Eşim çıktı gitti napacağımı bilmiyorum

Zaten asla babama saygısızlık yapmaz o kadar güzel bi aile bağımız vardıki bu akşam oldu ne olduysa birden bire

Ailenizin yanında size bağırması kötü olmuş.
Babanız da haklı . Anneler böyle durumda tepkisiz kalabilir ama babalar kalamaz çünkü babalar için kız çocukları farklıdır . Sakinleşince konuşursunuz üzerine gitmeyin. Küçücük bir mesele dağ olmasın

Yani cocuk sizin yakininizdaysa ve siz muhabbete dalip son anda cocuga farkedip sertce cekip kizdiysaniz, sinirlenmekte hakli ama keske biraz kendisine hakim olsaymiş.
Hayır koşarak geldi bende engel olmak işin tuttum çektim korktum düşer ne bileyim eli yanar diye

Eşin sana ne diye bağırdı? Baban eşine ne diye bağırdı? Bağırma var bağırma var. Kukremediklerine göre bir şeyler denilmis olmalı.
Düzgün davran çocuğa diye bağırdı halbuki iyiliği için yaptım. Eşim bana bağırınca babamda dayanamadı eşime bağırdı

Eşiniz mevzuyu abartmış yani ne var bunda reflex olarak o anda kızabilirsiniz eşinizin anlayışlı olması lazımdı. Kim kızmıyor cocuguna biri varken çayı dökersin vs diye yani
Evet öyle davranamazsın kimse davranamaz diyo ama bende annesiyim sonuçta kötü bişey yapmadım anlık reflex

eşin normaldede aniden bağırıp çağırır mı böyle?
çok tuhaf geldi bana.

Saygısızlık yapma sesini yükseltme kırarım kafanı falan dedi
Kusura bakma ama baban daha haksız. Tamam eşin ailenin yanında sana bagirmamaliydi. Ama o çocuğa düzgün davran demiş en azından. Baban koskoca adama kırarım kafanı demiş. Saygısızlık yapma sesini yükseltme demekte haklı ama kafanı kırarım falan bunlar hoş değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…