiğimi alırdı
20 çeyrek+1gr altın 100bin bile etmiyor. 7 ayda bütün maaşıyla biriktirdiği altın bu ise aylığı 14 bine çalışıp nasıl geçim sıkıntımız yok diyorlar. Araba su mu yakiyor ? Elektirik su tüp vs ilginç gerçektenYani cidden ne dünyadan haberiniz var, ne calisma isteginiz var oturdugunuz yerden birikiminizi hesaplamaya bile üşeniyorsunuz. Kocaniz gecim sıkıntısi yok diyince inanip sozunu dinliyorsunuz madem 20binle ne aliniyor düşünemiyorsunuz o zaman eşiniz ne diyorsa onu dinleyip böyle hayat yaşamaya devam edeceksiniz.
Sizinle evlenmesinin bir nedeni de budur belki, herkese yapamaz bunu.
Yok 20 binden fazla maaşı işe girip çalışacağım en azından para kazanırsam devam etmese bile kendi hayatıma bakabilirim boşanmayı düşünebilirimYa 20 bin alıyorsa zaten bir manav alısverısı 500 600 tutuyor
Yada bır market fuzulı almasan bıle 1000 lıra tutar
Yanı adamın maaasıda sınırlı
Yanı yıyabılecek olsan gercekten borclu cıkarsınız
Nereye kadar boyle olacak dıye sorun
Yoksa ben ile gırıyorum kendı masraflarımı karsılayayım dıyın bakalım ne dıyecek
Adam evet sende calış altın alalım dermiş![]()
Alın işte, dünyanın binbir türlü hali var.Hayır ben çalışmıyorum zaten yeni evliyiz kira derdi geçim sıkıntısı yok diye çalışmayı düşünmedim ama bunu hesaba katmamıştım
Normalde tabiki eşten istemekte sorun yok ama adam azarlar şekilde konuşup sizle kavga edince ben olsam asla bir şey istemezdim kendime yediremezdim yani. Bu işin normali maaşından size pay ayırması bi kart vermesi zatenHayır eşimin geliri 20 bin demedim misal verdim , Onurumu zedelemedi hiç çünkü eş ya hani ben ilk zamanlarda böyle olacağını hesaba katmadığım için iş düşünmedim çalışmayı şuan düşünmüyorum da demedim?
Hediyeler flan alırdı evet işe girip bir süre deneyeyim diyorumİstekten kastınız nedir? Kafede oturup çay içmeli buluşmalar mı vardı sadece? Hediye alır mıydı mesela? Gerçi bunların çok da bir önemi yok evlendikten sonra ekonomik şiddet gösterdikten sonra başınızdan aşağı altın saçmış olsa neye yarar? Çalışıp kendi ihtiyacınızı giderecek olduktan eşinizle birlik olamadiktan sonra evlilik içinde çalışmanın çok da bir esprisi yok. Ben evliliği sürdürecekseniz çalışmayın diyorum hatta. Adam bu sefer sizin kazandığınıza da göz koyacak. Sürekli para ver diye ayrı bir çene işitecek hem dışarıda çalışıp hem kocaniza hizmet edeceksiniz bir de. Ama ben bununla bir ömür suremem iş bulur çalışıp sabreder sonra ayrılırım derseniz çalışın. Bu adamla bu şartlarda ömür geçmez. Ayrıca dikkatli takip edin başka haltlar da karıştırıyor olabilir.
Yok böyleleri sgk dan gelecek para için çocuk yapar![]()
Yok artık , ev için alışveriş yapmiyormusunuz ne yiyorsunuz ay boyuncaEvleneli 7 ay oluyor eşim kazandığı bütün parayla altın alıyor çevremdeki herkes ne güzel birikim yapıyor diyor ama evde dolap bomboşken ben altını ne yapayım , ben konuşmaya çalışınca bağırıyor sanane işime karışma diyor ne yapacağımı şaşırdım gerçekten laftan da anlamıyor saçma sapan iş yapıyorsun deyince kavga çıkıyor ne yapacağım ben![]()
Ben ondan bir şey istemiyorum artık çünkü dediğin gibi içimden de gelmiyorNormalde tabiki eşten istemekte sorun yok ama adam azarlar şekilde konuşup sizle kavga edince ben olsam asla bir şey istemezdim kendime yediremezdim yani. Bu işin normali maaşından size pay ayırması bi kart vermesi zaten
Kendi annem birşeyler alıp gönderiyor bazen ondan da utanmıyorYok artık , ev için alışveriş yapmiyormusunuz ne yiyorsunuz ay boyunca
Hasta ruhlu,normal degil, birikim yap ama evinin ihtiyaçlarini karşıladiktan sonra. Böyle olmaz konuşun , eve alışveriş yapmadan olurmu? Hasta edecek sizide besinsizliktenGeçinemiyoruz ev babasının kira ödemiyoru ne gidip marketten bir şey alıyoruz ne de özel eşya vs. Bir çekirdek al desem para yok diyor
Kimse kimseden zorla bir şey alamaz istemeyen vermez, ileride çocuğu olsa ve çekecek hali kalmasa bi güvencesi yok, hayatta ne olcağı belli mi. İhtiyacı geçtim insan keyfi bi şey ister iki saat adama dil döküp azar mı işitsin belli ki vermeyecek cimrinin tekiİyi de bu kiz calissa kocasi %100 eminim maas kartina el koyar.
7 ayda biriktirdiği bu değil 7 aydır evliyiz ilk aylar borç ödedi oraya gitti para maaşı da 14 bin değil20 çeyrek+1gr altın 100bin bile etmiyor. 7 ayda bütün maaşıyla biriktirdiği altın bu ise aylığı 14 bine çalışıp nasıl geçim sıkıntımız yok diyorlar. Araba su mu yakiyor ? Elektirik su tüp vs ilginç gerçekten