Eşim cocuk istemiyor

Butterfly246

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2019
66
48
38
Merhaba kızlar, uzun zamandır konuları takip ediyorum ve bende dertlerimi yazmaya karar verdim. Ben 25 yaşında 3 yıllık evliyim. Eşimle severek evlendik

Neyse asıl konum eşim cocuk istemiyor. Yazın evleneli 4 sene olacak ve ben birkaç aldır gerçekten doğamız gereği annelik duygusunu çok arzuluyorum. Sürekli yeni doğan videoları izliyorum, aklımdan çıkmıyor ama eşime bundan bahsettiğimde hayır ben istemiyorum diyor. Maddi durumumuzda bir sıkıntı yok. Bütün cevremiz de sorup duruyor artık nezaman cocuk diye.. gecen günlerde gene bu konuyu açtığımda şöyle dedi: bir insan hic mi istemez çocuğu, okadar istemiyorum yanı dedi ve çok uzuldum.. kendi yeğenlerini falan çok sever halbuki. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum artık

Son düzenleme:
Ben anlamıyorum ya nasıl evleniyorsunuz?
Hiç konuşmadan etmeden mi?
Benim bildiğim evlenmeden önce konuşulur hayat şartlarımız nedir, nerede nasıl bir hayat istiyoruz, çocuk istiyor muyuz istemiyor muyuz gibi gibi.
Pat diye mi evlendiniz?

Cocuk ortak verilecek bir karardır. Eşiniz istemiyorsa zorla güzellik olmaz. Ama onu bu fikre ısındırmak icin izlediginiz videoları esinizede izlettirmeyi deneyebilirsiniz. Güzel konusun mesela ikimizden bir parca olacak,cok tatlı olacak vs vs. gibi.
neden baba olmak istemiyor yanı maddi durumda yeterliyse,altında baska bir sebepte arayabilirsiniz her seye ragmen kesinlikle istemiyorsa?

Yani gercekten bende anlamıyorum. Bende evleneceğim 3 ay sonra nisanlıyım suan, ama nisanlımla her seyi konustuk ettik. Maddi durum el verirse su kadar sene kendımıze bırakırız,söyle cocuk yaparız vs diye.

Hayır tabi ki pat diye evlenmedik, 6 sene konuşmamız flörtümüz oldu evlilik öncesi. Öncesinde konuşurken tabi ki birlikte hayaller kurardık çocuklarımıza isim koyardık herkes gibi. Evlenince böyle oldu

İstemeyen adamı zorla baba yapamazsınız, yapmamalısınız.
Bunlar evlenmeden önce konuşulması gereken şeyler aslında.
Şu şartlarda çocuk sizin olmazsa olmazınızsa yollarınızı ayıracaksınız mecburen.

Yani gercekten bende anlamıyorum. Bende evleneceğim 3 ay sonra nisanlıyım suan, ama nisanlımla her seyi konustuk ettik. Maddi durum el verirse su kadar sene kendımıze bırakırız,söyle cocuk yaparız vs diye.
Bizde öyleydik canim, evlenince konuşulanlar olmuyor maalesef.. 6 sene konuştuk evlenmeden

Hayır tabi ki pat diye evlenmedik, 6 sene konuşmamız flörtümüz oldu evlilik öncesi. Öncesinde konuşurken tabi ki birlikte hayaller kurardık çocuklarımıza isim koyardık herkes gibi. Evlenince böyle oldu
Peki birden değişmesini sebebi ne? Yani altında bir sebep olmalı. Hiçbirşey sebepsiz olmaz, büyük bir oaly falan mı yaşadınız? Belki de o hayaller yalandı, evlenmek için sizin suyunuza gitti bilemeyiz. Ama bunu yaptıysa çok adice bir davranış. Sizi kandırmaya hakkı yok.

Evlenmeden konuşuluyor tabi ki hatta isim bile konulur çocuklara.. ama evlenince böyle oldu sıcak bakmıyor

Evlenmeden konuşuluyor tabi ki hatta isim bile konulur çocuklara.. ama evlenince böyle oldu sıcak bakmıyor

sıcak bakmıyor değil bu pek, anlattığınız kadarıyla istemiyor ve reddediyor. Bence aşılabilecek bir problem değil bu.

Ay aynen.
Bu gibi hayatı etkileyecek durumlar evlenmeden önce mutlaka konuşulmalı ki evlilik fikri ona göre şekillensin. Benimde sevgilim var, hep konuşuyoruz plan yapıyoruz. Yani evlenmeden önce kararlar ortak fikirler eşliğinde alınır uymayan ortak karar alınamıyorsa ayrılınır.Bu kadar basit yani. Şaşırdım bu konuya. Adam rol yapmış gibi.

Aklıma gelen tek şey benim tam anlamıyla Turkiyeye alisamadigimi düşünüp belki ondan cesaret edemiyor olabilir ama ben istedikten sonra neden karşı çıksın ki? Cocuk evlenince olan en normal şey değil mi.. başka buyuk bir olayımız yok canım kendi halimizde yaşayıp gidiyoruz yani

Kesinmi istemiyor yoksa simdi mi istemiyor? Kesin istemiyorum derse bencillik yapmış olur tamam ortak alınacak bi karar ama sonuçta siz istiyorsunuz bu konuyu düşünmeli bencee.. Şimdi istemiyorsa bekleyin belki evliliğin tadını çıkarmak istiyordu..

Herkes çocuk sahibi olmak zorunda değil. Ancak size hayaller kurdurup evlenince "yok istemiyorum" demesi de doğru değil. Bu sizi fikren aldatmak, kandırmak oluyor ki umarım bunu yapmamıştır. Altındaki nedeni çıkarmaya çalışın, hayallerinizden ve o zamandan bu zamana neyin değiştiğinde bahsedin, bunu eşinize sorun. Şuan için en mantıklı hareket bu gibi gözüküyor.

Bana belli bir zaman verse gene kabulüm ama hic istemiyorum aklımdan bile geçmiyor diyor. Bende anneliği tatmayi çok istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…