Lineum;
Yapacagın tek şey kesin ve net bir biçimde işinden ayrılmayacağını,
çalışacağını eşine kabullendirmen...
Eşin çalışmanı istemiyor değil aslında,
sen çalıştıgın sürece kendi memleketine gitme süresi uzayacak bunu dert ediyor.
Ayrıca eşine yaptıklarını neden hizmet olarak görüyorsun?
Evlilik bir kişinin diğerine hizmet etmesi demek değil ki?
Lütfen önce bu bakış açını değiştir...
Okuyan arkadaşlar olmuş ama yoruma gerek görülmemişkızlar benim sinirlerim çok bozuk eşimin beni zorladığı tercih bana karşı açtığı soğuk savaş, ailemin bilhassa annemin söyledikleri...
Kendimi o kadar yalnız hissediyorum ki sinirlerim alt üst durumda. Eşimle aramız düzelsin diye kayınvalidemi arıyorum sık sık oda soğuk soğuk konuşuyor kendimi o kadar kötü hissediyorum ki ;(
Ben bu insanlara ne kötülük yaptım ki sahip olduğum herşeyimi almak istiyorlar benden. Çok cnm acıyor inanın.
Eşinin asıl sorunu senin ayakları üstünde duran bir birey olduğunu kabul etmemek olabilir mi?
Klasik erkek mantığı; kadın çalıştıkça erkek kadının üzerindeki hakimiyetinin eksildiğini hissediyor. Sen evde oturan bir kadın olursan sana daha çok hükmedebilir, belki de bunu istiyor.
Bende senin gibi düşünüyorum birkaç kez ağzından kaçırdığı oldu çünkü. Eğer evlilik hazırlıklarımızın yapıldığı dönemlerde bana destek olsaydı, gönlümü alsaydı ben onun için herşeyden vazgeçebilirdim ama yapmadı bende güvenemedim
Merhaba, ben evli değilim ama çalışan bir insanım. ve çalışmanın önemini iyi biliyorum. bencede işinizden ayrılmayacağınızı eşinize kabullendirin. siz işinizi bırakınca kendinizi mutsuz eşinizi mutlu edeceksiniz. bu bencillik değilmi? birde bence kadınların ekonomik özgürlüğü olmalı... bu benim şahsi fikrimdir... ayrıca eşinizin ailesine hizmet etmeniz kötü birşey değilki. buna çok takılmayınAllah yardımcınız olsun zor bir durum... malesef erkekler çok bencil.
Ailem yüzünden eşimin ailesi için bişiler yapmaktan korkar oldum her hareketimi yaranmak olarak algılıyorlar
Benden iyi hizmetçi olurmuş onun için beni yanlarında istiyorlarmış annemin söylediğine bak.
Bazen kendimi yapayalnız hissediyorum sanki kimsem yok gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?