Eşim cocuk istemiyor

Yasiniz 25 cok gencsiniz. Bambaska bit ulkede bambaska bir hayat yasiyorsunuz belli ki pismanliklariniz var birakip geldiginiz icin. Bence once bu yorumlari halledip sonra dusunun cocugu. 25 yas dogasi geregi cocuk isteyecek bir yas degil bence. Hormonal olarak. Oradaki denkliginiz buyuk ihtimalle burada yuksek meslek okulu sayiliyor. Universiteye baslayip dilinizi kullanacaginiz bit seyler yapmanizi oneririm. Ileride cocugunuz oldugunda bunlar gittikce zorlasir

Siz konuyu tam okumuyor musunuz? kadın evlenmeden önce hayaller kurardık çocuk ismi bile düşündük diyor

6 yıllık ilişkisi varmış nisanlıyken cocuklarına isim bile buluyorlarmıs. Adama sonradan bir şey olmus.

Onu kekle
Adetim gecikti bu ay de
Bakalım ne tepki verecek
Ona göre hareket et
Yani gerçekten hamile kalmış olsan nasıl davranacak görmüş olursun
Düşünceli mi olacak heycanlanacak mı öfkeli mi olacak
Öfkeye bağlarsa aldırırız falan boyutuna gelirse oturup evliliğini düşünürsün artık

Bizde öyleydik canim, evlenince konuşulanlar olmuyor maalesef.. 6 sene konuştuk evlenmeden
Siz söyledikelrini hatırlattığınızda ne tepki veriyor? Yani benim bu hayali kurmama sebep oldun dediğinizde? Yani birlikte hayal kurmak söz vermek gibi bir şeydir.

Çok zekice. Konu sahibi denesin mutlaka. Sonuçta adamın gerçek tepkilerini görecektir

Siz konuyu tam okumuyor musunuz? kadın evlenmeden önce hayaller kurardık çocuk ismi bile düşündük diyor
Konuda böyle bir ibare mi vardı? Konunun ilk halinde evlenmeden önce hayaller kurduk mu demiş?
Sonradan yorumlarda söyledi bunu. Sonra da konusuna ekledi.
Bana okuma tavsiyesi vereceğinize siz konuyu iyice okuyun zahmet olmazsa.
Yorumlarda da konuştuk zaten. Beni fırçalamadan önce ne yazıldığında bakın lütfen.

Ben de 2 yıla yakındır evliyim. Eşim evlenince hemen çocuk sahibi olmayız diyordu nisanliyken fln.
Şimdi de ülkenin durumu bu halde çocuk sahibi olmak bile istemiyor insan diyor. Ben de içten içe istiyorum ama o böyle düşündükçe erteliyorum. Sonuçta kendi başıma çocuk sorumluluğu alamam.

Bende bir çıkmazdayım, hergün konuyu açmaktan bir çare gelmiyor. Siz ne önerirsiniz?
En basta sıze altı yıl sevgılılık suresince 'cocuk istemiyorum' deseydi ve evlenseydınız yapacak bisey yok bile bile evlenmıssiniz derdım.
Ama dogacak cocuklarınıza isimler bulmussunuz cocuk ıstıyormussunuz ıkınızde.. Evlenınce net sekilde ıstemedigini belirtmiş Kocanız.

Bu kandırmaktır. Kopruyu gecene kadar ayıya dayı demektir. Evlenınce nasılsa bosayamaz bu fikre o da alısir dıyıp sızın duygularınızı yabana atmaktır. Hollandadan isinizi gucunuzu ailenizi mesleğinizi bırakıp gelmıs ev hanımı olmussunuz evlenip. Yuzde anca ıkı kısının yapacagi sey. Adam oylesıne emin kı gunun birinde pes edip hayatınıza devam edeceginıze.

Pesınden herseyını bırakıp gelen kadın bosayacak degıl bu yalancı adamı sonucta dı mı? Kabul edecek cocuk olmayacağını.

Anne olmak, isteyen her kadının hakkı.

Adam istemedigi konusunda durust davranmamıs. İstemiyor ama söylerken net.
Siz ve duygularınız cok onemlı degıl, kabul edeceginize emin.
Eger cocuk isteme konusunda sizde netsenız onun istemedigi gıbı bosanacaksınız.

Not:yuva kolay kurulmuyorcular sızı anında engelliyorum haberiniz olsun.

Ben de konuştuğunuzu sonradan gördüm konu da yeni açılmış. Kızıyosun gibi geldi düzeltiyim dedim.
Yok kızmadım aslında.
Ama konunun ilk halinde önceden konuştuklarına dair herhangi bir ibare yoktu, direkt çocuk istemiyor falan yazmıştı. Bende haliyle evlenmeden önce konuşmadınız mı diyerek tepki gösterdim. :) sonradan konu sahibi düzeltti beni :)

Bazen bende oyle düşünüyorum da iliskiye girmeden adam prezervatif alıp geliyor dolaptan.. gecen markete saldim eksikler var diye, tutmus bir paket daha almış indirimdeydi diye. Sanki çok lazimda Fırsat bile kalmıyor hamile olmama..

Yırtıktı bi tanesi galiba dersiniz.

Biraz kötü bir fikir ama prezervatifi delebilirsiniz paketiyle beraber.
Ama baba olmak istemeyen adam bebeğe çok kötü davranabilir, benimsemeyebilir.

yine elin adamı için tüm yaşamını kariyerini bir çırpıda kenara atmış saf kadın konusu.
yorumum bu kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…