Eşim Çocuk İstiyor

Bebegi benimde esim cok istiyordu bende korkudan ziyade evlilik otursun iyice birbirimizi taniyalim dusuncesi hakimdi daha 1 senemiz dolmadan esimin ikna etmesi uzerine hamile kaldim. Ve o kuruntularim korkularim yerini bebegime odaklanmaya birakti onun icinizde buyudugunu hissedince hele hareketlerini kavrayinca daha dogmadan tum dunyaniz o oluyor hakkinizda hayirlisi neyse.o olsun ancak bana kalirsa bir adim atmadan o dusunceler sizi birakmaz isterseniz 5 10 yil bekleyin goruceksiniz ki o dusunceler devam ediyor

Konuşuldu aslında ama ben o konuyu biraz geçiştirdim üzerinde pek durulmadı sayılabilir.
Eşinzie çok büyük haksızlık etmişsiniz.
Eğer hiç istemiyorsanız bunu önceden söylemeniz gerekirdi. Kocanızın babalık hakkını elinden alamazsınız.

Esinde bir nevi hakli yasamadan bilemezsin evlilik hayatiniz guzelse neden olmasin

boyle onemlı konuları en bastan konusmak gerektı ondan olmus bu anlasmazlık
ıstemıyorsanız zorla dogurtturamaz ama esınız ıstıyorsa uzlasmak zorundasınız orta yolu bulmanız gerek ıkınızınde yası gecmıs degıl acele etmeyın ıyı dusunun

Yardım almalısınız kesinlikle.
Hayatta zaten kimsenin nerede,nasıl duracağının garantisi yok.
Acabalar diye düşünceler olumsuzluğa sürüklemekten başka bişey değil.

Evlat sahibi olmak, hiç öyle kolay bişi değil.
Sorumluluğunu bilen insanlar için daha bir zor bence.
Hamilelik,lohusa,yetiştirme v.s derken,
Baba elinden gelen yardımları yapsa dahi,
Birçok yük Anne’de.

O yüzden kadın kendini kesinlikle tam olarak hazır
Hissetmeli.
Erkeğin hissedebileceği öyle pek bişi yok..

Eşinin yaşi geçiyor diyenler 25 olmadan eşleri baba olmus galiba :)
Benim çevrem mi gec evleniyor acaba. Annelik yapmakla anne olmak arasında fark var. Anne olmak kolay narininde varsa doğar. Ama sonrası ? Sen kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman olması lazım. Bence sen biraz bekle acele etme. Annelik marketten ekmek alıp gel.eye benzemez, yao bur cocuk ne demek ya oyuncak mi bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…