- 19 Ağustos 2019
- 1.466
- 2.478
- 133
- 32
- Konu Sahibi Butterfly246
-
Siz konuyu tam okumuyor musunuz? kadın evlenmeden önce hayaller kurardık çocuk ismi bile düşündük diyorBen anlamıyorum ya nasıl evleniyorsunuz?
Hiç konuşmadan etmeden mi?
Benim bildiğim evlenmeden önce konuşulur hayat şartlarımız nedir, nerede nasıl bir hayat istiyoruz, çocuk istiyor muyuz istemiyor muyuz gibi gibi.
Pat diye mi evlendiniz?
6 yıllık ilişkisi varmış nisanlıyken cocuklarına isim bile buluyorlarmıs. Adama sonradan bir şey olmus.Ben anlamıyorum ya nasıl evleniyorsunuz?
Hiç konuşmadan etmeden mi?
Benim bildiğim evlenmeden önce konuşulur hayat şartlarımız nedir, nerede nasıl bir hayat istiyoruz, çocuk istiyor muyuz istemiyor muyuz gibi gibi.
Pat diye mi evlendiniz?
Siz söyledikelrini hatırlattığınızda ne tepki veriyor? Yani benim bu hayali kurmama sebep oldun dediğinizde? Yani birlikte hayal kurmak söz vermek gibi bir şeydir.Bizde öyleydik canim, evlenince konuşulanlar olmuyor maalesef.. 6 sene konuştuk evlenmeden
Çok zekice. Konu sahibi denesin mutlaka. Sonuçta adamın gerçek tepkilerini görecektirOnu kekle
Adetim gecikti bu ay de
Bakalım ne tepki verecek
Ona göre hareket et
Yani gerçekten hamile kalmış olsan nasıl davranacak görmüş olursun
Düşünceli mi olacak heycanlanacak mı öfkeli mi olacak
Öfkeye bağlarsa aldırırız falan boyutuna gelirse oturup evliliğini düşünürsün artık
Konuda böyle bir ibare mi vardı? Konunun ilk halinde evlenmeden önce hayaller kurduk mu demiş?Siz konuyu tam okumuyor musunuz? kadın evlenmeden önce hayaller kurardık çocuk ismi bile düşündük diyor
Sonradan yazdı onu, konuştuk :)6 yıllık ilişkisi varmış nisanlıyken cocuklarına isim bile buluyorlarmıs. Adama sonradan bir şey olmus.
Ben de konuştuğunuzu sonradan gördüm konu da yeni açılmış. Kızıyosun gibi geldi düzeltiyim dedim.Sonradan yazdı onu, konuştuk :)
En basta sıze altı yıl sevgılılık suresince 'cocuk istemiyorum' deseydi ve evlenseydınız yapacak bisey yok bile bile evlenmıssiniz derdım.Bende bir çıkmazdayım, hergün konuyu açmaktan bir çare gelmiyor. Siz ne önerirsiniz?
Yok kızmadım aslında.Ben de konuştuğunuzu sonradan gördüm konu da yeni açılmış. Kızıyosun gibi geldi düzeltiyim dedim.
Bazen bende oyle düşünüyorum da iliskiye girmeden adam prezervatif alıp geliyor dolaptan.. gecen markete saldim eksikler var diye, tutmus bir paket daha almış indirimdeydi diye. Sanki çok lazimdaOnu kekle
Adetim gecikti bu ay de
Bakalım ne tepki verecek
Ona göre hareket et
Yani gerçekten hamile kalmış olsan nasıl davranacak görmüş olursun
Düşünceli mi olacak heycanlanacak mı öfkeli mi olacak
Öfkeye bağlarsa aldırırız falan boyutuna gelirse oturup evliliğini düşünürsün artık
Evet canım herkes ayni şeyi söyleyince eksik yazdığımı farkettim.. daha ilk yazım kusura bakmayınSonradan yazdı onu, konuştuk :)
Yırtıktı bi tanesi galiba dersiniz.Bazen bende oyle düşünüyorum da iliskiye girmeden adam prezervatif alıp geliyor dolaptan.. gecen markete saldim eksikler var diye, tutmus bir paket daha almış indirimdeydi diye. Sanki çok lazimdaFırsat bile kalmıyor hamile olmama..
Biraz kötü bir fikir ama prezervatifi delebilirsiniz paketiyle beraber.Bazen bende oyle düşünüyorum da iliskiye girmeden adam prezervatif alıp geliyor dolaptan.. gecen markete saldim eksikler var diye, tutmus bir paket daha almış indirimdeydi diye. Sanki çok lazimdaFırsat bile kalmıyor hamile olmama..
Merhaba kızlar, uzun zamandır konuları takip ediyorum ve bende dertlerimi yazmaya karar verdim. Ben 25 yaşında 3,5 yıllık evliyim. Yurtdışında da doğup büyüdüm ve evlenince Turkiyeye yerleştim. Eşimle severek evlendik, fakat çoğu zaman çok pişman oldum Hollanda'da kı hayatımı bırakıp onun icin geldiğim icin.. orda güzel bir mesleğim vardı, öğretmendim ve bütün ailem (annem babam kardeşlerim teyzelerim dayılarım kuzenlerim) yanı herkes orda.. Türkiye'de çalışmadım, diplomam zaten denk değilmiş başka işe de girmedim.
Neyse asıl konum eşim cocuk istemiyor. Evlenmeden önce 6 sene bir beraberliğimiz var. Çocuklarımızın hayallerini kurardık nisanliyken isimlerini bile bulurduk. Ozaman bir sıkıntı ya da istememe söz konusu değildi. Yazın evleneli 4 sene olacak ve ben birkaç aldır gerçekten doğamız gereği annelik duygusunu çok arzuluyorum. Sürekli yeni doğan videoları izliyorum, aklımdan çıkmıyor ama eşime bundan bahsettiğimde hayır ben istemiyorum diyor. Maddi durumumuzda bir sıkıntı yok. Bütün cevremiz de sorup duruyor artık nezaman cocuk diye.. gecen günlerde gene bu konuyu açtığımda şöyle dedi: bir insan hic mi istemez çocuğu, okadar istemiyorum yanı dedi ve çok uzuldum.. kendi yeğenlerini falan çok sever halbuki. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?