Eşim çalışmamı istiyor

İnsan aynı evin içine girmeden bilemiyor işte ben konustum 1 yılda nişanlı kaldım herseyi kabul etti eve geldiğimde bana kapıyı sen ac o bana yeter diyodu.

Herkes ne kadar basit boşanmaktan bahsetmiş. Ben bi çare bi yol arıyorum tek yol boşanmak mı yani

kırmızı yerlerin üstüne birde işe gelip ayak işlerini yapmanı bekliyor.
adam her türlü hizmeti görülsün diye evlenmiş istediği olmayınca da küsüyor çocuk gibi.
ne kadar daha bu hizmetçi muamelesine katlanmayı düşünüyorsun ki?
bir an önce kurtulman lazım.

İnsan öncelikle için çalışır para için , paranı vermiyorlarsa çalışmana ne gerek var ama geçinemiyoruz paraya ihtiyacımız var diyorsa da sen kendine uygun bir iş bakarsın. Ben eşinizin zihniyetini anlayamadım.

Herkes ne kadar basit boşanmaktan bahsetmiş. Ben bi çare bi yol arıyorum tek yol boşanmak mı yani

Valla ben yazdım babanla ve KPyle konuş ayar çeksinler

1. Eve para bıraksın sana para versin. Baban bu konuyu konuşsun mutlaka
2. Ailenden asla para alma sen artık evli bir insansın. Baban para verirken ne is bu diye sormadi mi hic?
3. Kocanla konuş o kazanıyor berikiler yiyor bu nasıl iş?? İşyerine git ama ayak işi yapmaya değil git muhasebe defterini bir eline al. Her ayın sonunda kar nedir bak onu eşit şekilde 2 aileye bölüştür. Aile işi zaten sakat mesele biri çalışıyor diğerleri yiyor. Sen enayi misin?

4. Elti midir nedir kocana da harçlık verdim diyen tip var ya ona da: sen bir gün çalıştın mı ki kimin parasını kime harçlık veriyorsun ama bundan sonra yok ben elime muhasebe defterini aldım diceksin

5. Ailene mutlaka durumu anlat. Bulmuslar genc kizi eziyorlar aralarinda. Aile destegini bir al arkana.

Bunlari yaparsan yani maddi konulari eline alirsan belki normal bir evlilik yasarsin. Ote yandan kocanin adam olacagini sanmiyorum onun eşşekliği baki kalacak gibi duruyor

Ben de sonsuz kere çalışma taraftarıyım ancak eşinizin sizi kendi işyerine çağırması çalışma hayatı sayılmaz. Maaşınızı sigortanızı özlük haklarınızı vereceğini hiç zannetmiyorum. Yani şu durumda eşinizin sizi ekonomik olarak özgürleştirici bir duruma çağırdığını sanmıyorum resmen ev işlerinde sömürmesi yetmemiş bir de beleş işçi muamelesi gibi geldi bana. Çalışın ama eşinizin yanında değil.

İnsan aynı evin içine girmeden bilemiyor işte ben konustum 1 yılda nişanlı kaldım herseyi kabul etti eve geldiğimde bana kapıyı sen ac o bana yeter diyodu.

kapı açılınca ne oluyor ki?
adamın kadına bakış açısının sinyali ama siz görememişsiniz.

yooo gayet ciddiyim... arkadaş bu konu dışında eşinden başka şikayeti olmadığını yazmış, çözüm istiyor.. burdaki arkadaşlar ın çoğu çözümü sadece boşanmak sanıyor... ne kadar basit hemen boşan demek

Afedersiniz bu nasil bir cozum ki?
Adam eve para vermiyor
Adam kazaniyor, bu kadini calistiriyor, adamin abisi, karisi yiyor sacip savuruyor bu kiza 5 kurus dusmuyor
Konu sahibesi hala kendi ailesinden para aliyor, bu nasil bir evlilik?
Adam resmen semer vuracak esek ariyor
Cocuk bu evliligi nasil duzeltecek ki?
Siz bu adamin cocukla duzelecegine inaniyor musun gercekten?

nasıl başka şikayeti yokmuş ihtiyaçlarını bile babası karşılıyormuş.
burada ki asıl sorunu göremiyorsunuz sanırım. konu sahibesinin eşi kendisinin etinden sütünden faydalanmak istiyor.
evde oturup yemesi içmesi gözüne batıyor.
sorun adamın zihniyetinde. bugün olmasa yarın boşanacak. ha vakit kaybetmiş olacak belki.

Farkında mısınız adam eşinin yanında yatmıyor bile. İşe gelmiyor diye küsüyor azarlıyor hatta evlendiği için pişman. Konu sahibine para vermiyor, kontörünü bile ailesi alıyor kızın. Bide bu adama çocuk mu versin? Hayatının hatası olur.

Hadi benim işim çalışma saatleri açısından kolay kabul. 3 buçukta eve gel. Kafa patlamış, boğaz patlamış, biraz dinlen kalk yemek yap. Akşam oldu çay yap. Hafta sonu oldu bütün evi süpür sil, tuvalet banyo detaylı temizle. Tabi çamaşır bulaşık her şeyi yapıyorum. Ailemden uzaktayım ama okulum yorgunluğundan telefonla bile konuşamıyorum bazen Allah inandırsın.
Ha daha zor iş koşullarında çalışıp yemeğini akşamdan yapan kadınlar var...
Sen öncesinde yok dedin tamam ama şu anda da biraz çalışmayı maden ocağına girecekmiş gibi yazıyorsun.
Ben olsam eşime elimden geldiği kadar destek olurum. Ha zaten evde bi şeyleri aksatırsan sebebi çalışman olduğu için daha sonra vazgeçebilir bu fikrinden eşin.
Ya da diyelim hamile oldun zaten çalışmazsın o zaman. Ki ben dua edip dayanıp işe gidiyorum.
Boşan diyenlere bakma, küçük şeyler ile yuva yıkmaya karşıyım.
Tatlı dilini kullan, eşinin de gönlünü yapmaya çalış.
Hayat maalesef müşterek. insan zamanı gelince elini taşın altına koymalı. Kendini ezdir demiyorum ama destek olabilirsin eşine...

Siz haklısınız maddi anlamda sizi kullanmak istiyorlar elti ve görümcelereniz de çok itici inşaallah herşey düzelir

Ev işini öğrenmek istiyorum bahanesinin arkasına sığınama gerek yok bence ilk önce bunu kabullen. En başta söylemişsin zaten hicbir bahaneyle ihtiyacın yok. Boşan o zaman de.. Ne demek mecbur bırakmak çok itici ya. Aman çocuk falan yapma bu adamdan.

Ben kızmıyorum çalışmak istemeyebilirsin zaten baştan da söylemişsin.
İkinci olarak iş eşini ve abisinin ortak işiymiş. Eğer sen çalışınca elinize fazladan para geçmeyecekse çok anlamsız. Bedavaya çalışmanın anlamı yok.
Ben olsam eşim ille çalışmamı istese çalışırsam eğer ev işlerinde ondan yardım beklerim. Hepsini üstlenmem. Eğer yapmak istemiyorsa belli aralıklarla eve yardımcı alırım. Hem dışarıda çalış sonra gel bir de evde çalış. Bize de yazık

"Rica ederim suclayıcı cümleler kurmadan yorum yapın. Esimin bu calısmaya zorlaması dısında kötü bi huyu yok işindegücünde saygılı biridir. Bende bencilliğimden yapmıyorum yıllarca calıstım evle ilgili hic bisey bilmiyorum öğrenmek istiyorum birde her cagırdıgnda gitsem alısıp hep cagırcak biliyorum."

bunu ben yazmadım konu sahibi yazdı, boşanmak ta istemiyor ne dememizi bekliyorsunuz?

yeni eklenenlerle birlikte konu tersine döndü.

23 yaşındasın. evlenirken çalışmicam diye şart koyuyosun. iki ayda eşin çalış diye başına dikiliyo ve yatak ayırıyor. ihtiyaçlarını hala baban karşılıyor. ve sen çocuk düşünüyosun daha bu adamdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…