Evlenirken konusmamıs mıydınız?Öncelikle iyi geceler kızlar, 1,5 yıllık evliyim 26 yaşındayım eşim 32 yaşında 7 - 8 aydır eşim çocuk yapmak istediğini söylüyor fakat ben çocuk yapmak istemiyorum. Annemi küçük yaşta kaybetmemin verdiği cesaretsizlik bir yana babamın bana babalık yapmayışı vb. konular beni çocuk yapmaktan uzak tutuyor.
Ne bileyim korkuyorum çocuk yapmaya, eşimle bu durumu konuştuğumda istemiyorum benim cesaretim yok dediğimde ''saçmalıyorsun korkuların çok yersiz annelik sana çok yakışacak'' gibi cümleler kuruyor.
Neden biraz daha süre tanımıyorsun erken değil mi dediğimde ise ben 32 yaşındayım çok vakit kaybettim bir an önce baba olmalıyım diyor ne yapacağım ben kızlar sizce korkularım yersiz mi?
Evlenirken konusmamıs mıydınız?
Keske acık acık söyleseydiniz en basında. Sizin istememenizi anlıyorum, onun istemesi de c ok makul. Bu durumda zamandan Baska care yok. Yeğeniniz falan var mı? Biraz etraftaki cocuklarla ilgilenin, vakit gecirin.En azından biraz fikriniz olur.Konuşuldu aslında ama ben o konuyu biraz geçiştirdim üzerinde pek durulmadı sayılabilir.
Keske acık acık söyleseydiniz en basında. Sizin istememenizi anlıyorum, onun istemesi de c ok makul. Bu durumda zamandan Baska care yok. Yeğeniniz falan var mı? Biraz etraftaki cocuklarla ilgilenin, vakit gecirin.En azından biraz fikriniz olur.
Psikolog ile görüştün mü hiç? Gecmişte yasadıgın seyleri paylasmak rahatkatabilir seni.Ayrıca her kadın anne olmak istemeyebilir, bunu da anLMak LzımTek çocuk kendisi benimde bir tane kız kardeşim var görüşmüyoruz.
Psikolog ile görüştün mü hiç? Gecmişte yasadıgın seyleri paylasmak rahatkatabilir seni.Ayrıca her kadın anne olmak istemeyebilir, bunu da anLMak Lzım
İşte bu bir kaygı.Kaygıyı asabilmen için yardım almalısın.Anne olmak istememek değil istiyorum ama çocuğumda benim yaşadığıma benzer şeyler yaşarsa
İşte bu bir kaygı.Kaygıyı asabilmen için yardım almalısın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?