- 15 Şubat 2013
- 26.167
- En iyi cevaplar
- 1
- 101.063
- 798
- Konu Sahibi Gzdangy130
-
Peki siz benimle yaşadığınız için haklısınız. Sizin dediğiniz gibi olsunEşin herkesin içinde sana bağırıyorsa siz mutlu çift falan değilsiniz, saygısı yok sana. Saygı duymasını sağlayamamışsın
Ya işte çocuk için bağırınca bende ona bağırdım falan bu.Senle derdi ne,niye küstü
e o da sana bagirdi, herkes herkese bagirdi bu olayda, bi bagirmayan bebekYa işte çocuk için bağırınca bende ona bağırdım falan bu.
E kocası da konu sahibini azarlamış herkesin içinde, üstelik kendi ailesinin yanında. Aynısını konu sahibi kocasına yapsaydı ailesinin yanında, eşinin tepkisi ne olurdu merak ediyorum ve kv kp in.
Barışmadınız mı halaYa işte çocuk için bağırınca bende ona bağırdım falan bu.
babasi aşiri abartmis ben olsam ben de bozulur trip atardim netYanlış davranmış , büyük saygısızlık ancak " kafanı kırarım denmez koca adama .
Eğer saygısız biri olsaydı o da orada bir şey derdi ve bir yuva çatirdardi.
Her şeyin bir üslubu var. " Ayıp ediyorsun, saygsiizlik yapma, kendine gel ve hatta haddini bil bile diyebilirdi orada.
Kafanı kırarım ne yahu.
[/QUOTE
Hayır saçma sapan tripte gitti yineBarışmadınız mı hala
Dün akşam annem teyzem amcam babam bana çaya geldiler. Kızımda 15 aylık koşa koşa masaya geldi yetişemez ama yinede refleksle tutup çektim eşimde bana bağırdı düzgün davran falan diye. Babamda eşime bağırdı sesini yükseltme diye tartıştım yani hala küsüzNe oldu?
O kadar zor sabrediyorum ki inanamazsın başım çatlıyo şuandaYani eşiniz resmen saçmalıyor. Madem baban haklı demiş ne o zaman bu tavırlar. Ne oluyor yani çıkıp çıkıp gidince. Sizde kalkıp babanıza gitseniz ne yapacak acaba? İnsan biraz karşısındakinin sinirinin sınırını hesap eder
Sinirlerimi bozuyo benim iyiceeşin daha da uzatırsa atla babanın yanına git bence.
E işte o anın öfkesiyle konu sahibinin babası da düşünememiş, tıpkı eşinin düşünemediği gibi. Herkesin için de karısına bağırmaması gerektiğini öğrenmiştir artık.Yanlış davranmış , büyük saygısızlık ancak " kafanı kırarım denmez koca adama .
Her şeyin bir üslubu var. " Ayıp ediyorsun, saygsiizlik yapma, kendine gel ve hatta haddini bil bile diyebilirdi orada.
Kafanı kırarım ne yahu.
E işte o anın öfkesiyle konu sahibinin babası da düşünememiş, tıpkı eşinin düşünemediği gibi. Herkesin için de karısına bağırmaması gerektiğini öğrenmiştir artık.
Bende üslubun biraz ağır oldugu kanaatindeyim.Kocaman evli barkli adama herkesin içinde hakaret etmekten beter bir durum olmus.Keske daha uygun sekilde uyarsaydi.Yanlış davranmış , büyük saygısızlık ancak " kafanı kırarım denmez koca adama .
Kafanı kırarım ne yahu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?