Eşim cocuk istemiyor

Benimki de birşeyi bahane etse İnan ki bukadar düşünmem.. altına hiçbir geçerli sebep vermemesi beni üzüyor.. her erkek sevdiği kadına benzeyen bir cocuk istemez mi?

Benimki de birşeyi bahane etse İnan ki bukadar düşünmem.. altına hiçbir geçerli sebep vermemesi beni üzüyor.. her erkek sevdiği kadına benzeyen bir cocuk istemez mi?
Cok romantik dusunuyorsunuz, daha gerçekçi dusunursenız daha az uzulursunuz.

Ben cocuk sahibi olmak istemiyorum, esim de bunu ilk gunden itibaren biliyor. Kendisi de zaten hicbir zaman heves etmemis cocuk sahibi olmaya. Simdi bunu bilerek evlendigine gore, eger vazgecip cocuk sahibi olmak istese kendimi kandirilmis hissederim. Ve evliligim geri donusu olmayan bir yola girer. Sizin esiniz de bu sekilde davranmis, bir nevi kandirilmissiniz yani. Cok zor bir durum.

Öncesinde çocuk isteyen adam niye sonradan vazgeçerki seninle vatandaş lık almak için evlenmiş olmasın dikkat et bak keşke o senin yanında Hollanda ya gelseydi yurt dışı Türkiye den bin kat iyidir
Benimle evlendiği icin vatandaşlık almadı canim Holllandaya gelseydi olurdu.. Ben oraya goturmek
İstedim ama kendisi istemedi öğretmen olduğu icin bırakamam demişti. Ve bırakip gelen ben olmustum saf gibi. Yanı dediğiniz oraya gitmek icin ısrar etseydi geçerli olurdu ama gitmek istemedi

Korunurken de hamile kalanlar var
Sen adetim gecikti desen ne diyebilir ki
Gecikti de ve ayy ya hamileysem de heycanlı ol tepkisine bakmak maksat

Sen neden çoçuk istiyorsun? Oradaki hayatindan memmunmusun? Ne bilim gencecik kizsin, evde oturuyorsun. Cocuk istegini bile esin ile konusamiyorsun. Hayatinda yapmak istediklerin ne?

Bunlarin hepsini iyi bir düsün ve ardindan esin ile konus. Durum ciddiyetini anlasin. Öyle "ben istemiyorum" diyerek basidnan savma yok. Sana yalan söylemis oluyor çünkü.

Bu sekilde böyle devam ederse, bence bosanmak en iyisi olur.

Degil tabi ki ama 15 den 21 yaşına kadar konuşulanlar hep aynıydı değişen birşey yoktu.. eşim benden 5 yaş büyük, onun söylediği sözler daha etkili olması gerekmiyor mu.

Alışmak çok zor hiçbir zaman tam anlamıyla alışmış olamam malesef. Biliyormusun hayatımda yapmak istediğim pek birsey kalmadı. Kendimi heryerin herşeyin yabancısı gibi görüp dediğin gibi evde oturuyorum..

Degil tabi ki ama 15 den 21 yaşına kadar konuşulanlar hep aynıydı değişen birşey yoktu.. eşim benden 5 yaş büyük, onun söylediği sözler daha etkili olması gerekmiyor mu.
İçinde bulunduğun şartlar, yaşın, bulunduğun yer, hatta medeni durumun bile fikirlerini değiştirebiliyor maalesef. Evliliğe uzaktan bakarken hayal kurmak kolay oluyor, ama yaşamaya başlayınca daha farklı geliyor insana. Evlenmeden önce istediğiniz kadar konuşun hatta 73737473822 defa konuşun insanların düşünceleri değişebilir. Evlenmeden önce 1 yıllık evli olmak uzun bir zaman gibi geliyordu. Şimdi 1 yıl bitmek üzere hiçbir şey yapmamışız gibi geliyor. Çocuk fikrine aşırı uzağım ben de mesela. Ki karşı değildim bekarken. 1 sene dolsun bakarız diyordum şimdi olmasa da olur diyorum. Belki o da öyle hissediyordur.

Ben doğamız gereği kısmına takıldım. Her kadın anne olmak zorunda değil annelik içgüdü değildir. İç güdü olsa her anne cocuğuna aynı şekilde davranırdı hayvanlardaki gibi. Sizin zaten hollanda gibi bir yerden türkiyeye gelmeniz en başta hataymış neyinize güvendiniz. Tek sorun çocuksa yapmayıverin. Herkes istemek o sorumluluğu almak zorunda değil. Hayatı kendinize zehir etmeyin

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende cocuk istemiyordum ,esimin hatrina hamile kaldim,cunku evlilik ortak bi kurum ailesinin esimin destegi cok yogun ,
Esinizi alip karşınıza konusun, son karari buysa vakit ksybetmeyin daha fazla henüz gencken kendinize yenj bir hayat kurun

Dogru söylüyorsun, ama ben onun icin okadar fedakarlık yapmama rağmen onun bana verdiği sözleri yerine getirmemesi çok yaralıyor ..

Hayatından hiç memnun değil gibi dururken, çocuk yapmak acaba kendinizi oyalamak için diye düşündüm bir an.
Kim hayatından yüzde yüz memnun kı.. ben herzaman cocuk sahibi olmak istedim, 10 yıl öncede 5 yıl önce de, simdi evliyim ve kendimden birsey istiyorum.. oyalamak degil de bir ödül hediye gibi birsey olsun

Esin senin alisman için birseylere yardimci oldumu? Destegini his ediyormusun?

Açikça konusayim, çoçugun olmasi birseyleri degistirmez. Aksine, dahada dibe vurarsin. Annene, ailene ihtiyacin daha fazla olur. Türkiye sartlari çoçuk içinde daha zor. Iyi bir kres bulmak zor ve pahali oluyor. Onun haricinden çok zor. En iyi evlilikleri bile sallantiya getiriyor. Uykusuzluk, hormonlar,..

Yani eger hayatindan memnun degilsen, çoçuk ile çok daha zorlanirsin. Cocuk senin hayat arkadasin olmak için gelmiyor. Yada senin yanlizligini gidermek için gelmiyor. Küçük çoçuga çok agir bir misyon vermis olursun.

Önce kendi hayatini düzene sok. Gerekirse tekrar okula git, kurslara katil. Türkiye sartlarinda ögretmen olmak zor. Hani yurtdisinda okula gitmisler için kpss'ye hazirlanmak dahada zor olur. Ancak imkansiz degil. Cok istekli ve hirsliysan basarabilirsin. Baska meslekleride düsünebilirsin.

Çok teşekkür ederim beni etkiledi mesajın

Kim hayatından yüzde yüz memnun kı.. ben herzaman cocuk sahibi olmak istedim, 10 yıl öncede 5 yıl önce de, simdi evliyim ve kendimden birsey istiyorum.. oyalamak degil de bir ödül hediye gibi birsey olsun

Çocuk neyin ödülü olabilir ki? Bence bir insan hayatından memnun değilse çocuk düşünmemeli. Ilk pişmanliklarinizdan bahsettiniz. Simdi bir ödül veya hediyeden. Pişman olduğunuz için esiniz size çocuk vermek zorunda olduğunu düşünmüyorsunuz insallah.

Hayır tabi ki pişmanlığıma zorunluluk söz konusu bile olamaz onlar bambaşka konular.. cocuk isteyimin baskın olduğunu anlatmaya çalıştım, Türkçem bazen zorluyor kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…