Eşim çıktı gitti napacağımı bilmiyorum

İnanamıyorum nasıl bağırırsınız çocuğa. Al travma yaşadı şimdi. Bundan sonraki hayatında "beni doğuran bile bana bağırıyor. İntihar etmeliyim mutlaka" diyerek acı içinde yaşayacak. Göz hizasına inip "bardağı ellemen hiç hoş değil. Bu beni çok üzdü. Bak kalbim hızlı atmaya başladı. Seni anlıyor ve seni seviyorum. Bu sadece bir uyarı yavrucum" demeliydiniz.

Evlatlarımız camdandır. Her şey travma yaşatır onlara. Bağırmayın, hep aynı ses tonuyla konuşun. Lütfen ama. Annesiniz siz, gidin sinirlerinizi aldırın gerekirse çip taktırın kendinize. Bir şok cihazı edinin mesela sese duyarlı. Sesiniz yükselirse çarpılın. Bunlar önemli.

Ben çocuğuma bağırmadım nasıl okudunuz tutup çektim hatta ben çekince oyun sandı güldü.

Ya hiç olmayan şey kafam allak bullak

Strese girince bağıran insanlardan nefret ediyorum o ayrı ama hepinizin stresle başa çıkmada problemleriniz var.

Küçükken kaybolan çocukların bulunduğunda anneleri tarafından “Nerdeydin eşek sıpası” denilip dövülmesi kadar saçma bi durum yaşamışsınız

Hepiniz bi kendinize gelin

Evet cidden öyle. Neşeyle gülüp eğlenirken 5 dakika içinde berbat olduk

Ben çocuğuma bağırmadım nasıl okudunuz tutup çektim hatta ben çekince oyun sandı güldü.

İnanamıyorum bir de tutup çektiniz mi, acısından gülmüştür o. Kıyamam daha büyük travma olmuş bu. Çekmeyin, "seni birazdan sakince çekeceğim müsaaden olursa" deyin. Göz hizasına inip söyleyin ama. Hatta dizlerinizin üzerinde yürüyün hep. Ayağa kalkmayın.

Ben de inanamıyorum. Daha neler okuyup duyacağız kim bilir !!!!!!!!!!!!!

Ben de inanamıyorum. Daha neler okuyup duyacağız kim bilir !!!!!!!!!!!!!

Siz daha dalga geçin. İşte ileride katiller, psikopatlar hep böyle yetişiyor. O ses tonu hep sabit kalsa, göz hizası kuralı uygulansa pambık gibi insanlar olacak gelecekte. Size şefkat gelişimsu'nun höykürmeyen anneler kitabını tavsiye ediyorum. Benim ufkumu açtı.

Aaaa lütfen ama yeni nesil instamomlar var karşınızda. Asla çocuklarına kızmazlar, refleksle bile olsa bağırmazlar
Yersen.

Konu sahibi babanızın eşinize davranışı hoş olmamış, koca adama kafanı kırarım falan yakışmamış. Eşinizin size bağırmasıda yanlış ama babanız karı-koca arasına girmese iyimiş. Ama yapcak birşey yok olan olmuş.
Eşinizi arayın gelsin, gece sokakta kalacak değil ya böyle birşey yüzünden.
Geldiği zaman konuyu kendi açmasa siz hiç açmayın, siniri geçmeden üstüne gitmeyin. Babanızın eşinizden özür dilemesi gerekir, yapmaz bence ama en azından gönlünü alacak birşeyler söylemesini isteyin. Senin kızın kıymetliyse benimkide bana çok kiymetli tarzında. Eminim eşiniz yumuşayacaktır.

Aman eşin de çok tuhafmış ya
İyi madem çocuğu tutma elini çaya daldırsın üstü başı yansın hastaneye koşun çocuğun canı yansın orda sabahlayın o zaman daha iyi olacak sanki
Alt tarafı refleksle hızlıca çekmişsin
Çocuğun kolunu çıkarmadın ya
Yok sesini yükseltme yok her dediğini yap aman kırılmasın aman yok hayır demeyelim sonra çocuk büyüyüp topluma karışınca afallıyor gerçek hayatı görüp
Baban da haksız öyle laf söylenmez
Ama eşin başlatmış olayı

Siniri geçince gelir canım merak etme nereye gidecek başka misafirin yanında kötü olmuş ama babana o sinirle cevap verseydi daha kötü olurdu ortam ama çocuk gibi gitmeside iyi degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…