- 26 Kasım 2019
- 4.812
- 16.895
- 208
- Konu Sahibi Gzdangy130
-
Ya hiç olmayan şey kafam allak bullakBaban eşinin üstüne fazla gitmiş ama iyi de yapmış,eşin arkanda ailen olduğunu öğrenince kolay kolay yamuk yapamaz sana. Hep bi tırsar bu adam benim kafamı kırar diye
esimle bir elin parmaklarini gecmezdi kavgamiz,
ama su cocuklar hasta oldugunda veya sizinki gibi bir durumda birbirimize giriyoruz resmen,
tabi bizimkiler biraz buyuduler, daha deneyimliyiz, huyumuzu bildigimiz icin artik daha dikkatliyiz de, ilk zamanlar cok kavga ettik.
Tamamen olayin stresi ve uzguntusu ile...
Burada ben babanizi hatali buldum, cunku en deneyimli olan kisi o, onun biraz daha sakin bir sekild eolayi yonetmesi gerekirdi. Tabi hatali derken suclu anlaminda demiyorum, o da stresten etkilenmis olabilir. Bence herkes sakinlesince guzel guzel konusun bu meseleyi.
Olabilir normaldir, ama herkes de dersini alsin, demek ki bu tarz durumlarda sinirler geriliyor, biraz daha dikkatli olmak gerekiyor. Burada ciftlerden hangisi daha sakinse o digerini parlamadan sakinlestirmeye de calisabilir, veya tamamen esiniz cocugu alip odadan cikabilirdi, belki herkes daha kisa surede sakinlesirdi. Neysem yasanarak ogrenilecek bazi seyler de...
Ben çocuğuma bağırmadım nasıl okudunuz tutup çektim hatta ben çekince oyun sandı güldü.İnanamıyorum nasıl bağırırsınız çocuğa. Al travma yaşadı şimdi. Bundan sonraki hayatında "beni doğuran bile bana bağırıyor. İntihar etmeliyim mutlaka" diyerek acı içinde yaşayacak. Göz hizasına inip "bardağı ellemen hiç hoş değil. Bu beni çok üzdü. Bak kalbim hızlı atmaya başladı. Seni anlıyor ve seni seviyorum. Bu sadece bir uyarı yavrucum" demeliydiniz.
Evlatlarımız camdandır. Her şey travma yaşatır onlara. Bağırmayın, hep aynı ses tonuyla konuşun. Lütfen ama. Annesiniz siz, gidin sinirlerinizi aldırın gerekirse çip taktırın kendinize. Bir şok cihazı edinin mesela sese duyarlı. Sesiniz yükselirse çarpılın. Bunlar önemli.
Ya hiç olmayan şey kafam allak bullak
Strese girince bağıran insanlardan nefret ediyorum o ayrı ama hepinizin stresle başa çıkmada problemleriniz var.
Küçükken kaybolan çocukların bulunduğunda anneleri tarafından “Nerdeydin eşek sıpası” denilip dövülmesi kadar saçma bi durum yaşamışsınız
Hepiniz bi kendinize gelin
Ben çocuğuma bağırmadım nasıl okudunuz tutup çektim hatta ben çekince oyun sandı güldü.
Bende o konunun devamı diye okuyorum kalk yatalim bacı bizim uykumuz gelmişAy valla yeni farkettim kusura bakmayın nasıl olduysa:)))
Ben de inanamıyorum. Daha neler okuyup duyacağız kim bilir !!!!!!!!!!!!!İnanamıyorum nasıl bağırırsınız çocuğa. Al travma yaşadı şimdi. Bundan sonraki hayatında "beni doğuran bile bana bağırıyor. İntihar etmeliyim mutlaka" diyerek acı içinde yaşayacak. Göz hizasına inip "bardağı ellemen hiç hoş değil. Bu beni çok üzdü. Bak kalbim hızlı atmaya başladı. Seni anlıyor ve seni seviyorum. Bu sadece bir uyarı yavrucum" demeliydiniz.
Evlatlarımız camdandır. Her şey travma yaşatır onlara. Bağırmayın, hep aynı ses tonuyla konuşun. Lütfen ama. Annesiniz siz, gidin sinirlerinizi aldırın gerekirse çip taktırın kendinize. Bir şok cihazı edinin mesela sese duyarlı. Sesiniz yükselirse çarpılın. Bunlar önemli.
Ben de inanamıyorum. Daha neler okuyup duyacağız kim bilir !!!!!!!!!!!!!
Sizi destekleyen bir yazı o konu sahibi. İroni içeriyor.Ben çocuğuma bağırmadım nasıl okudunuz tutup çektim hatta ben çekince oyun sandı güldü.
Ben de inanamıyorum. Daha neler okuyup duyacağız kim bilir !!!!!!!!!!!!!
Çocuğa öyle yapmasaydın, bağırmasaydın, hatalısın?!?!?
Bunu söyleyenlere inanamıyorum gerçekten. Çocuğunun canı yanacak sanıp “refleks” ile yapmış. Olamaz mı? Siz hiç çocuğunuza ses yükseltmiyor musunuz? Hiç kızmıyor musunuz?
Siz annenizden hiç azar işitmediniz mi küçükken?
Şaşırıp kalıyorum cidden. Ütopik bir dünyanız var ya da başkasını eleştirmek aşırı keyif veriyor size.
Anne de bir insan. İnsan olmak robot olmak değil haliyle. Şaka gibi..
Benimki de ironi ama olsunduİdrakın tarzı bu ironi yapıyor. Bişicik olmaz çocuğa travma vs yaşamaz diyor özünde. İdrak da böyle napcan
Saygısızlık yapma sesini yükseltme kırarım kafanı falan dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?