- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.180
- 898
- Konu Sahibi Gzdangy130
-
Evet o konu da haklısınız, erkekler unutmaz. Umarım sonu kötü olmaz.Yani bilemiyorum bu burada kalmaz bana göre. Erkekler o an önemsemiyormuş gibi gorunsede bir anda ortaya cikarabiliyorlar geçmişi , Her Hangi bir yerde..
Umarım dediğiniz gibi olur.
Kesinlikle! Ben başka şeyler de düşünüyorum da neyseYa ben eşinize de çok kızamadım. Onun şu an bu kadar triplere girmesinin ardında karmaşık duygular vardır. Hem babanızın herkesin içinde kızması gururunu kırmıştır, hem de içten içe eminim neden öyle bağırdım diye pişmanlık duyuyordur. Babanız bağırmasa muhtemelen eşiniz sonradan geri adım atıp özür dileyecekti ama dışarıdan müdahale olunca o da bu kez gurur yapmış olabilir. Ben sizin yerinizde olsam ben adım atardım, onu anladığımı ifade ederdim ama bir daha asla ve kata bana öyle davranmamasını, bunun beni çok incittiğini altını çizerek söylerdim. “Çık babanın yanına git” diyenleri de lütfen dinlemeyin. Hepsinin boşanma avukatı olup kâr peşinde olduğunu düşünmeye başladım cidden, küçücük mevzu nasıl büyütülür’ün örneği.
Güzelce konuşun eşinizle bence. ♥
Haksızsınız yok et almıyormuşta kuş başı almıyormuşta bilmem ne siz çıkın alın o zaman adam herseyi alıyormuş kendiniz söylüyorsunuz böyle konudan kavga mı olur ne adamlar var al etini pişir ye çok mu zor
Durumunuzun iyi olduğunu söylemişsiniz
Vejeteryan değilim ama etten nefret ediyorum evde piştiğinde bile moralim alt üst oluyor eşinizde sevmiyordur belki niye üstüne gidiyorsunuz adamın Abartmıssınız biraz kusura bakmayın
Ben eşinin yerinde olsam babana bisoy derdim.... Haklı biraz sabretBabam eşimi aramış ve yaptığının çok yanlış olduğunu söylemiş. Ailesinin yanında kızımı rencide ettin bunu sakın tekrar etme sende benim damadım değil oğlumsun baba oğul arasında olur böyle şryler demiş. Eşimde yapmamam gerekirdi diye özür dilemiş babamdan. Ama biz hala küsüz
Ama böyle bi saçmalık olabilir mi ne yemek yiyo ne konuşuyo. Ruh gibi evin içinde iyice nefret ettiriyo kendindenBen eşinin yerinde olsam babana bisoy derdim.... Haklı biraz sabret
Burcu ne oğlak falan mıAma böyle bi saçmalık olabilir mi ne yemek yiyo ne konuşuyo. Ruh gibi evin içinde iyice nefret ettiriyo kendinden
BoğaBurcu ne oğlak falan mı
Toprak grubular.... Ya sabret bakalım inşallah toparlar belki oda üzgün
2 gündür baş ağrım geçmedi çıkıp gidicem çok zor sabrediyorum fevri hareket etmek istemiyorum ama şansını zorluyoToprak grubular.... Ya sabret bakalım inşallah toparlar belki oda üzgün
Ya ben eşinize de çok kızamadım. Onun şu an bu kadar triplere girmesinin ardında karmaşık duygular vardır. Hem babanızın herkesin içinde kızması gururunu kırmıştır, hem de içten içe eminim neden öyle bağırdım diye pişmanlık duyuyordur. Babanız bağırmasa muhtemelen eşiniz sonradan geri adım atıp özür dileyecekti ama dışarıdan müdahale olunca o da bu kez gurur yapmış olabilir. Ben sizin yerinizde olsam ben adım atardım, onu anladığımı ifade ederdim ama bir daha asla ve kata bana öyle davranmamasını, bunun beni çok incittiğini altını çizerek söylerdim. “Çık babanın yanına git” diyenleri de lütfen dinlemeyin. Hepsinin boşanma avukatı olup kâr peşinde olduğunu düşünmeye başladım cidden, küçücük mevzu nasıl büyütülür’ün örneği.
Güzelce konuşun eşinizle bence. ♥
Avukat falan değiliz ama siz görümcesiniz muhtemelen. Avukat olsak dahi kimse internetten tanıştığı birine güvenip de avukatı olsun istemez, KK da ayrıca böyle hesaplara müsaade edecek bir oluşum değil.
Konu sahibinin babası bağırmasa, eşi bu terbiyesizliği tekrarlayacaktı. Çok da güzel olmuş bağırması ağzına sağlık. Adam hem suçlu hem güçlü şimdi de evde karısına işkence ediyor.
Savunduğunuz adam küçük bebekle bütün gün evde onu bekleyen karısının yüzüne bakmıyor kendisi kabahatli olduğu halde üç akşamdır. Az kadınla empati.
2 gündür baş ağrım geçmedi çıkıp gidicem çok zor sabrediyorum fevri hareket etmek istemiyorum ama şansını zorluyo
Avukat falan değiliz ama siz görümcesiniz muhtemelen. Avukat olsak dahi kimse internetten tanıştığı birine güvenip de avukatı olsun istemez, KK da ayrıca böyle hesaplara müsaade edecek bir oluşum değil.
Konu sahibinin babası bağırmasa, eşi bu terbiyesizliği tekrarlayacaktı. Çok da güzel olmuş bağırması ağzına sağlık. Adam hem suçlu hem güçlü şimdi de evde karısına işkence ediyor.
Savunduğunuz adam küçük bebekle bütün gün evde onu bekleyen karısının yüzüne bakmıyor kendisi kabahatli olduğu halde üç akşamdır. Az kadınla empati.
teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?