- 12 Ağustos 2014
- 3.880
- 5.273
- 198
- 31
- Konu Sahibi Sevgilipitircik
-
İroni dimi bu?Boşan diyenlere bakma, sen İNŞALLAH hemen bi çocuk yap, çocukla işe gelecek halin yok
Bazıları bahane oldugunu falan düşünmüş ben objektif bi sekilde derdimi yalansız yanlıssız anlatmaya calısıyorum. Ama temizliğe yemeğe gercekten özen gösteriyorlar laf yapıyorlar görümcem her geldiğinde bisey söylüyo esim benden cok güzel yemekler bekliyo herseyi her zaman ütülü olsun yemeklerim mükemmel olsun ev temiz olsun degisik degisik yemekler istiyo aksam yediğini öğlen yemiyor bi ihtiyacım olsa aylar sonraya ertiliyo evlendiğimden beri bi kere kontörümü o yüklemedi hep babam annem bisey aldığı zaman hep banada alır babam bazen harclıgımı verir ben hic sıkıntı cekmedim onlarda söyledim babası kesinlikle sıkıntı cekmezsin dedi esim fakir olsa paramız olmasa yine bisey demem hep biseyler alıyorlar gereksiz gereksiz abisi bos seylere para harcıyor
Herkes ne kadar basit boşanmaktan bahsetmiş. Ben bi çare bi yol arıyorum tek yol boşanmak mı yani
Herkes ne kadar basit boşanmaktan bahsetmiş. Ben bi çare bi yol arıyorum tek yol boşanmak mı yani
İnsan aynı evin içine girmeden bilemiyor işte ben konustum 1 yılda nişanlı kaldım herseyi kabul etti eve geldiğimde bana kapıyı sen ac o bana yeter diyodu.
yooo gayet ciddiyim... arkadaş bu konu dışında eşinden başka şikayeti olmadığını yazmış, çözüm istiyor.. burdaki arkadaşlar ın çoğu çözümü sadece boşanmak sanıyor... ne kadar basit hemen boşan demekİroni dimi bu?
yooo gayet ciddiyim... arkadaş bu konu dışında eşinden başka şikayeti olmadığını yazmış, çözüm istiyor.. burdaki arkadaşlar ın çoğu çözümü sadece boşanmak sanıyor... ne kadar basit hemen boşan demek
yooo gayet ciddiyim... arkadaş bu konu dışında eşinden başka şikayeti olmadığını yazmış, çözüm istiyor.. burdaki arkadaşlar ın çoğu çözümü sadece boşanmak sanıyor... ne kadar basit hemen boşan demek
Farkında mısınız adam eşinin yanında yatmıyor bile. İşe gelmiyor diye küsüyor azarlıyor hatta evlendiği için pişman. Konu sahibine para vermiyor, kontörünü bile ailesi alıyor kızın. Bide bu adama çocuk mu versin? Hayatının hatası olur.yooo gayet ciddiyim... arkadaş bu konu dışında eşinden başka şikayeti olmadığını yazmış, çözüm istiyor.. burdaki arkadaşlar ın çoğu çözümü sadece boşanmak sanıyor... ne kadar basit hemen boşan demek
Siz haklısınız maddi anlamda sizi kullanmak istiyorlar elti ve görümcelereniz de çok itici inşaallah herşey düzelirİnsan aynı evin içine girmeden bilemiyor işte ben konustum 1 yılda nişanlı kaldım herseyi kabul etti eve geldiğimde bana kapıyı sen ac o bana yeter diyodu.
"Rica ederim suclayıcı cümleler kurmadan yorum yapın. Esimin bu calısmaya zorlaması dısında kötü bi huyu yok işindegücünde saygılı biridir. Bende bencilliğimden yapmıyorum yıllarca calıstım evle ilgili hic bisey bilmiyorum öğrenmek istiyorum birde her cagırdıgnda gitsem alısıp hep cagırcak biliyorum."nasıl başka şikayeti yokmuş ihtiyaçlarını bile babası karşılıyormuş.
burada ki asıl sorunu göremiyorsunuz sanırım. konu sahibesinin eşi kendisinin etinden sütünden faydalanmak istiyor.
evde oturup yemesi içmesi gözüne batıyor.
sorun adamın zihniyetinde. bugün olmasa yarın boşanacak. ha vakit kaybetmiş olacak belki.
Boşan diyenlere bakma, sen İNŞALLAH hemen bi çocuk yap, çocukla işe gelecek halin yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?