- 22 Mayıs 2020
- 636
- 1.753
- 28
- Konu Sahibi Bir garip dertli
-
Çocuk sadece eşiniz isteyince yada aile büyüklerin istemesi ile olacak iş değil. Bence eşinizi karşınıza alıp kafanızdaki fikirlerden gelecek planlarınızdan bahsedin. Yaşınız hala genç, hiç bir şey içinde geç değil.Arkadaşlar 27 yaşındayım öğretmenlik mezunuyum 1 yıllık evliyim . Kpss çalışıyorum hala atanmaya çalışıyorum . Eşim çocuk istiyor. Ama ben şu an hiç istemiyorum. Allah büyük, büyük konuşmakta istemiyorum. Ne yapsam delircem çok ısrarcı degil ama ben yakın zamanlarda 1-2 yıl hiç içimden gelmiyor. Lütfen yazmayın isteyince bile olması çok zor olanlar var tabiki anlıyorum . Eşimin ailesi kendisi benim ailem çok istiyor. Ben konuşurken bile içim bi tuhaf oluyor bende mi bir sorun var. Bende kendi işimi hakettiğim şekilde yapmak istiyorum. Offf off
Eşlerden birinin istemesi yeterli değil. Çiftler hem fikir olmalı bu noktada. Dilerim bir ortak karara varabilirsinizArkadaşlar 27 yaşındayım öğretmenlik mezunuyum 1 yıllık evliyim . Kpss çalışıyorum hala atanmaya çalışıyorum . Eşim çocuk istiyor. Ama ben şu an hiç istemiyorum. Allah büyük, büyük konuşmakta istemiyorum. Ne yapsam delircem çok ısrarcı degil ama ben yakın zamanlarda 1-2 yıl hiç içimden gelmiyor. Lütfen yazmayın isteyince bile olması çok zor olanlar var tabiki anlıyorum . Eşimin ailesi kendisi benim ailem çok istiyor. Ben konuşurken bile içim bi tuhaf oluyor bende mi bir sorun var. Bende kendi işimi hakettiğim şekilde yapmak istiyorum. Offf off
Ben de öğretmenlik mezunuyum. Senden 2yaş büyügüm ve bende 3 aylık evliyim. Ben 34 e kadar falan ıstemıyorum. Icımde öyle bır Istek yok. Atanmak gezmek ıstıyorum. Eşimde benım gıbı dusunuyor. Bence önce atanmaya calısArkadaşlar 27 yaşındayım öğretmenlik mezunuyum 1 yıllık evliyim . Kpss çalışıyorum hala atanmaya çalışıyorum . Eşim çocuk istiyor. Ama ben şu an hiç istemiyorum. Allah büyük, büyük konuşmakta istemiyorum. Ne yapsam delircem çok ısrarcı degil ama ben yakın zamanlarda 1-2 yıl hiç içimden gelmiyor. Lütfen yazmayın isteyince bile olması çok zor olanlar var tabiki anlıyorum . Eşimin ailesi kendisi benim ailem çok istiyor. Ben konuşurken bile içim bi tuhaf oluyor bende mi bir sorun var. Bende kendi işimi hakettiğim şekilde yapmak istiyorum. Offf off
Sırf iş meselesi olsa kariyer için çocuğu ötelemeyin derdim çünkü çocuk olunca kariyeri elinizin tersiyle itersiniz çocuk öyle güzel bir şey ama hazır olmanız istemeniz şartArkadaşlar 27 yaşındayım öğretmenlik mezunuyum 1 yıllık evliyim . Kpss çalışıyorum hala atanmaya çalışıyorum . Eşim çocuk istiyor. Ama ben şu an hiç istemiyorum. Allah büyük, büyük konuşmakta istemiyorum. Ne yapsam delircem çok ısrarcı degil ama ben yakın zamanlarda 1-2 yıl hiç içimden gelmiyor. Lütfen yazmayın isteyince bile olması çok zor olanlar var tabiki anlıyorum . Eşimin ailesi kendisi benim ailem çok istiyor. Ben konuşurken bile içim bi tuhaf oluyor bende mi bir sorun var. Bende kendi işimi hakettiğim şekilde yapmak istiyorum. Offf off
Niye sevmedne sevmeye görsünler yanlış düşünüyorsunuzYaw bu çocuğu sevmeden sevmeye Gören babaların çocuk istemesi de...
Senin mi vücudun evrim geçirecek?
Yo.
Senin mi derin yırtılacak?
Yo.
Seni mi emecek?
Yo.
Senin memen mi alev alacak?
Yo.
Sen mi uyku yüzü görmeyecen?
Yo.
Ama istiyom.
Benim vücut bütünlüğümle ilgili kararı sen veremezsin.
Benim psikolojik sağlığımı etkileyen bişeyde belirleyici sen olamazsın.
Lütfen bunlara önce siz yürekten inanın.
O da ciddiyetinizi anlar zamanla.
Niye sevmedne sevmeye görsünler yanlış düşünüyorsunuz
Bizim babamız haftanın dört günü basimizdaydi devamlı sabah akşam.
E çocuk meselesine böyle yaklaşırsanız, babanın sevmeden sevmeye görmesi de kaçınılmaz olur.Yaw bu çocuğu sevmeden sevmeye Gören babaların çocuk istemesi de...
Senin mi vücudun evrim geçirecek?
Yo.
Senin mi derin yırtılacak?
Yo.
Seni mi emecek?
Yo.
Senin memen mi alev alacak?
Yo.
Sen mi uyku yüzü görmeyecen?
Yo.
Ama istiyom.
Benim vücut bütünlüğümle ilgili kararı sen veremezsin.
Benim psikolojik sağlığımı etkileyen bişeyde belirleyici sen olamazsın.
Lütfen bunlara önce siz yürekten inanın.
O da ciddiyetinizi anlar zamanla.
KatılıyorumE çocuk meselesine böyle yaklaşırsanız, babanın sevmeden sevmeye görmesi de kaçınılmaz olur.
cocuk kadının bedeninde var oluyor diye, butun söz hakkı kadının değildir.
aksi durumda ben çocuk isterim, eşim istemez, yukarıdaki saydıklarınızı söyler, adama da sen karışma falan derim. Adamlara sperm bankası muamelesi yapmak da tuhaf gerçekten.
E çocuk meselesine böyle yaklaşırsanız, babanın sevmeden sevmeye görmesi de kaçınılmaz olur.
cocuk kadının bedeninde var oluyor diye, butun söz hakkı kadının değildir.
aksi durumda ben çocuk isterim, eşim istemez, yukarıdaki saydıklarınızı söyler, adama da sen karışma falan derim. Adamlara sperm bankası muamelesi yapmak da tuhaf gerçekten.
Öğretmenliğe başladıktan sonra istediğini açıkça söyle. Atanmaya bak daha da hırsla dört elle çalış inşallah seneye atanırsın veya ne zaman istiyorsan. Sonra hamile kalırsın kaçmıyor ya. Nasıl olsa bir engel yok. Daha bir yıl olmuş boşver. Olana da Allah veriyor olmayana da her şey Allahtan. Doğuracak olan sensin. Önlemini ona göre al bir yıl beklesin canım ne varmış çocuk kaçmıyor ya. Ben 34 yaşındayım istiyorum ama olmuyor. senin durumunda olsam yani 1 yıllık evli ve kısırlık gibi bir sorunum olmasa hiç dert etmem. Keyfine bak. Kulak asma millete. Doğurunca da ikinci ne zaman derler, önce atan, paranı kazan hayatını garantile. Sonra çocuğunu doğurursun. Çalışırken de baktıracak adam bulamazsın iki sevip köşelerine çekilirler sen onlara bakma.Arkadaşlar 27 yaşındayım öğretmenlik mezunuyum 1 yıllık evliyim . Kpss çalışıyorum hala atanmaya çalışıyorum . Eşim çocuk istiyor. Ama ben şu an hiç istemiyorum. Allah büyük, büyük konuşmakta istemiyorum. Ne yapsam delircem çok ısrarcı degil ama ben yakın zamanlarda 1-2 yıl hiç içimden gelmiyor. Lütfen yazmayın isteyince bile olması çok zor olanlar var tabiki anlıyorum . Eşimin ailesi kendisi benim ailem çok istiyor. Ben konuşurken bile içim bi tuhaf oluyor bende mi bir sorun var. Bende kendi işimi hakettiğim şekilde yapmak istiyorum. Offf off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?